באג | כמה באגים בגירסת 0.93
-
-
-
באג
כשפותחים תוצאה מהחיפוש, לעיתים קרובות הלשונית של החיפוש כאילו ממשיכה להופיע גם על הספר שנפתח- ולידו נוצר הלשונית של הספר.
כשמוחקים או עוברים לשונית זה מסתדר בד"כ@otzaria-bot אולי תסכם את הבאגים שלבינתיים
-
כמה באגים (חלק כבר הוזכרו למעלה)
- התוכנה לא נפתחת בחלון מלא.
- אי אפשר לשנות את גודל גופן המפרשים, היינו שאף אם משנים זה בהגדרות, הוא עדיין נשאר באותו הגודל בהמפרשים עצמם על הספר.
- אם לומדים בסוף הספר, וקופצים לתחילת הספר על ידי הנווט, המסך ריק, ואין הספר מופיע.
- בספרים עם הערות (שהם הערות שוליים inline), אם יש רק ההערות כמפרשים, ואין מפרשים אחרים, אינם מופיעים ב"מפרשים מתחת", רק במפרשים בצד (כך ראיתי לדוגמא בפירוש הראב"ד על משניות דמאי).
- בספריים אישיים, כל ספר נכפל, ואפילו אם מסירים הספרים אישיים בהגדרות, הם נשארים, אבל יש כל ספר פעם אחת בלבד.
-
באיתור, התוצאה השניה היא רק מהמילה השניה.
למשל -
טור חושן = אין תוצאות.
טור משפט = טור חושן משפט.
כמו כן תוצאות של כותרות המשנה לא עובדות בטור משום מה.
אולי זה אותו שורש?
ישר כח עצום על השיפורים המדהימים! -
כמשתמש כבד בסימניות, בגירסא החדשה העסק ממש נתקע
בנוסף, בפתיחת קבצי PDF יש עיכוב גדול, ולפעמים יש הודעת שגיאה 'הטעינה ארכה זמן רב מידי'
היו עוד דברים שנתקעו בכל הניסיונות שעשיתי, ולצערי לא רשמתי אחד אחד, אבל יש לי קובץ errors
מצו"ב
errors.txt

-
כשמחליפים צבע, בשניות הראשונות הצבע כמו ברירת המחדל.
כמו כן קרה לי כמה פעמים שבלחיצה על החץ לכיון מטה העיפה את הספר לסוף בלי יכולת לעצור
גם לי יש קובץ
b6968b9d-7c94-4c8d-bd73-83f8415aecc3-errors.txt -
באגים נוספים
- החיפוש לא עובד בספרים אישיים.
- כתבתי למעלה- ועכשיו אני רואה שהבעיה חריפה יותר:
הטאבים לא תמיד מתחלפים, דהיינו, הרבה פעמים הטאב למעלה נשאר גם על כרטיסיה אחרת. - כשעשיתי חיפוש מתקדם בתוך ספר, אוצריא לא הגיב כמה שניות.
- בחיפוש בתוך ספר אישי- לא (תמיד) מוצג התוצאות החלון בצד. (אבל זה נראה שהם כן מודגשות)- כך שקשה מאד לנווט ביניהם.
-
באגים נוספים
- החיפוש לא עובד בספרים אישיים.
- כתבתי למעלה- ועכשיו אני רואה שהבעיה חריפה יותר:
הטאבים לא תמיד מתחלפים, דהיינו, הרבה פעמים הטאב למעלה נשאר גם על כרטיסיה אחרת. - כשעשיתי חיפוש מתקדם בתוך ספר, אוצריא לא הגיב כמה שניות.
- בחיפוש בתוך ספר אישי- לא (תמיד) מוצג התוצאות החלון בצד. (אבל זה נראה שהם כן מודגשות)- כך שקשה מאד לנווט ביניהם.
-
-
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות