בירור | גרסה 0.9.86 - באגים בבקשה...
-
וזו המסקנה שם שזה בעיה של ספריא
זה המסקנה שלך שם @יום-חדש-מתחיל כתב משהו אחר.
-
-
הוספתי תקייה אישית,
ואח"כ התקנתי את התוכנה מחדש,
התיקייה הנ"ל נמצאת במסד, אך אין לי אופ' למחוק אותה.. (כבר אין כזו תקייה במחשב מחקתי אותה...)
מה עושים?עריכה: לא רק זאת,
שינתי את התקיה והוספתי אותה מחדש
וכעת כל הספרים כפולים!!זה לא מתעדכן ומוחק את שאינם??????
אשמח לעזרה בענין @arieldaniely @פלמנמוני
התיקייה הנ"ל נמצאת במסד, אך אין לי אופ' למחוק אותה.. (כבר אין כזו תקייה במחשב מחקתי אותה...)
הבעיה כבר נמצאת ברשימת הבעיות, שאין אפשרות להסיר ספרים אישיים מהDB, אני מקווה שהיא תסודר
לגבי הבעיה השניה זה לא באג, פשוט זאת תיקייה חדשהב. משום מה בפרשנות על הירושלמי מובא הרמב"ם - כמעט על כל חלקיו...
בתמונה רואים רק את התחלת הרשימה.כנראה ככה זה בספריא, כמו הבעיה ברי"ף, אין כרגע מה לעשות
ה. באג מוזר - אע"פ שיש מפרשים לפיסקה - אם לוחצים על סינון מפרשים, לדוגמא ראשונים, לא מופיע שום מפרש, וכן בשאר הסינונים.
עיינו בגיף להבנה ברורה יותרזה דווח וסודר כבר
ו. יש קפיצות מוזרות בחלונית המפרשים (- זה קרה לי רק בפיסקה אחת, ובכמה אחרות לא, יכול להיות שזה באג ספציפי - אבל זה לא נראה לי כך), שבעת מעבר מפיסקה לפיסקה - אחרי לחיצה על כפתור הצגת כל המפרשים, ולחיצה שוב להסתרה, במעבר לפיסקה קודמת - מוצגים המפרשים של הפיסקה הקודמת - אבל בצורה בעייתית, או שהטקסט עולה על הלחצנים למעלה, או שנשאר רווח גדול לפני רשימת המפרשים.
מצורף תמונות וגיף.אם מישהו מוכן יכול לעקוב ולבדוק בדיוק מתי זה קורה זה יעזור מאוד
כמו כן יש מסביב לחלון המעוגל חלון אפור עם זויות מרובעות
זה לא טופל, אולי בהמשך
-
הבעיה כבר נמצאת ברשימת הבעיות, שאין אפשרות להסיר ספרים אישיים מהDB, אני מקווה שהיא תסודר
לגבי הבעיה השניה זה לא באג, פשוט זאת תיקייה חדשהב. משום מה בפרשנות על הירושלמי מובא הרמב"ם - כמעט על כל חלקיו...
בתמונה רואים רק את התחלת הרשימה.כנראה ככה זה בספריא, כמו הבעיה ברי"ף, אין כרגע מה לעשות
ה. באג מוזר - אע"פ שיש מפרשים לפיסקה - אם לוחצים על סינון מפרשים, לדוגמא ראשונים, לא מופיע שום מפרש, וכן בשאר הסינונים.
ו. יש קפיצות מוזרות בחלונית המפרשים (- זה קרה לי רק בפיסקה אחת, ובכמה אחרות לא, יכול להיות שזה באג ספציפי - אבל זה לא נראה לי כך), שבעת מעבר מפיסקה לפיסקה - אחרי לחיצה על כפתור הצגת כל המפרשים, ולחיצה שוב להסתרה, במעבר לפיסקה קודמת - מוצגים המפרשים של הפיסקה הקודמת - אבל בצורה בעייתית, או שהטקסט עולה על הלחצנים למעלה, או שנשאר רווח גדול לפני רשימת המפרשים.
מצורף תמונות וגיף.אם מישהו מוכן יכול לעקוב ולבדוק בדיוק מתי זה קורה זה יעזור מאוד
זה לא טופל, אולי בהמשך
אני מקווה שהיא תסודר
לבנתיים (עד שזה יהיה אטומטי) ניתן לעשות פתרון די פשוט,
הרי אפשר למחוק ספרים, אבל אני לא יעבור ספר ספר, צריך פשוט לעשות מחיקה גם על התקיות, ואז למחוק ולהוסיף מחדש, לא?!ואולי יהיה אפשר לעשות חיפוש, ולבחור כמה (כעין דרייב ועוד הרבה) ולמחוק, לשנות מיקום וכדו',
עריכה: אני אפתח על זה נושא ליעול https://otzaria.org/forum/post/11949 -
@D9 איני מצליח לאפס את זה מופיע לי רק מפרש אחד לא מצליח גם מש"ב וגם באה"ל
לא הבנתי מה לא הצלחת להבין
אבל אם לא הצלחת להחליף פרשנים זה מאוד פשוט לוחצים על כפתור הגלגל שינים (בתמונה בספויילר מוקף בעיגול) ובוחרים מפרשים (היכן שהחץ)
אם כוונתך שלא הצלחת שהמפרשים יהיו רק על או"ח עושים את זה במקום שמסומן בריבוע בוחרים שהבחירה תיהיה רק על הספר הנוכחי
אם הבעיה שלך מורכבת יותר תסביר כי אני לא הצלחתי להבין
-
בעיה נוספת בהערות אישיות, כבר ציינתי אותה בעבר במהדורה קודמת.
הבעיה היא לא גורפת, ז"א שלפעמים הבעיה לא מופיעה, אבל כשהיא מופיעה זה קטסטרופה.
קורה לי לפעמים באמצע כתיבת הערה שההערה נסגרת בלי הודעה מוקדמת, ואיתה נסגרת כל הסימניה.
זה לא תמיד קורה, אבל מספיק שפעם אחת זה קורה ונמחקים לי עשר שורות שעבדתי עליהם בלי גיבוי, וזה מוציא לי את כל הטעם בכתיבת הערות.
הבעיה לא הייתה קיימת במהדורות הישנות, אבל בכל המהדורות החדשות היה לי אותה.צבי כתב:
קורה לי לפעמים באמצע כתיבת הערה שההערה נסגרת בלי הודעה מוקדמת, ואיתה נסגרת כל הסימניה.
זה לא תמיד קורה, אבל מספיק שפעם אחת זה קורה ונמחקים לי עשר שורות שעבדתי עליהם בלי גיבוי, וזה מוציא לי את כל הטעם בכתיבת הערות.
הבעיה לא הייתה קיימת במהדורות הישנות, אבל בכל המהדורות החדשות היה לי אותה.אני מבקש התייחסות.
האם הבאג דווח בעבר?
האם יש איזו הגדרה בעייתית אצלי?
מבחינתי בלי אופציה של הערות אני חוזר לאדובי רידר.
@פלמנמוני -
צבי כתב:
הבעיה לא הייתה קיימת במהדורות הישנות, אבל בכל המהדורות החדשות היה לי אותה.אני מבקש התייחסות.
האם הבאג דווח בעבר?
האם יש איזו הגדרה בעייתית אצלי?
מבחינתי בלי אופציה של הערות אני חוזר לאדובי רידר.
@פלמנמוני -
@arieldaniely בערך בשורה השלישית.
בא נגיד מאה מאה חמישים תוים, ושתי אנטרים.
אני רוצה לשאול מאלו שמשתמשים בתוכנה להערות כסדר, האם לא פגשו את זה פעם.
לי זה קורה אחד לשתים. -
@arieldaniely בערך בשורה השלישית.
בא נגיד מאה מאה חמישים תוים, ושתי אנטרים.
אני רוצה לשאול מאלו שמשתמשים בתוכנה להערות כסדר, האם לא פגשו את זה פעם.
לי זה קורה אחד לשתים. -
@פלמנמוני אם לי זה לא תמיד כנראה יתכן גם שזה לא לכולם .
אני פונה גם לחכמת ההמונים אם זה לא קורה לאף אחד אז כנראה המחשב שלי תקול. לי, כמו שציינתי זה קורה כל הזמן.
חוצמזה
שבקונטרול וי אולי זה אחרת.
יש דרך לתעד לי את הרקע כשזה קורה?
לא אכפת לי להריץ תוכנה ברקע אם זה יתרום לאבחון -
@פלמנמוני אם לי זה לא תמיד כנראה יתכן גם שזה לא לכולם .
אני פונה גם לחכמת ההמונים אם זה לא קורה לאף אחד אז כנראה המחשב שלי תקול. לי, כמו שציינתי זה קורה כל הזמן.
חוצמזה
שבקונטרול וי אולי זה אחרת.
יש דרך לתעד לי את הרקע כשזה קורה?
לא אכפת לי להריץ תוכנה ברקע אם זה יתרום לאבחון -
-
@צבי https://mitmachim.top/topic/86404
אדרבה, אם תעשה את זה זה יכול להיות תועלתי מאוד -
-
@פלמנמוני
אני לא מתכנת, אפילו לא בכיוון.
אם היה לי איזה קובץ שגיאה הייתי מעלה, הבעיה שגם זה אין.
אם יש איזה דרך לנטר את התוכנה אולי זה היה מועיל לי.
לפחות שתאמינו לי
-
זה לא טופל, אולי בהמשך
לגבי הבעיה השניה זה לא באג, פשוט זאת תיקייה חדשהאני רוצה לברר להבין,
אם אני הוספתי את התקיה שלי, וכעת אני כותב מסמך חדש זה לא מסתכרן אוטומטית,
כעת שאני מסכרן עוד פעם, זה מוסיף רק את הקיים, או שזה יעתיק לי הכל ללא אפשרות חזור (לע"ע כנ"ל).@פלמנמוני לא הבנתי לגמרי את תשובתך להלן אז ערכתי מקוה שכעת יותר ברור, כשמסכרנים זה מוסיף את השינוים בלבד (ולא מוחק כנ"ל) ולא את שאר הספרים שוב,?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות