באג | באגים 'רגילים' בגירסה 9.92, הכל חוץ מבאגים בסגירת התוכנה!
-
לא ראיתי שדווח מקווה שאני לא טועה, חיפוש בתוך ספר יש ספרים שהחיפוש הולך חלק ויש ספרים כמו למשל במשניות או בשו"ע כשעושים חיפוש בתוך ספר אחרי כל אות החיפוש נתקע
-
מפתחים יקרים, שאלה סקרנית:
מתי הגירסה הבאה?
הייתי צריך להסיר את אוצריא על כל מרכיביה, ואני חס על הג'יגה
-
מפתחים יקרים, שאלה סקרנית:
מתי הגירסה הבאה?
הייתי צריך להסיר את אוצריא על כל מרכיביה, ואני חס על הג'יגה
-
מתי הגירסה הבאה?
תבדוק מתי מתקבל הpr הזה, ותדע (מייד לאחר קבלתו, בע״ה):
https://github.com/Otzaria/otzaria/pull/321 -
יש באגים שאני לא יודע אם דווחו כבר
- הרבה פעמים כשפותחים כמה ספרים למשל פתוח לי אבן האזל וחלון חיפוש, ואני נמצא בכרטיסיה אבן האזל, ובלשונית של הכרטיסיה למעלה מופיע שזה כרטיסה של חיפוש
יש עוד דוגמאות מהסוג הזה - משום מה כשעומדים על לשונית היא מאבדת את העיגול שלה ונהיית מרובעת, וזה קצת מציק
- כשגוללים במפרשים לכיוון מטה זה גולל נהדר בדרך כלל, אבל כשגוללים לכיוון מעלה אחר כך יש קפיצות מוזרות מקטע לקטע ויכול לדלג פתאום ביחד הרבה מפרשים.
- כשפתוחים הרבה כרטיסיות והכרטיסיות מוצמדות לצד ימין, משום מה לא רואים מה זה כל כרטיסיה אלא יש כרטיסיה גדולה בלי כיתוב
- הרבה פעמים כשפותחים כמה ספרים למשל פתוח לי אבן האזל וחלון חיפוש, ואני נמצא בכרטיסיה אבן האזל, ובלשונית של הכרטיסיה למעלה מופיע שזה כרטיסה של חיפוש
-
לכבוד המפתחים היקרים עד למאוד !!
מקודם פורסמה פה גירסא 9.93 אבל עכשיו אני רואה שההודעה נמחקה ואיני יודע אם מפני שההודעה הייתה כפולה ובטעות מחקו שניהם או מפני שהיא תקולה
האם אפשר להפעיל אותה ? -
פ פלמנמוני נעל נושא זה ב-
-
לכבוד המפתחים היקרים עד למאוד !!
מקודם פורסמה פה גירסא 9.93 אבל עכשיו אני רואה שההודעה נמחקה ואיני יודע אם מפני שההודעה הייתה כפולה ובטעות מחקו שניהם או מפני שהיא תקולה
האם אפשר להפעיל אותה ?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות