עדכון | גרסה 0.9.90 - באגים בבקשה...
-
התקנתי את הגרסא האחרונה המחודשת. תוך כדי האינדקס פתחתי ספר טקסט ועבד מעולה.
ברגע שפתחתי גמ' PDF התוכנה קרסה. אפילו אם אני פותח שוב - היא שוב קורסת.
אין אצלי קובץ ERRORS בכלל. (WIN10 חלש)איפסתי הכל והתקנתי מחדש כולל איפוס ישן. עובד אבל פתיחת גמ' PDF דורשת סיסמא....
-
היה לי רעיון בעבר לייצר "סיור" בתוכנה בפעם הראשונה שפותחים
אני חולם על כגון דא כבר למעלה מחצי שנה...
לא הגעתי לדברים כאלו בכלל, מלבד זאת שזה דורש תחזוקה תמידית...שזה דורש תחזוקה תמידית
למה? רק כשמוסיפים פיצ'רים וגם אז זה לא כל כך קריטי להוסיף, אפשר פעם בכמה זמן לישר קו.
לבטל את ההודעה בפתיחה עם 'עצות מועילות'
בתוכנית שלי זה אמור להיות חד פעמי.
-
התקנתי את הגרסא האחרונה המחודשת. תוך כדי האינדקס פתחתי ספר טקסט ועבד מעולה.
ברגע שפתחתי גמ' PDF התוכנה קרסה. אפילו אם אני פותח שוב - היא שוב קורסת.
אין אצלי קובץ ERRORS בכלל. (WIN10 חלש)איפסתי הכל והתקנתי מחדש כולל איפוס ישן. עובד אבל פתיחת גמ' PDF דורשת סיסמא....
-
@י.-פל. עכשיו מחקתי את הגרסת התוכנה, והורדתי את הFULL.
הוא פותח טוב גם את PDF. יפה.
הוספתי ספרים אישיים והיה צריך לסגור ולפתוח את התוכנה, כי הוא נתקע ברענון של הספריה בהגדרות ובניתוב לספריה כתב שהDB נעול. אז סגרתי ופתחתי מחדש לשחרר את נעילת הDB והסתדר.
בא נראה אם הוא יצליח לאנדקס גם את הספרים האישיים.
שכויח גדול!! -
בזכות משתמש אחד ששלח לי את הERRORS שלו, סיכוי טוב שבעיית הקריסות המשנית - טופלה.
@דנדי @הלוי מגיע לכם דיסלייק!!! ובפעם הבאה אני אתן!!!למה כבודו כועס!!!
אני מצטער שכחתי מהקובץ הזה אבל עכשיו פתחתי אותו והוא היה ריק
אז עשיתי הרבה השתדלות להקריס את התוכנה!!!
ואני באמת מתפעל ממך!!!
אבל בסוף הצלחתי להקריס אותה כשמיד בפתיחה ניסתי להקטין את גודל החלון ולא נתתי לה לנשום, ואז נהיה קובץ ERRORSהנני להציג לך אותו errors.txt
-
גם אני נרגש לצרף קובץ שגיאות...
בעיקרון הכל עבד לי ממש חלק!
סגרתי פתחתי, הוספתי קבצים אישיים, אינדקסתי אותם וכו'.
הבעיות הם - קישורים לא עובדים בטקסט.
כשהתוכנה מכניסה ספרים אישיים לDB פעם אחת הוא רשם לי במסך ספריה DB נעול כמו שכבר הזכירו כאן.
כשהיו לי כמה חלונות פתוחים, כולל PDF, כולל צורת הדף ועוד, התוכנה קרסה בפתיחה (כמדומני פעמיים).
ובקובץ השגיאות היה דיווח ממש מדוייק, לא שהבנתי אותו, אבל הוא נראה מפורט...
errors.txt -
בזכות משתמש אחד ששלח לי את הERRORS שלו, סיכוי טוב שבעיית הקריסות המשנית - טופלה.
@דנדי @הלוי מגיע לכם דיסלייק!!! ובפעם הבאה אני אתן!!!למה כבודו כועס!!!
אני מצטער שכחתי מהקובץ הזה אבל עכשיו פתחתי אותו והוא היה ריק
אז עשיתי הרבה השתדלות להקריס את התוכנה!!!
ואני באמת מתפעל ממך!!!
אבל בסוף הצלחתי להקריס אותה כשמיד בפתיחה ניסתי להקטין את גודל החלון ולא נתתי לה לנשום, ואז נהיה קובץ ERRORSהנני להציג לך אותו errors.txt
הנה קובץ השגיאות המעודכן errors.txt
נראה לי שהקריסות העיקריות זה בהפעלת לחץ על התוכנה בזמן עליית הספריה כלומר בשתי שניות הראשונות -
@י.-פל. נראה לי שעליתי על עוד משהו...
התוכנה אצלי מותקנת במיקום ברירת המחדל,
הוספתי תוסף ואז כל פעם שפתחתי את כלים התוכנה קרסה, נתתי לתוכנה כלומר לקובץ EXE הרשאות ועדיין קרס, הפעלתי כמנהל ואז הופיעה לי ההודעה הבאה (בספויילר) בכניסה למסך כלים
נתתי הרשאות לתקיה עצמה ומאז התוספים עובדים נפלא!!!
עריכה: עכשיו התוכנה קורסת לי מיד בפעולה הראשונה שאחרי הפתיחה ולפעמים לא!!!
מצרף שוב את קובץ השגיאות אולי יש בו איזה שינוי עכשיו, רק כדי לא לקבל דיסלייק!!! errors.txt
-
גלילה בPDF באמצעות מסך מגע לא עובד
-
@י.-פל. נראה לי שעליתי על עוד משהו...
התוכנה אצלי מותקנת במיקום ברירת המחדל,
הוספתי תוסף ואז כל פעם שפתחתי את כלים התוכנה קרסה, נתתי לתוכנה כלומר לקובץ EXE הרשאות ועדיין קרס, הפעלתי כמנהל ואז הופיעה לי ההודעה הבאה (בספויילר) בכניסה למסך כלים
נתתי הרשאות לתקיה עצמה ומאז התוספים עובדים נפלא!!!
עריכה: עכשיו התוכנה קורסת לי מיד בפעולה הראשונה שאחרי הפתיחה ולפעמים לא!!!
מצרף שוב את קובץ השגיאות אולי יש בו איזה שינוי עכשיו, רק כדי לא לקבל דיסלייק!!! errors.txt
-
-
אצלי הגלילה לא עובדת במחשב עם משטח עכבר אלא רק עם החיצים. המשטח עכבר כן מזיז בין הטאבים.
הבעיה היא גם בקבצי PDF וגם בתוספים. אולי קשור... -
@י.-פל. שכחתי לציין שהתוכנה נשארת תמיד פעילה גם אחרי סגירה.
-
אצלי הגלילה לא עובדת במחשב עם משטח עכבר אלא רק עם החיצים. המשטח עכבר כן מזיז בין הטאבים.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות