בירור | גרסה 0.9.86 - באגים בבקשה...
-
@arieldaniely בערך בשורה השלישית.
בא נגיד מאה מאה חמישים תוים, ושתי אנטרים.
אני רוצה לשאול מאלו שמשתמשים בתוכנה להערות כסדר, האם לא פגשו את זה פעם.
לי זה קורה אחד לשתים. -
@arieldaniely בערך בשורה השלישית.
בא נגיד מאה מאה חמישים תוים, ושתי אנטרים.
אני רוצה לשאול מאלו שמשתמשים בתוכנה להערות כסדר, האם לא פגשו את זה פעם.
לי זה קורה אחד לשתים. -
@פלמנמוני אם לי זה לא תמיד כנראה יתכן גם שזה לא לכולם .
אני פונה גם לחכמת ההמונים אם זה לא קורה לאף אחד אז כנראה המחשב שלי תקול. לי, כמו שציינתי זה קורה כל הזמן.
חוצמזה
שבקונטרול וי אולי זה אחרת.
יש דרך לתעד לי את הרקע כשזה קורה?
לא אכפת לי להריץ תוכנה ברקע אם זה יתרום לאבחון -
@פלמנמוני אם לי זה לא תמיד כנראה יתכן גם שזה לא לכולם .
אני פונה גם לחכמת ההמונים אם זה לא קורה לאף אחד אז כנראה המחשב שלי תקול. לי, כמו שציינתי זה קורה כל הזמן.
חוצמזה
שבקונטרול וי אולי זה אחרת.
יש דרך לתעד לי את הרקע כשזה קורה?
לא אכפת לי להריץ תוכנה ברקע אם זה יתרום לאבחון -
-
@צבי https://mitmachim.top/topic/86404
אדרבה, אם תעשה את זה זה יכול להיות תועלתי מאוד -
-
@פלמנמוני
אני לא מתכנת, אפילו לא בכיוון.
אם היה לי איזה קובץ שגיאה הייתי מעלה, הבעיה שגם זה אין.
אם יש איזה דרך לנטר את התוכנה אולי זה היה מועיל לי.
לפחות שתאמינו לי
-
התיקייה הנ"ל נמצאת במסד, אך אין לי אופ' למחוק אותה.. (כבר אין כזו תקייה במחשב מחקתי אותה...)
הבעיה כבר נמצאת ברשימת הבעיות, שאין אפשרות להסיר ספרים אישיים מהDB, אני מקווה שהיא תסודר
לגבי הבעיה השניה זה לא באג, פשוט זאת תיקייה חדשהב. משום מה בפרשנות על הירושלמי מובא הרמב"ם - כמעט על כל חלקיו...
בתמונה רואים רק את התחלת הרשימה.כנראה ככה זה בספריא, כמו הבעיה ברי"ף, אין כרגע מה לעשות
ה. באג מוזר - אע"פ שיש מפרשים לפיסקה - אם לוחצים על סינון מפרשים, לדוגמא ראשונים, לא מופיע שום מפרש, וכן בשאר הסינונים.
עיינו בגיף להבנה ברורה יותרזה דווח וסודר כבר
ו. יש קפיצות מוזרות בחלונית המפרשים (- זה קרה לי רק בפיסקה אחת, ובכמה אחרות לא, יכול להיות שזה באג ספציפי - אבל זה לא נראה לי כך), שבעת מעבר מפיסקה לפיסקה - אחרי לחיצה על כפתור הצגת כל המפרשים, ולחיצה שוב להסתרה, במעבר לפיסקה קודמת - מוצגים המפרשים של הפיסקה הקודמת - אבל בצורה בעייתית, או שהטקסט עולה על הלחצנים למעלה, או שנשאר רווח גדול לפני רשימת המפרשים.
מצורף תמונות וגיף.אם מישהו מוכן יכול לעקוב ולבדוק בדיוק מתי זה קורה זה יעזור מאוד
כמו כן יש מסביב לחלון המעוגל חלון אפור עם זויות מרובעות
זה לא טופל, אולי בהמשך
הבעיה כבר נמצאת ברשימת הבעיות, שאין אפשרות להסיר ספרים אישיים מהDB, אני מקווה שהיא תסודר
לגבי הבעיה השניה זה לא באג, פשוט זאת תיקייה חדשהאני רוצה לברר להבין,
אם אני הוספתי את התקיה שלי, וכעת אני כותב מסמך חדש זה לא מסתכרן אוטומטית,
כעת שאני מסכרן עוד פעם, זה מוסיף רק את הקיים, או שזה יעתיק לי הכל ללא אפשרות חזור (לע"ע כנ"ל).@פלמנמוני לא הבנתי לגמרי את תשובתך להלן אז ערכתי מקוה שכעת יותר ברור, כשמסכרנים זה מוסיף את השינוים בלבד (ולא מוחק כנ"ל) ולא את שאר הספרים שוב,?
-
מתי זה כן קורה? יש חוקיות כלשהי? דוגמה ספציפית למקרה?
בדקתי עכשיו ומצאתי מקרה אחד שזה קורה (יתכן ויש עוד) כאשר סוגרים ספר והפוקוס לפני סגירת הספר לא היה בהערה סרגל הערות נסגר ועל אף שהערה נשארת פתוחה כל התוכן שלה נמחק
כמו כן כל פעם שעוברים למפרשים או לקישורים או שסרגל הערות נסגר ההערה נשארת פתוחה אבל התוכן שלה נמחק -
מתי זה כן קורה? יש חוקיות כלשהי? דוגמה ספציפית למקרה?
בדקתי עכשיו ומצאתי מקרה אחד שזה קורה (יתכן ויש עוד) כאשר סוגרים ספר והפוקוס לפני סגירת הספר לא היה בהערה סרגל הערות נסגר ועל אף שהערה נשארת פתוחה כל התוכן שלה נמחק
כמו כן כל פעם שעוברים למפרשים או לקישורים או שסרגל הערות נסגר ההערה נשארת פתוחה אבל התוכן שלה נמחקכאשר סוגרים ספר והפוקוס לפני סגירת הספר לא היה בהערה סרגל הערות נסגר ועל אף שהערה נשארת פתוחה כל התוכן שלה נמחק
מה חושב ההוא שסוגר בלי לשמור?
כמו כן כל פעם שעוברים למפרשים או לקישורים או שסרגל הערות נסגר ההערה נשארת פתוחה אבל התוכן שלה נמחק
זה טענה
וכעת אני כותב מסמך חדש זה מסתכרן אוטומטית- כדו' שלא,
לא אוטומטית, אבל יש לחצן רענון בהגדרות
-
כאשר סוגרים ספר והפוקוס לפני סגירת הספר לא היה בהערה סרגל הערות נסגר ועל אף שהערה נשארת פתוחה כל התוכן שלה נמחק
מה חושב ההוא שסוגר בלי לשמור?
כמו כן כל פעם שעוברים למפרשים או לקישורים או שסרגל הערות נסגר ההערה נשארת פתוחה אבל התוכן שלה נמחק
זה טענה
וכעת אני כותב מסמך חדש זה מסתכרן אוטומטית- כדו' שלא,
לא אוטומטית, אבל יש לחצן רענון בהגדרות
-
מבדיקה נוספת שערכתי כאשר סוגרים כרטיסיות שמשמאל ללטאב של הספר שעליו כותבים את ההערה אז זה לא קורה
ורק בסגירה מימין לאטב זה קורה
כנראה הבעיה הזו היא לא בגלל שסוגרים כרטיסיה אחרת אלא בגלל שינוי מיקום הטאב
ולכן כאשר גוררים את הטאב של הספר ומשנים את מקומו זה גם כן קורה -
עדיין מעבר בין טקסט לפדף לא מביא לדף אלא פותח בתחילת הקובץ
וכן פתיחת סרגל מפרשים קישורים לא נפתח בברירת מחדל על מפרשים, במקו"א כ' י' פל' שזה תוקן עכ"פ עכשיו זה לא.
צריך לעשות מקום בו כותבים רק באגים בלי דיונים כי אין לי זמן חשק ורצון לקרוא את כל הפוסטים בשרשור זה לראות אם זה מדווח
-
עדיין מעבר בין טקסט לפדף לא מביא לדף אלא פותח בתחילת הקובץ
וכן פתיחת סרגל מפרשים קישורים לא נפתח בברירת מחדל על מפרשים, במקו"א כ' י' פל' שזה תוקן עכ"פ עכשיו זה לא.
צריך לעשות מקום בו כותבים רק באגים בלי דיונים כי אין לי זמן חשק ורצון לקרוא את כל הפוסטים בשרשור זה לראות אם זה מדווח
-
בלת"ק, ניסיתי עכשיו לפתוח קבצי PDF (ש"ס) והעמוד לא נגלל!
גם הגדלה והקטנה בעזרת CTRL לא מגיב.
תם מה הוא אומר, מה זאת?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות