באג | באגים בגרסת 0.94
-
יש בעיה קטנה בחלונית התצוגה מקדימה - פס הגלילה על הטקסט, והוא קיים תמיד, זה מוזר עוד יותר כי יש מרווח בצד ימין לפני הטקסט אבל דווקא בצד שמאל, הצד של הפס גלילה - אין, כדאי לעשות שהמרווח יהיה משני הצדדים, כך שיהיה סימטרי ומאוזן, ואולי גם לעשות שהוא יעלם כשהוא לא בשימוש, כמו כל פס גלילה, ולא יופיע תמיד [יכול להיות שזה בכוונה ככה כדי שיהיה קל לראות איפה אתה בספר, אבל אם לא - זה סתם מוזר שהוא קיים תמיד].
-
@נתנאל_26 אני מדבר על גרסת הפול 94 התקנה שקטה התקנה בפועל מסתיימת אבל האייקון נשאר תקוע על המסך ועד שלא מכבים אותו במנהל המשימות הוא תקוע
-
בעת הוספת ספר לספרים אישיים בעל שם זהה לקיים בספריה , יפתח הספר הקיים, לדוג' בעת הוספת קובץ בשם נזיר יפתח מסכת נזיר,
-
התקנתי את הגרסה האחרונה (הגרסה המלאה) ואחרי שזה הותקן אני פותח ואני רואה שאין שום ספרים...
(אחרי שהתקנתי חזרה את הגרסה הקודמת - 0.93 הספרים חזרו, מה אני צריך לעשות ?
תומ''ר ! -
התקנתי את הגרסה האחרונה (הגרסה המלאה) ואחרי שזה הותקן אני פותח ואני רואה שאין שום ספרים...
(אחרי שהתקנתי חזרה את הגרסה הקודמת - 0.93 הספרים חזרו, מה אני צריך לעשות ?
תומ''ר ! -
@העניו-הגאה תסביר יותר (עדיף עם תמונות)
@asz אני ינסה להסביר יותר (פשוט תמונות אין לי כי זה במחשב אחר...)
אני התקנתי במחשב את גרסה 0.94 הגרסה המלאה (של הג'יגה וחצי) ולאחר שסיימתי ונכנסתי לתוכנה הספרייה ריקה -
@העניו-הגאה תסביר יותר (עדיף עם תמונות)
-
-
העתקת קישור ישיר לספר הב"ח לא עובד. אבל היא כן עובדת בתצוגת צורת הדף. העתקתי משם קישור ישיר, וכשפתחתי אותו במקום להגיע לב"ח הגעתי לאליהו רבא על משנה ידים, פרק ד, משנה ג.
זה הקישור שהתקבל otzaria://open/book/1132?index=25744 -
העתקת קישור ישיר לספר הב"ח לא עובד. אבל היא כן עובדת בתצוגת צורת הדף. העתקתי משם קישור ישיר, וכשפתחתי אותו במקום להגיע לב"ח הגעתי לאליהו רבא על משנה ידים, פרק ד, משנה ג.
כשפתחתי אותו במקום להגיע לב"ח הגעתי לאליהו רבא על משנה ידים, פרק ד, משנה ג.
זה הקישור שהתקבל otzaria://open/book/1132?index=25744זה תקין, כי זה ספר 1132...
השאלה למה קישור זה הועתק לך, אצלי אני מצליח להעתיק קישור לב"ח כרגיל -
באג מעניין שאני לא יודע אם הןא בDB או במשהו אחר

בנוסף אני לא יודע אם כבר מדובר האם יש תכנון לטפל בגלילה ליותר חלקה ולא קפיצות קטנות? @פלמנמוני @הבל-הבלים
בנוסף אני לא יודע אם כבר מדובר האם יש תכנון לטפל בגלילה ליותר חלקה ולא קפיצות קטנות? @פלמנמוני @הבל-הבלים
-
- יש באג בעת מעבר לדף אחר בPDF - שהעמוד מתקטן, וצריך כל פעם להגדיל אותו מחדש - כל פעם שעוברים עמוד.
היום בסד"א השתמשתי באפשרות זו הרבה פעמים = מעבר בין דפים באותה מסכת, וזה פשוט שיגע אותי.
מצורף גיפ לייצר הבנה:
- עוד באג בתצוגת PDF - החלון לא מתעדכן בגודל התצוגה הנוכחי:
חוץ מזה - בעת לחיצה על הגדל/הקטן- בשורת המשימות העליונה , הוא לא מגדיל ומקטין מהגודל הקיים, אלא מהגודל האחרון שהוא "זוכר", כך שאם הקטנתי/הגדלתי באמצעות העכבר - הוא לא מודע לכך.
מקווה שהובנתי- (אגב, בלי קשר - מאתמול בלילה לפחות, א"א לעלות לפורום קבצים דחוסים - יש שגיאה:

@ע-ה-דכו-ע @פלמנמוני)
- יש באג בעת מעבר לדף אחר בPDF - שהעמוד מתקטן, וצריך כל פעם להגדיל אותו מחדש - כל פעם שעוברים עמוד.
-
היום בסד"א השתמשתי באפשרות זו הרבה פעמים = מעבר בין דפים באותה מסכת, וזה פשוט שיגע אותי.
מצורף גיפ לייצר הבנה:
- עוד באג בתצוגת PDF - החלון לא מתעדכן בגודל התצוגה הנוכחי:
חוץ מזה - בעת לחיצה על הגדל/הקטן- בשורת המשימות העליונה , הוא לא מגדיל ומקטין מהגודל הקיים, אלא מהגודל האחרון שהוא "זוכר", כך שאם הקטנתי/הגדלתי באמצעות העכבר - הוא לא מודע לכך.
מקווה שהובנתי- (אגב, בלי קשר - מאתמול בלילה לפחות, א"א לעלות לפורום קבצים דחוסים - יש שגיאה:

@ע-ה-דכו-ע @פלמנמוני)
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות