באג | באגים בגרסת 0.94
-
היה לי ספר פתוח בתצוגת צורת הדף, כמו בתמונה הראשונה, ואחרי שסגרתי את התוכנה ופתחתי אותה שוב הוא הופיע בלי חלק מהמפרשים שהיו פתוחים בהתחלה כמו בתמונה השניה, ואפילו שבהגדרות זה עדיין היה מוגדר טוב, ראו בתמונה השלישית.

היה לי ספר פתוח בתצוגת צורת הדף, כמו בתמונה הראשונה, ואחרי שסגרתי את התוכנה ופתחתי אותה שוב הוא הופיע בלי חלק מהמפרשים שהיו פתוחים בהתחלה כמו בתמונה השניה, ואפילו שבהגדרות זה עדיין היה מוגדר טוב, ראו בתמונה השלישית.

(גם אני לא שמתי לב, והעירו לי) הם מוגדררים כמפרשים אבל 'מפרש מוסתר'
[ראה סימן העין ... :

אבל בכל אופן זו בעיה למה זה קורה.
-
תודה רבה על הגירסא החדשה המהירות עולה על כל דמיון
באג- כשמחפשים שם של ספר יסוד כמו קידושין או שכירות (רמב״ם) הוא אינו מציג את ספרי היסוד בשורה הראשונה כמו בגירסאות קודמות אלא זה מעורב בתוך כל התוצאות מצורף צילום מסך
!
-
באג- כשמחפשים שם של ספר יסוד כמו קידושין או שכירות (רמב״ם) הוא אינו מציג את ספרי היסוד בשורה הראשונה כמו בגירסאות קודמות אלא זה מעורב בתוך כל התוצאות מצורף צילום מסך
!
!
אולי יתוקן הענין כאשר נזכה ותוגדר תצוגה מדורגת (היררכית) באופן נכון, בחיפוש בספרייה / באיתור / בהצגת תוצאות בחלון חיפוש:
א. להקדים ספרי יסוד לשאר ספרים, וספר עיקרי לפני המפרשים.
ב. להקדים לפי ההתאמה של הכתיב [כשמחפשים 'שופטים' לא יעלה בהתחלה 'משפטים']
ג. ולפי ההגיון שלזה הכוונה [למשל, אם המילה שבחיפוש היא עיקר השם.[זה מורכב, אבל צריך לחשוב על הגדרות. אם מישהו מחפש 'יונה' - הגיוני שיעלו כל הספרים על ספר יונה, וגם פיוט 'יונה מצאה בו מנוח', ורק אח"כ 'כנפי יונה', ורק אח"כ 'תפר האביונה'.
זה לא יהיה מושלם, כי [המחשב] צריך הרבה הבנה כדי לדרג נכון 'משנה יומא' / 'משנה תורה' / 'משנה ברורה' / 'לחם משנה', ו'כל המשנה ידו על התחתונה'....]ד. כל השאר לפי סדר הדורות [מחולק למקרא / חז"ל / ראשונים / אחרונים].
-
ח חד צורבא התייחס לנושא זה ב
-
תקלה רבותיי אוצריא לא נפתח כלל אני מדבר על הגרסה האחרונה מהגיטהב, למטה בשורה זה מופיע לי בתור מסך לבן או שחור, גם אחרי הפעלה מחדש של המחשב
-
גרסת ההתקנה השקטה לא עובדת טוב ההתקנה לא נגמרת אף פעם
-
יש בעיה קטנה בחלונית התצוגה מקדימה - פס הגלילה על הטקסט, והוא קיים תמיד, זה מוזר עוד יותר כי יש מרווח בצד ימין לפני הטקסט אבל דווקא בצד שמאל, הצד של הפס גלילה - אין, כדאי לעשות שהמרווח יהיה משני הצדדים, כך שיהיה סימטרי ומאוזן, ואולי גם לעשות שהוא יעלם כשהוא לא בשימוש, כמו כל פס גלילה, ולא יופיע תמיד [יכול להיות שזה בכוונה ככה כדי שיהיה קל לראות איפה אתה בספר, אבל אם לא - זה סתם מוזר שהוא קיים תמיד].
-
@נתנאל_26 אני מדבר על גרסת הפול 94 התקנה שקטה התקנה בפועל מסתיימת אבל האייקון נשאר תקוע על המסך ועד שלא מכבים אותו במנהל המשימות הוא תקוע
-
בעת הוספת ספר לספרים אישיים בעל שם זהה לקיים בספריה , יפתח הספר הקיים, לדוג' בעת הוספת קובץ בשם נזיר יפתח מסכת נזיר,
-
התקנתי את הגרסה האחרונה (הגרסה המלאה) ואחרי שזה הותקן אני פותח ואני רואה שאין שום ספרים...
(אחרי שהתקנתי חזרה את הגרסה הקודמת - 0.93 הספרים חזרו, מה אני צריך לעשות ?
תומ''ר ! -
התקנתי את הגרסה האחרונה (הגרסה המלאה) ואחרי שזה הותקן אני פותח ואני רואה שאין שום ספרים...
(אחרי שהתקנתי חזרה את הגרסה הקודמת - 0.93 הספרים חזרו, מה אני צריך לעשות ?
תומ''ר ! -
@העניו-הגאה תסביר יותר (עדיף עם תמונות)
@asz אני ינסה להסביר יותר (פשוט תמונות אין לי כי זה במחשב אחר...)
אני התקנתי במחשב את גרסה 0.94 הגרסה המלאה (של הג'יגה וחצי) ולאחר שסיימתי ונכנסתי לתוכנה הספרייה ריקה -
@העניו-הגאה תסביר יותר (עדיף עם תמונות)
-
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות