בקשה | באגים בגרסה 0.9.97 - יש לכתוב אך ורק כאן.
-
-
במצב מנותק בתוכנה - עדיין מופיע הכיתוב הבא - שלענ"ד לא אמור להופיע למשתמשים מנותקים:
בנוסף אייקון החיפוש בהגדרות נראה בין מגן דוד בתוך זכוכית מגדלת למשהו לא ברור במיוחד
-
במצב מנותק בתוכנה - עדיין מופיע הכיתוב הבא - שלענ"ד לא אמור להופיע למשתמשים מנותקים:
בנוסף אייקון החיפוש בהגדרות נראה בין מגן דוד בתוך זכוכית מגדלת למשהו לא ברור במיוחד
-
יש לי בעיה, אני לא מצליח לעדכן סיפרייה
מצו"ב צילום מסך
(דרך אגב, יש לי בעיה כבר הרבה זמן שאני לא מצליח לעדכן את התוסף וורד לאוצריא, אך אין כאן המקום....)

@תלמיד-אוצריא נסגרה כעת בעיה בגיטהאב המקושרת לפוסט זה. לפרטים נוספים: https://github.com/Otzaria/otzaria/issues/1198
-
מאז העדכון התוכנה נתקעת לי מידי פעם,
נתקעת פתאום לא אחרי חיפוש או פתיחת PDF,
מצרף קובץ שגיאות,
ויישר כח על האיתור באמת השתפר פלאים, אבל כמו שכתבו הוא יותר איטי -
@פלמנמוני @מיכאלוש
מה שאמרי לגבי התוסף מרקר לא תוקן
https://otzaria.org/forum/post/36970 -
הורדתי מכאן
וכרגע התוכנה תקועה כבר המון זמן על:
ולמרות שהמחשב שלי די חזק, אוצריא צורכת הרבה משאבי מחשב במשך כל זמן הפעילות (מעל חצי שעה):
סגרתי את התוכנה, ופתחתי אותה מחדש, והיא התחילה להוריד את העדכון / הספריה מחדש!
ומעניין, שבנתיב:
AppData\Roaming\otzaria\library_update_cacheיש לי קובץ שאף פעם לא ראיתי:

-
הורדתי מכאן
ולמרות שהמחשב שלי די חזק, אוצריא צורכת הרבה משאבי מחשב במשך כל זמן הפעילות (מעל חצי שעה):
ומעניין, שבנתיב:

-
בתצוגת pdf כשחלון צידי פתוח וגוללים והחלון נסגר, המסמך נגלל למקום אחר.
-
הורדתי מכאן
ומעניין, שבנתיב:

@דאנציג על הזמן והמאמץ כתבתי אתמול.
ובסוף זה גמר (לא יודע מתי בלילה, בבוקר כבר היה אחרי)
לדעתי זה בגלל מה שהם כתוב, שבמקום להוריד ספריה חדשה מ 0 (עקב שינוי סכמות), התוכנה מצליחה לשנות את הDB מקומית. -
לאחר שהתוכנה פתוחה כמה זמן אני לוחץ על קטע בשביל לפתוח מפרשים ולא נפתח, צריך לסגור את התוכנה ושוב לפתוח
-
@otzaria-bot
איפה מוצאים קובץ שגיאות [errors] פרט לפי התקנות [למשל תוכנה ניידת \ תוכנה לכל המשתמשים (מנהל) \ התקנה למשתמש בודד לא מנהל]
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות