באג | כמה באגים בגירסת 0.93
-
באגים נוספים
- החיפוש לא עובד בספרים אישיים.
- כתבתי למעלה- ועכשיו אני רואה שהבעיה חריפה יותר:
הטאבים לא תמיד מתחלפים, דהיינו, הרבה פעמים הטאב למעלה נשאר גם על כרטיסיה אחרת. - כשעשיתי חיפוש מתקדם בתוך ספר, אוצריא לא הגיב כמה שניות.
- בחיפוש בתוך ספר אישי- לא (תמיד) מוצג התוצאות החלון בצד. (אבל זה נראה שהם כן מודגשות)- כך שקשה מאד לנווט ביניהם.
-
באגים נוספים
- החיפוש לא עובד בספרים אישיים.
- כתבתי למעלה- ועכשיו אני רואה שהבעיה חריפה יותר:
הטאבים לא תמיד מתחלפים, דהיינו, הרבה פעמים הטאב למעלה נשאר גם על כרטיסיה אחרת. - כשעשיתי חיפוש מתקדם בתוך ספר, אוצריא לא הגיב כמה שניות.
- בחיפוש בתוך ספר אישי- לא (תמיד) מוצג התוצאות החלון בצד. (אבל זה נראה שהם כן מודגשות)- כך שקשה מאד לנווט ביניהם.
-
-
-
בעבר היה מופיע פרשת השבוע בלוח השנה, וזה נעלם איכשהו...
-
@מענין-לשמוע במסך רחב???
-
@מענין-לשמוע במסך רחב???
פוסט זה נמחק! -
[[topic:post-is-deleted]]
-
-
טעות שלי.
-
פתחתי עכשיו ספר "שות הריבש"
דפדפתי כלפי מעלה,
ופתאום הגלילה כביכול "ננעלה" והתחילה לדפדף למעלה בלי יכולת הפסקה.
מצ"ב הסרטת מסך. -
תודה רבה על ההגדרות בכלים, כדאי אם זה אפשרי שאם מסתירים את שמור וזכור שזה יסתיר גם מהאפשרויות בעיון (אולי יש מי שלא חושב ככה, אלא רוצה להסתיר שלא יהיה לו סרגל עמוס אבל רוצה להשתמש בזה, לא יודע)
-
-
באגים נוספים שעלו בחכתי:
א. בחלון חיפוש מלא – התיבה 'כל הקטוגריות' צריכה להיות קטנה בצד שמאל, וכך יהיה מקום לתיבה של המילה המבוקשת, שיהיה מקום לכל המילה.

ב. בתפריט ימני בלשוניות בעיון – ההקשות על האיקסים סוגרות את הלשוניות, אבל לא מסירות אותן מיד מהרשימה. [אולי זה כדי שהרשימה לא תברח כמו שקורה בווינדוס].
-
באגים נוספים -- בעת "העתק את כל הפסקה" תמיד יועתק עם פיסוק אפילו שהוגדר אחרת וב"העתק טקסט מוצג" יופיע תמיד עם ניקוד ופיסוק אפילו כשמוגדר אחרת
-
ישר כח גדול לכל העוסקים במאכלת הקודש
איזה גירסה מושלמת מושלמת...
עין לא ראתה כזאתאני ממליץ לכל אחד לעבור על יומן השינויים ולגלות דברים נפלאים ביותר
עם זאת אני מצרף פה רשימה של באגים והצעות יעול שהצטברו אצלי במהלך הלימוד בבוקר
ספרים אישיים
- לא מעדכן אינדקס בהוספת ספרים חדשים
- להוסיף אפשרות של ריענון אינדקס
- טעינת ספרים חדשים אם הם הרבה צורכת משאבים רבים של המערכת והתוכנה לפעמים נתקעת בגלל זה צריך להגביל את המאמץ ולהוסיף סימון התקדמות, וכן BB
- להוסיף הסבר על הDB לאנשים שלא מסינים מה זה אומר ולא מבינים מה העניין להוסיף לDB ומה קורה עם הקובץ הזה אח"כ
איתור - באיתור בכתיבת "בבא קמא" למשל נותן גם תוצאות של בבא קמא על דף ב. וכן הלאה עד דף ח., זה לא נכון תריך להגדיר שאם לא מוסיף את הניווט לא יביא בכלל תוצאות כלפולות מספרים
- לשמור הגדרת כלול ספרים אישיים, ולא שכל פעם צריך לבחור מחדש
גלילה - בגלילה בלוח מגע הגלילה וההגדלה עובדת מצויין אבל יש להגדיר שכאשר מתחילים לגלול עם שתי אצבעות כלפי מעלה או מטה זה מתקבע ובתוך כדי הגלילה הזאת א"א להוזיז לצדדים ואם מרים את האצבעות ומניח שוב יכול לגלול לצדדים ואז זה מתקבע רק לגלילה אופכית, זה הגדרה שיש אותה בכל גלילה בתוכנת PDF ומאוד נוחה כדי שלא יזוז הצםר לצדדים
תפריט ימני - חידוש שאני לא יודע אם התכוונו אליו אבל הוא מפריע מאוד, שבתפריט לחצן ימני צריך ללחוץ על השורה מפרשים בשביל שתיפתח ועד עכשיו היה מספיק לרחף, נראה לי שההגדרה הנכונה היא שבשניה הראשונה או בפחות משניה לא יפתח התפריט אבל בשהייה קצת יותר ארוכה יפתח התפריט כמו למשל בכל התפריטים של ווינדוס
כרטסיית מפרשים (אני מצטער שאני לא יכול לסדר את זאת כעת אני בתקופה שנמנע ממני העניין @פלמנמוני ) - בכרטסית המפרשים הוגדר שבחירת פרשים על דף מסויים היא רק בלחיצה על כל הדף שבתת תפריט, וזה טעות כי צריך שלחיצה על דף תפתח את המפשרים על כל הדף ולחיצה על החץ הקטן שבסוף השורה תפתח את תת התפריט לבחירת שורות מסויימות
- בפתיחת כרטסיית המפרשים מתוך חלונית המפרשים אמור להפתח אוטומטית המיקום שהיה פתוח בו חלונית המפרשים [כדאי שהמיקום יהיה לפי הפרק ולא לפי הפיסקה] ועכשיו זה לא עובד אלא צריך לבחור בניווט ורק אז רואים מפרשים, וזה נראה לי קשור לבעיה הקודמת...
- במקור הגדרתי בכרטסיית המפרשים שבמקום שיהיה כתוב פסקה 1 פסקה 2 יהיה כתוב תחילת הפסקה וכן ידעו על מה קאי, אני לא יודע איך זה השתנה
פתיחת התוכנה - כשפותחים את התוכנה רואים לשניה את מסך עיון ללא ספרים וכתוב דפדף בספרים ורק אז טוען את הספרים, אולי אפשר לשים איזה סימון טעינה לשניה ומיד יראו את הספרים הפתוחים
-
תודה גדולה ומיוחדת!!!
בחלון הימני של "ניווט וחיפוש" - פס הגלילה אינו יורד על ידי העכבר, אלא כשסמן העכבר עומד עליו הוא הופך לחץ דו כיווני המשמש להגדלת והקטנת החלון.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות