בקשה | באגים בגרסה 0.9.97 - יש לכתוב אך ורק כאן.
-
@פלמנמוני @מיכאלוש
מה שאמרי לגבי התוסף מרקר לא תוקן
https://otzaria.org/forum/post/36970 -
הורדתי מכאן
וכרגע התוכנה תקועה כבר המון זמן על:
ולמרות שהמחשב שלי די חזק, אוצריא צורכת הרבה משאבי מחשב במשך כל זמן הפעילות (מעל חצי שעה):
סגרתי את התוכנה, ופתחתי אותה מחדש, והיא התחילה להוריד את העדכון / הספריה מחדש!
ומעניין, שבנתיב:
AppData\Roaming\otzaria\library_update_cacheיש לי קובץ שאף פעם לא ראיתי:

-
הורדתי מכאן
ולמרות שהמחשב שלי די חזק, אוצריא צורכת הרבה משאבי מחשב במשך כל זמן הפעילות (מעל חצי שעה):
ומעניין, שבנתיב:

-
בתצוגת pdf כשחלון צידי פתוח וגוללים והחלון נסגר, המסמך נגלל למקום אחר.
-
הורדתי מכאן
ומעניין, שבנתיב:

@דאנציג על הזמן והמאמץ כתבתי אתמול.
ובסוף זה גמר (לא יודע מתי בלילה, בבוקר כבר היה אחרי)
לדעתי זה בגלל מה שהם כתוב, שבמקום להוריד ספריה חדשה מ 0 (עקב שינוי סכמות), התוכנה מצליחה לשנות את הDB מקומית. -
לאחר שהתוכנה פתוחה כמה זמן אני לוחץ על קטע בשביל לפתוח מפרשים ולא נפתח, צריך לסגור את התוכנה ושוב לפתוח
-
@otzaria-bot
איפה מוצאים קובץ שגיאות [errors] פרט לפי התקנות [למשל תוכנה ניידת \ תוכנה לכל המשתמשים (מנהל) \ התקנה למשתמש בודד לא מנהל] -
@otzaria-bot
איפה מוצאים קובץ שגיאות [errors] פרט לפי התקנות [למשל תוכנה ניידת \ תוכנה לכל המשתמשים (מנהל) \ התקנה למשתמש בודד לא מנהל]הדרך הקצרה (0.9.97): הרץ
otzaria://info/errors— נפתח פופאפ "השגיאות האחרונות" שמציג גם את הנתיב המלא של קובץ הלוג, בלי לנחש. משורת פקודה:otzaria.exe info errors --limit=20(או--out=r.jsonלקובץ). במצב נייד אין רישום פרוטוקולotzaria://⇒ שם רק ה-CLI.הנתיב עצמו תמיד
<שורש הנתונים>\logs\errors.txt, ושורש הנתונים לפי סוג ההתקנה:התקנה הנתיב משתמש בודד (לא מנהל) %APPDATA%\otzaria\logs\errors.txtלכל המשתמשים (מנהל) אותו נתיב בדיוק — %APPDATA%\otzaria\logs\errors.txtניידת otzaria_data\logs\errors.txtבתיקייה שליד ה-exeבהתקנת "כל המשתמשים" רק
booksו-indexעוברים ל-C:\ProgramData\otzaria— הלוגים, ההגדרות והגיבויים נשארים ב-AppData של המשתמש. זה מכוון: כתיבה לתיקיית ההתקנה חסומה למשתמש רגיל.בשאר המערכות: לינוקס
~/.local/share/otzaria/logs/errors.txt, מק~/Library/Application Support/otzaria/logs/errors.txt.שני מקומות נוספים ששווה להכיר:
- שגיאות בסגירת התוכנה נכתבות בנפרד ל-
%TEMP%\otzaria_shutdown_errors.log. - אם התוכנה קורסת ממש בעלייה, לפני שנקבע שורש הנתונים, הלוג נופל ל-
%LOCALAPPDATA%\logs\errors.txt.
(אומת בקוד ענף
devשממנו נבנתה 0.9.97:lib/core/error_log_file.dart,lib/core/app_paths.dart,lib/core/info/error_log_reader.dart.) - שגיאות בסגירת התוכנה נכתבות בנפרד ל-
-
באג: "קישורי עומק" שנשמרו מתוך התוכנה (למסמך אחר וכדו') נפסלים אם מוסיפים אח"כ ספרי משתמש - זה פותח את אחד מספרי המשתמש שנוספו!
שמרתי קישור לשו"ע אה"ע סי' לח סעיף ז ( otzaria://open/book/384?index=488 ). אחר שהוספתי כל הספרים שבמאגר @יאיר-דניאל (ועוד קצת), הקישור הנ"ל פותח ספר אחר לגמרי.
ואפילו אחר הוספת הספרים, אוצריא עדיין נותנת את הקישור הזה בעצמו עבור שו"ע אה"ע סי' לח סעיף ז - קישור שכבר נפסל ויחטיא את המטרה. -
באג: "קישורי עומק" שנשמרו מתוך התוכנה (למסמך אחר וכדו') נפסלים אם מוסיפים אח"כ ספרי משתמש - זה פותח את אחד מספרי המשתמש שנוספו!
שמרתי קישור לשו"ע אה"ע סי' לח סעיף ז ( otzaria://open/book/384?index=488 ). אחר שהוספתי כל הספרים שבמאגר @יאיר-דניאל (ועוד קצת), הקישור הנ"ל פותח ספר אחר לגמרי.
ואפילו אחר הוספת הספרים, אוצריא עדיין נותנת את הקישור הזה בעצמו עבור שו"ע אה"ע סי' לח סעיף ז - קישור שכבר נפסל ויחטיא את המטרה.@קרית-חנה לפני שהוספת את ספרי יאיר דניאל, הוא כן הצליח לפתוח לך תקין?
-
@קרית-חנה לפני שהוספת את ספרי יאיר דניאל, הוא כן הצליח לפתוח לך תקין?
@צדיק-וטוב-לו היה מילתא דלא רמיא עלי, אך כמדומה שכן.
שמתי לב שבמידה שהספר הנכון (שו"ע אה"ע בדוגמה שלנו) כבר פתוח, הקלקה על הקישור עדיין מביא אותי למקום הנכון. זאת אומרת שהקישור הנכון עדיין קיים, אלא שהקישור החדש מאפיל עליו.
עוד שמתי לב, שבעיה זו נמצאת בקישורים לטור, שולחן ערוך, ירושלמי, אך לא בקישורים לספרי יסוד אחרים (קישורי תנ"ך, משנה, בבלי, משנה תורה עדיין נפתחים כראוי וכהוגן).
-
@יעקבישראל אני משער שאם תסיר טוטאלי ותתקין מחדש זה ייעלם, לשיקולך
-
@יעקבישראל אני משער שאם תסיר טוטאלי ותתקין מחדש זה ייעלם, לשיקולך
-
@יעקבישראל כולל הורדת ספריה מחדש או עדכון בתוך התוכנה? מדובר בכל הקלדה או רק בפעם הראשונה?
-
@יעקבישראל כולל הורדת ספריה מחדש או עדכון בתוך התוכנה? מדובר בכל הקלדה או רק בפעם הראשונה?
-
הורדתי מכאן
ומעניין, שבנתיב:

@דאנציג נסגרה כעת בעיה בגיטהאב המקושרת לפוסט זה. לפרטים נוספים: https://github.com/Otzaria/otzaria/issues/1211
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות