@צדיק-וטוב-לו כתב:
@pcinfogmach אני חושב שבדיקת המצב עכשיו, היא קצת מוטעת.
בסופו של יום, כשבעז"ה התוכנה תגיע לגירסא 1 יציבה ושלמה - בצורה הנורמלית תהיה 'הוספה' ולא 'קריאה'.
זה שעכשיו אנשים עושים כך, זה בגלל הנקודה הפרקטית - העסק באמצע בניה.
לפעמים נצרך פתאום להחליף DB, לפעמים אתה נצרך לעשות הסרה עמוקה בשביל שדרוג.
בקיצור: מה שבטוח בטוח - משאירים את קבצי המקור.
גם אני מצטרף להנ"ל, הייתי עושה עצמאי עד שהייתי זקוק יותר מדי פעמים להסיר את כל אוצריא ולהתקין מחדש