באג | באגים 'רגילים' בגירסה 9.92, הכל חוץ מבאגים בסגירת התוכנה!
-
התקנתי את הגירסה החדשה.
מבקש ממני להוריד ספריה, (זה לא אמור להישאר על הספריה הקודמת?)
אני לוחץ על הורדה מתוך התוכנה עושה לי שגיאה 15: אין אפשר לפתוח את הקובץ. משהו גם שם את השגיאה על נודניק כל כמה דקות...
גם כשהורדתי את הקובץ והעלתי לחילוץ לא עבד (נתקע הרבה זמן על 0%)
חוץ מזה תקע לי לחלוטין את המחשב. אני מדבר על עכבר דפדפן ועוד, הרבה זמן לא קרה לי דבר כזה
אגב למה צריך את שיהיה קודם את את המאגר ורק אח"כ ניתן להוסיף ספרים? ואם אני רוצה להשתמש באוצריא רק בשביל הספרים האישים שלי? (סליחה על החוצפה...) -
הגלילה בחומש בראשית למשל בהתחלה חלקה ממש, אבל אחרי שגוללים קצת היא נהיית תקועה וגוללת רק כמה שורות כל פעם
-
בלת"ק
באגים בגירסא האחרונה שיצאה על ידי הרב @פלמנמוני בה סודר בעיית הסגירה:
- לוקח למפרשים די הרבה זמן להיטען, מפריע כשפותחים מיד את התפריט הלחצן הימני ופונים למפרשים, שזה תוקע את התוכנה לכמה שניות.
- גודל גופן המפרשים קבוע כמו גודל גופן הטקסט עצמו (גודל גופן הקישורים כן נשמר), השערה שלי שזה קרה בגלל שיש חלון של כל המפרשים, שבו הגודל כן כמו הטקסט עצמו...
- עדיין יש בעיה עם הטאבים כשהם בצד ימין, האיקס לא בסוף הטאב, וזה קופץ בריחוף עם העכבר, כמו כן בזמן הריחוף הטאבים 'מתרבעים' ואינם עגולים.
- אין טעם לעשות את כל החודשים בלוח שנה של שש שבועות בגלל חודשים בודדים שמתחילים בשבת ויש בהם ל' בחודש, עדיף שבחודשים כאילו יהיה באמת שש שבועות מוצגים, אבל לא בכל שאר השבועות...
- אין איך לבחור טקסט אם עומדים בחלון על מקום בו אין טקסט, קיים כשהשורה בסוף הקטע נגמרת לפני סוף החלון.
- יש בעיה עם המעבר בין טקסט לPDF, באבות דרבי נתן מופיע מעבר למסך שבועות, אולי זה קורה בעוד ספרים, לזה שמתי לב...
- אם גוללים עם העכבר לכיוון ראש הספר בבת אחת מאמצע הספר עד תחילתו, הטקסט נעלם ומופיע חלון ריק, למרות שבסרגל העליון מופיע מיקום בספר.
- התפריט של המקש הימני לא נסגר אם בוחרים טקסט במקביל, בשונה מכל תוכנה אחרת.
- בPDF אם פותחים את התפריט הימני עם האצבעות נפתח החלון הישן (העתקה ובחירת הכל) ולא החדש המעוצב עם כל האפשרויות (היה כיף להיזכר ולראות כמה הדברים התקדמו....).
- בצורת הדף אם בוחרים טקסט באחד מחלונות המפרשים, ואחר כך בחלון הראשי, חלון המפרשים קופץ לתחילת הספר.
- ההגדרה של פתיחת החלון על כל המסך עדיין לא נשמרת.
- בגלל שהספרים האישיים במסד נפרד, יש שיבוש במפרשים, שהם מופיעים גם בספרים האישיים, ספר מספר 1 עם המפרשים של בראשית וכן הלאה. זה אמור להיות עם מינוס כמו בעבר, או עם סימון אחר...
-
לא ראיתי שדווח מקווה שאני לא טועה, חיפוש בתוך ספר יש ספרים שהחיפוש הולך חלק ויש ספרים כמו למשל במשניות או בשו"ע כשעושים חיפוש בתוך ספר אחרי כל אות החיפוש נתקע
-
מפתחים יקרים, שאלה סקרנית:
מתי הגירסה הבאה?
הייתי צריך להסיר את אוצריא על כל מרכיביה, ואני חס על הג'יגה
-
מפתחים יקרים, שאלה סקרנית:
מתי הגירסה הבאה?
הייתי צריך להסיר את אוצריא על כל מרכיביה, ואני חס על הג'יגה
-
מתי הגירסה הבאה?
תבדוק מתי מתקבל הpr הזה, ותדע (מייד לאחר קבלתו, בע״ה):
https://github.com/Otzaria/otzaria/pull/321
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות