הסבר | גרסה 0.9.85
-
@abc123 כתב בהסבר | גרסה 0.9.85:
התוכנה עובדת ורצה רק שהיא הרבה הרבה יותר איטית
הסימן של העכבר חושב שזה משהו שקרה לי במקרה קיצון ממשלא גמרת לאנדקס, זה כל העסק.
תבדו בהגדרות.
מזלך שזה בכלל זז לך
@י.-פל. זה גם אחרי שסיימתי לאנדקס.
יש עוד בעיה חוץ מתיקיית ההורדות התוכנה לא נפתחת על שום מיקום אחר כגון מסמכים וכדו׳ ברגע שאני עושה את זה התוכנה נפתחת על מסך שחור.
ניסיתי להעתיק את התיקייה לשם בהתחלה ואז לקבוע במסך ההתחלתי שזה יהיה המיקום וזה גם לא עבד. זה מאפשר לקבוע רק את תיקיית ההורדות כמיקום לתוכנה. -
הייתי כבר מוציא גרסה, אבל לימדני @הבל-הבלים שלהוציא כל 2-3 תיקונים, זה מתכון לצרות.
@י.-פל. כתב בהסבר | גרסה 0.9.85:
2-3 תיקונים
זה הכל??????????
בכל מקרה תת גירסה נראה לי שודאי אפשר כעת
אם תיקונים שנמחקו משם לא בוצעו כראוי הציבור יוכל להעיר@D9 כתב בהסבר | גרסה 0.9.85:
זה נובע מכך שהתוכנה שואבת את שניהם משורת "path_2" בקובץ הקישורים שזה השורה של שם הקובץ במקום שאת שם הקותרת היא תשאב מהשורה "heRef_2" @פלמנמוני
זה מזמן שופר

-
2-3 תיקונים
זה הכל??????????
בכל מקרה תת גירסה נראה לי שודאי אפשר כעת
אם תיקונים שנמחקו משם לא בוצעו כראוי הציבור יוכל להעיר@D9 כתב בהסבר | גרסה 0.9.85:
זה נובע מכך שהתוכנה שואבת את שניהם משורת "path_2" בקובץ הקישורים שזה השורה של שם הקובץ במקום שאת שם הקותרת היא תשאב מהשורה "heRef_2" @פלמנמוני
זה מזמן שופר

-
עוד הערה שעוברים בין כרטיסיות כל התפריט למעלה עובר שזה די מיותר כי זה אותו תפריט בכל הספרים
-
@מענין-לשמוע הוא לא מביא,
אבל מה ההוכחה, אולי זה דוקא בגלל שסימנתי פסוקים שלמים?@חנניה
תנסה גימטריא של מעל 5500, אז זה נתקע לי... -
@abc123 כתב בהסבר | גרסה 0.9.85:
התוכנה עובדת ורצה רק שהיא הרבה הרבה יותר איטית
הסימן של העכבר חושב שזה משהו שקרה לי במקרה קיצון ממשלא גמרת לאנדקס, זה כל העסק.
תבדו בהגדרות.
מזלך שזה בכלל זז לך
@י.-פל. גם לי זה איטי ממש. לפחות בצורת הדף. והאינדוקס נגמר לפני כשבוע
-
@עירא-היאירי כבר טופל.
-
למה לא? אם כבר, שיהיה תחת אותה התיקיה, אולי זה מה שהתכוונת.
התכוונתי שיאחד אותם לספר אחד (אגב, לחיצה באמת מפעילה אוטומטית את שניהם).
-
בעת התקנה של גירסת FULL - בסיום ההתקנה הוא מתקין את C++ גם אם הוא מותקן כבר במחשב, חבל שזה לא מזהה אוטומטית אם זה מותקן.
ויותר מזה - זה אורך מלא זמן - זה תקוע כך במשך כמה דקות ארוכות!
בנוסף - אם תוכלו לטפל בבאג המעצבן שיש בעת הקלדת שם ספר שצריך לעבור עם מקש טאב הרבה - עד שהוא מגיע לתוצאות - כמבואר בגיפ.
תזכו למצוות!!!עוד משהו, צריך לשנות כאן את הנוסח - אין דבר כזה פתוח במצב סגור...
@asz

@יאיר-דניאל כתב בהסבר | גרסה 0.9.85:
בנוסף - אם תוכלו לטפל בבאג המעצבן שיש בעת הקלדת שם ספר שצריך לעבור עם מקש טאב הרבה - עד שהוא מגיע לתוצאות - כמבואר בגיפ.
טופל
-
י י. פל. נעל נושא זה ב-
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות