עדכון | גרסה 0.9.90 - באגים בבקשה...
-
גלילה בPDF באמצעות מסך מגע לא עובד
אצלי הגלילה לא עובדת במחשב עם משטח עכבר אלא רק עם החיצים. המשטח עכבר כן מזיז בין הטאבים.
הבעיה היא גם בקבצי PDF וגם בתוספים. אולי קשור... -
@י.-פל. שכחתי לציין שהתוכנה נשארת תמיד פעילה גם אחרי סגירה.
-
אצלי הגלילה לא עובדת במחשב עם משטח עכבר אלא רק עם החיצים. המשטח עכבר כן מזיז בין הטאבים.
-
@י.-פל.
כי שהתקנתי את העדכון, תוכנת ההתקנה לא הצליחה לסגור את 'אוצריא':

ורק אחרי שסגרתי ידני במנהל המשימות, התוכנה התוקנה.(אולי זה באג נוסף).
@י.-פל.
כי שהתקנתי את העדכון, תוכנת ההתקנה לא הצליחה לסגור את 'אוצריא':

ורק אחרי שסגרתי ידני במנהל המשימות, התוכנה התוקנה.(אולי זה באג נוסף).
למרבה הפלא - אצלי הופיעה הודעה זו,
אבל שני השמות הרשומים בה הופיעו כמה פעמים שורה אחרי שורה.
במנהל המשימות לא ראיתי אוצריא פתוח [רק את הסמל של 'אוצריא' השייך להתקנה עצמה, לכאורה].
לכן לא היה איך לסגור אותן.הפעלתי את המחשב מחדש, והתקין חלק ב"ה.
-
אצלי הגלילה בPDF עובדת רק עם הגלגלת של העכבר דהיינו עכבר חיצוני אבל עם הלוח של המחשב לא עובד הגלילה,
ועוד דבר אני רק מתחיל לגלול את הPDF התוכנה קורסת כבר כמה פעמים -
-
-
דנדי כתב:
אם כבר חיפוש בתוך הספר, עדיין הסמן נתקע אחרי כ2 אותיות.
לא קיים אצלי בגירסה האחרונה
גם בגירסה האחרונה !
אבל לדייק יותר - לא נתקעת, אלא נעצרת. אם שוב בוחרים בסמן את תיבת החיפוש אפשר לכתוב עוד אות או שתים, ושוב..
זה נראה שהסיבה שהוא מיד מחפש את כל התוצאות של האות[יות] הראשונה/ות שהקלידו וזה עוצר אותו. אולי כדאי לתת השהיה של שניה []או שהחיפוש יתבצע רק ע"י הקשה על סמל החיפוש?] -
@יוסף
תחפש בתוכנת חיפוש בתוך המחשב, את המילה הבאה, לא פחות ולא יותר:
errors.txt
ושכרך כפול מן השמים. -
@י.-פל. @פלמנמוני חפרתי קצת בתוכנה כדי למצוא בעיות, מקווה שזה יהיה לתועלת...
- בתצוגה של שני ספרים אחד ליד השני התפריט הצדדי של השני מופיע כל הזמן ואי אפשר לסגור אותו, הוא רק מחליף צדדים, בנוסף יש משהו מוזר בינהם.

- קישורים בלחצן ימני נפתח בענק:
- בדיווח על טעות יש חלק בלי צבע:
- כששני חלוניות הצד [מפרשים ותוכן עניינים] פתוחות הטקסט נהיה אפור וחלונית המפרשים נהיית מוזרה:
- בעבר, אם אני זוכר נכון, ב"מפרשים" ו"קישורים" וכ' בלחצן ימני, מה שנפתח בו תת תפריט היה חץ, כדי לסמן שזה תפריט נפתח, ככה אמור להיות [לטעמי], כיום זה נראה כמו כל דבר אחר, כמו העתק וכ'. בנוסף יש קטע מוזר עם הוי עם מה שבחרתי, שהוא 'דוחף' את השם של המפרש הצידה, זה מוזר אם כי לא כל כך נורא:
- בחיפוש יש מעט מאוד מקום לבחור באיזה ספרים לחפש, אפשר לראות רק שני קטגוריות בשטח שיש, בנוסף רוב ההגדרות נמצרות מחוץ לשטח החלונית, ככה שצריך לגלול וזה ממש לא נוח, היה יותר הגיוני שתפריט בחירת הקטגוריות לחיפוש יהיה נפתח מהצד ולא שיתפוס חצי מהשטח כל הזמן:
-
אי אפשר להחליף שיטת המרה בממיר מידות, הלחצן קפוא ואפור:עריכה: טעות שלי, הייתי השני מידות מאותה קטגוריה... -
בהוספת תוספים היה יותר נוח עם היה כפתור סגירה ולא שחייבים ללחוץ מסביב [אני אישית התבלבלתי יותר מפעם אחת ולחצתי על הפלוס...]:
- ההגדרה הזו מוזרה ולא ברורה, היא ניראת די מיותרת, לא כל דבר המשתמש צריך לבחור...
- אי אפשר להסיר תיקיית היברובוקס שהגדרתי:
- בהגדרות קיצורים הקיצורים מיושרים לימין, היה נראה יותר טוב אם הם היו מיושרים לשמאל או ממורכזים:
- בעבר כשנכנסו לקטגוריה התיקיות היו נפתחות כך שהיה אפשר להכנס לספר מהר מאוד, כיום זה הוסר וצריך להיכנס לתוך התיקיה עצמה כדי לפתוח [למשל אם אני רוצה לפתוח את בראשית צריאך להכנס לתנך > תורה ורק אז אפשר לפתוח], זה מפריע, לי לפחות, מאוד הן מצד ה-UX, שצריך ללחוץ הרבה יותר כדי למצוא את הספר, והן מצד ה-UI, הספריה נראת ריקה, כי מוצג רק מעט דברים בכל פעם.
- הניגודיות בין הרקע לדברים במסך ממש גרועה, כפי שניתן לראות בתמונות הקודמות שצירפתי, קשה מאוד לראות את הגבול, זה ממש מפריע בעין [יש את זה במסך הספריה ובהגדרות].
-
אני מאמין שכבר יש את זה איפשהו בפורום אך בכ"ז אשמח לדעת (אני לא יודע איפה לחפש) למה אין לי בגירסא זו (עם גירסת ספרייה DB 134) תלמוד בבלי עם PDF?
-
- בתצוגה של שני ספרים אחד ליד השני התפריט הצדדי של השני מופיע כל הזמן ואי אפשר לסגור אותו, הוא רק מחליף צדדים, בנוסף יש משהו מוזר בינהם.

- כששני חלוניות הצד [מפרשים ותוכן עניינים] פתוחות הטקסט נהיה אפור וחלונית המפרשים נהיית מוזרה:
- בעבר, אם אני זוכר נכון, ב"מפרשים" ו"קישורים" וכ' בלחצן ימני, מה שנפתח בו תת תפריט היה חץ, כדי לסמן שזה תפריט נפתח, ככה אמור להיות [לטעמי], כיום זה נראה כמו כל דבר אחר, כמו העתק וכ'. בנוסף יש קטע מוזר עם הוי עם מה שבחרתי, שהוא 'דוחף' את השם של המפרש הצידה, זה מוזר אם כי לא כל כך נורא:
- בחיפוש יש מעט מאוד מקום לבחור באיזה ספרים לחפש, אפשר לראות רק שני קטגוריות בשטח שיש, בנוסף רוב ההגדרות נמצרות מחוץ לשטח החלונית, ככה שצריך לגלול וזה ממש לא נוח, היה יותר הגיוני שתפריט בחירת הקטגוריות לחיפוש יהיה נפתח מהצד ולא שיתפוס חצי מהשטח כל הזמן:
-
אי אפשר להחליף שיטת המרה בממיר מידות, הלחצן קפוא ואפור:עריכה: טעות שלי, הייתי השני מידות מאותה קטגוריה... -
בהוספת תוספים היה יותר נוח עם היה כפתור סגירה ולא שחייבים ללחוץ מסביב [אני אישית התבלבלתי יותר מפעם אחת ולחצתי על הפלוס...]:
- ההגדרה הזו מוזרה ולא ברורה, היא ניראת די מיותרת, לא כל דבר המשתמש צריך לבחור...
- בהגדרות קיצורים הקיצורים מיושרים לימין, היה נראה יותר טוב אם הם היו מיושרים לשמאל או ממורכזים:
- בעבר כשנכנסו לקטגוריה התיקיות היו נפתחות כך שהיה אפשר להכנס לספר מהר מאוד, כיום זה הוסר וצריך להיכנס לתוך התיקיה עצמה כדי לפתוח [למשל אם אני רוצה לפתוח את בראשית צריאך להכנס לתנך > תורה ורק אז אפשר לפתוח], זה מפריע, לי לפחות, מאוד הן מצד ה-UX, שצריך ללחוץ הרבה יותר כדי למצוא את הספר, והן מצד ה-UI, הספריה נראת ריקה, כי מוצג רק מעט דברים בכל פעם.
- הניגודיות בין הרקע לדברים במסך ממש גרועה, כפי שניתן לראות בתמונות הקודמות שצירפתי, קשה מאוד לראות את הגבול, זה ממש מפריע בעין [יש את זה במסך הספריה ובהגדרות].
פוסט זה נמחק! -

-
הניגודיות בין הרקע לדברים במסך ממש גרועה, כפי שניתן לראות בתמונות הקודמות שצירפתי, קשה מאוד לראות את הגבול, זה ממש מפריע בעין [יש את זה במסך הספריה ובהגדרות].
@asz
הנה!!! סוף סוף מישהו מסביר מה מפריע לי!!!!
אני פשוט אפס בעיצוב... זה נורא: הדבר הזה הפריע לי כל הזמן, אבל לא הצלחת להגדיר אותו.@arieldaniely
10+11 טופלו.
למען האמת, את 10 ביקשו ממזמן, וסוף סוף הגענו לדברים הפחות חשובים...
למען האמת, כל הבאגים שהיו ברשימה של @פלמנמוני - טופלו!!!
כעת יש באגים חדשים, רובם קטנים או שיופים של העיצוב.
ה' יעזור הלאה!
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות