הסבר | גרסה 0.9.85
-
@פלמנמוני כתב בהסבר | גרסה 0.9.85:
עדיין לא סודר ענין ההורדה למקום שלא דורש הרשאות מנהל
@הבל-הבלים צריך ליצור את תיקיית הdata עם הספרים והאינדקס בשעת ההתקנה
אין צורך שהספרים יהיו שם, אבל בשעת ההתקנה צריך שתיווצר התיקיה הזו בprogramData
(כמו שבעדכון הספרים והאינדקס אין צורך בהרשאות מנהל....)@פלמנמוני כתב בהסבר | גרסה 0.9.85:
בפתיחה- החלון מעט קופץ, נפתח בתחילה על רבע מסך בצד שמאל ולאחמ"כ מתייצב- לרוב על מסך רגיל כראוי, אך לעיתים נשאר על רבע מסך (דווח ע"י @לייזר-ג. וגם אני נתקלתי בזה)
גם אני וגם בdebug זה קורה לי (הפיתרון הארעי שלי הוא לחיצה על win+חץ למעלה, וכך זה על כל המסך)
במסך מלא יש לחצן מזעור - שלא פעיל כמובן
למה כמובן? ואם אני רוצה למזער, ובפרט אם אני משתמש תמיד במסך מלא, לדעתי, צריך שהוא יעבוד
עוד באג, שדיווחתי בגיטהאב:
בתוצאות הגימטריה אין פרק ויש רק בראשית פסוק X ולא כתוב איזה פרק זה, זה קרה בגלל שהתוכנה כבר מזהה פרקים ע"י הDB בשיטה אחרת
(נא לפתור אחרי הPR שלי...)@asz כתב בהסבר | גרסה 0.9.85:
למה כמובן? ואם אני רוצה למזער, ובפרט אם אני משתמש תמיד במסך מלא, לדעתי, צריך שהוא יעבוד
לא נתקלתי עד היום בתוכנה שבמסך מלא יש לחצן מזעור
@asz כתב בהסבר | גרסה 0.9.85:
בתוצאות הגימטריה אין פרק ויש רק בראשית פסוק X ולא כתוב איזה פרק זה, זה קרה בגלל שהתוכנה כבר מזהה פרקים ע"י הDB בשיטה אחרת
(נא לפתור אחרי הPR שלי...)הוספתי
-
@arieldaniely כתב בהסבר | גרסה 0.9.85:
היה שם גם את המידע על הלוח שנה, לא רק את האודות, אותו לא ביטלו...
לא הבנתי מה הכוונה שלך
היה שם גם את המידע על הלוח שנה, לא רק את האודות, אותו לא ביטלו...
לא הבנתי מה הכוונה שלך
בזמני היום, בלוח השנה יש אזהרה "אין לסמוך על הזמנים כלל", שם יש כפתור שפותח הסבר על שיטת החישוב.

אך כשלוחצים עליו קופצת ההתראה "לא נמצאה תיקיית otzria-site" [כי קובץ ה-HTML עם המידע היה בה].
-
@יאיר-דניאל צריך להכניס את תיקיית הלינקים אולי למקום אחר? או שהיא צריכה להישאר במקום שהיא נמצאת?
למה בעצם זה לא עובד? צריך להגדיר משהו?@לייזר-ג. כתב בהסבר | גרסה 0.9.85:
צריך להכניס את תיקיית הלינקים אולי למקום אחר? או שהיא צריכה להישאר במקום שהיא נמצאת?
למה בעצם זה לא עובד? צריך להגדיר משהו?זה צריך להיות בתיקיה חיצונית - בתוך תקייה בשם LINKS
-
לא נתקלתי עד היום בתוכנה שבמסך מלא יש לחצן מזעור
(נא לפתור אחרי הPR שלי...)הוספתי
@פלמנמוני בדקתי עכשיו בscreenbox ויש שם בריחוף בפינה גם מזעור
הוספתי
כתבתי ש...
כתב בהסבר | גרסה 0.9.85:
(נא לפתור אחרי הPR שלי...)
כי שיניתי את כל הקבצים שם, נתכתב על זה בפרטי
@arieldaniely כתב בהסבר | גרסה 0.9.85:
אך כשלוחצים עליו קופצת ההתראה "לא נמצאה תיקיית otzria-site" [כי קובץ ה-HTML עם המידע היה בה].
תודה, אני יטפל בזה עכשיו,
אבל אני יוסיף את ההסבר כדיאלוג קצר עם אפשרות להכנס לדף הסבר יותר ארוך או משהו כזה, לדעתי, לא צריך להיות דפי HTML בשביל זה -
@לייזר-ג. כתב בהסבר | גרסה 0.9.85:
צריך להכניס את תיקיית הלינקים אולי למקום אחר? או שהיא צריכה להישאר במקום שהיא נמצאת?
למה בעצם זה לא עובד? צריך להגדיר משהו?זה צריך להיות בתיקיה חיצונית - בתוך תקייה בשם LINKS
@יאיר-דניאל כתב בהסבר | גרסה 0.9.85:
זה צריך להיות בתיקיה חיצונית - בתוך תקייה בשם LINKS
אין כזו תיקיה מאז המעבר לDB, ולמעשה אין איך להוסיף לינקסים אישיים לתוכנה.
ביקשתי כבר בעבר לסדר את זה, אבל ודאי שזה לא בראש סדר העדיפויות.... -
לסיכום 174 פוסטים:
אין בעיות משמעותיות ברוך ה'!!!
אולי אפשר לבקש ממנהלי הפורום לשנות את השם של @הבל-הבלים ל @לא-מתייאש?
או אולי ל @גאון-גדול?
ממש ישר כח!!! -
לסיכום 174 פוסטים:
או אולי ל @גאון-גדול?
ממש ישר כח!!! -
@דאנציג כתב בהסבר | גרסה 0.9.85:
בגלל שהתוכנה לא הופעלה כמנהל, לדעתי כדאי לעשות שיהיה אפשרות ללחוץ על כפתור שיסגור ויפעיל את התוכנה כמנהל, שיהיה כתוב עליו:
'לא ניתן להוריד עקב הרשאת מנהל, להפעלת התוכנה כמנהל לחץ כאן והורד שוב את מסד הנתונים'.
או משהו בסגנון...
תזכה למצוותהרב @הבל-הבלים כבר סידר זאת שההורדה תהיה למקום אחר, רק שעדיין לא יצאה גירסה על זה
אם לא, כל פתיחה של התוכנה תצטרך להיות כמנהל@מיכאלוש כתב בהסבר | גרסה 0.9.85:
דבר נוסף תיקיית אוצריא סייט לא נמצאת, בכוונה ?
הורדת את המסד דרך הfoll בגירסה 83? שם היא היתה חסרה יחד עם הPDFים, שאותם כבר תיקן הרב @הבל-הבלים , ומסתמא גם זה תוקן
@חנניה כתב בהסבר | גרסה 0.9.85:
משום מה א"א להתאים אישית קיצורים במקש CAPS LOCK+מקש נוסף,
זה דבר שלא אמור להיות
עוד משהו
מה עם הסרת סימני פיסוק? הרב @פלמנמוני .יקח זמן, ככל הנראה
@מענין-לשמוע כתב בהסבר | גרסה 0.9.85:
כל הPR של @פלמנמוני עוד לא נכנס.
חלקו נכנס
@דורש-טוב כתב בהסבר | גרסה 0.9.85:
באג קטן
במסך מלא כפתור המזעור לא עובדהבאג הוא שהוא מופיע, לא שהוא לא עובד
לא רשום נתיבים של הספרים במפרשים ובקישורים, גם בלחיצה ימנית וגם בתוך התוכן בכותרות הקטנות.
למה צריך אותם?
@סתם-אחד כתב בהסבר | גרסה 0.9.85:
@חנניה גם לאחר שהוספתי את הספרים והכנסתי אותם לDB הם לא נכנסו עדיין לאינדקס החיפוש
האנדוקס אצלך מופעל אוטומטית?
נראה לי שזהו... אם פספסתי משהו מוכנים לתקן אותי
נראה דאישתמיטיה:
זה דבר שלא אמור להיות
וזה- אני לא יודע אם זה קשור:@פלמנמוני כתב בהסבר | גרסה 0.9.85:
עוד משהו
-
נראה לי שזהו... אם פספסתי משהו מוכנים לתקן אותי
נראה דאישתמיטיה:
זה דבר שלא אמור להיות
וזה- אני לא יודע אם זה קשור:@פלמנמוני כתב בהסבר | גרסה 0.9.85:
עוד משהו
נראה דאישתמיטיה:
כבר כתבתי למעלה שזה דבר שלא אמור להיות, ממתי עושים קיצורים עם כפסלוק?
וזה- אני לא יודע אם זה קשור:
כאמור, זה לא באג
-
נראה דאישתמיטיה:
כבר כתבתי למעלה שזה דבר שלא אמור להיות, ממתי עושים קיצורים עם כפסלוק?
וזה- אני לא יודע אם זה קשור:
כאמור, זה לא באג
-
מצטרף ל@מענין-לשמוע באמת ניכרת השקעתו הרבה של @הבל-הבלים וכל שאר הגאונים
אין כף מאזנים שיכולה להכיל את הזכויות הגדולות שלכם במהפכה שהבאתם לעולם התורה
תוך השקעה של שעות על גבי שעות ושעות לא שעות כדי לפתור את כל הבאגים וכן פתרונות יעול כדי להקל על הלומד ולהנגיש לו את הכל בצורה הכי נוחה שיש
אשריכם תלמידי חכמים
כמובן @י.-פל. @פלמנמוני @דוד-משה-1 @asz עלו והצליחו!!!כמו כן תודה לעוסקים במלאכת הספריה ובראשם @יום-חדש-מתחיל
ישר כחכם!!!טוב אני עשיתי היום רשימה של באגים אבל אולי חלק כבר רשומים ואולי חלק לא בעייתים אצל כולם
- בחיפוש בתוך ספר החיפוש עובד וכשסוגרים את החלונית ופותחים כתוב לא נמצאו תוצאות
- בחיפוש כללי כל מקום שמוצא את מילות החיפוש הוא מביא גם חלק מהמילים באיזור התוצאה וזה גורם שלפעמים התוצאות ארוכות מאוד וגם יש מלא מילים בספר שמודגשות באדום
- ובנוסף לזה בחיפוש בתוך הספר אחרי שמצא מקום אחד שיש בו את מילות החיפוש הוא נותן עוד תוצאות מחלקי מילים באותו קטע ויוצא שיש 10 תוצאות אבל באמת התוצאה היא אחת
- נראה לי שצריך להוסיף בחיפוש אפשרות לתוצאה שהיא לא בדיוק מה שחיפש כלומר אם חיפשתי לשמואל במצפה שיביא תוצאות גם ל"שמואל במצפה" דהיינו כמו חלק ממילה אבל לא בתוצאות אלא במילות החיפוש
- עוד צריך להוסיף בחיפוש אופציה לסמן את כל קוביות סימון ושזה יחול על כל המילים בחיפוש
- עוד להוסיף אופציה לסינון מקורות החיפוש כבר בחיפוש בתיבה של "חפש ב" ורשימה נפתחת של כל הספרים או בחר ספרים
- במסך עיון אם מקטינים את החלון של התוכנה, התוכנה עוברת למסך ספריה ואין אפשרות ללחוץ שוב על עיון מכיון שהלחצן עיון כבר לחוץ וצריך ללחוץ ספריה ורק אח"כ ללחוץ עיון
- כשעוברים ממסך עיון או ספריה להגדרות הוא עובר דרך לוח שנה במהירות [רואים את זה בבירור יותר כשזה נתקע].
- כשיש הרבה כרטיסיות פתוחות אין מאיפה לתפוס את החלון כדי להוזיזו
10. בלשונית החיפוש כתוב את הדבר הראשון שחיפשו באותה כרטסיה, וגם אחרי שמשנים את מילות החיפוש עדיין נשארת המילה הקודמת בלשוניתתוקן ע"י @פלמנמוני תודה - במסך ספריה בתצוגת רשת, לפעמים התקיות נראות כריבועים שצריך לפתוח כדי לראות מה יש בתוכם ולפעמים נראות רק ככותרות ומוצגים כל הספרים שבתוכם, [כנראה זה תלוי אם יש בתקיות עוד תקיות או רק ספרים, וצריך לסדר את זה שיהיה משהו קבוע]
- הגדרות מיקום הספריה צריכה להיות תחת קטגורית ספריה ולא במערכת
- לחצן ימני לא עובד על PDF
- דווח על טעות בספר לא עובד אם לא מדגישים את המילים, וצריך שגם בלי להדגיש יהיה אפשר לדווח ותבחר הפיסקה שעומדים עליה
- בחירת טקסט עובדת טוב אך כשלוחצים על לחצן ימני כדי להעתיק מתבטלת הבחירה
- במסך ספריה לא עובד פתיחת ספר PDF ע"י לחיצה על התצוגה פעמיים
17. במסך כלים ניתן לעבור בין כלי לכלי ע"י הוזזת 2 אצבעות לשתי הצדדים, עד שמגיעים למילון ששם אפשר לזוז רק בין מילון ארמי עברי למילון ראשי תיבות ותו לא.תוקן ע"י @asz תודה - בין כל הכרטסיות במסך עיון אפשר לעבור עם 2 אצבעות לשתי הצדדים, אבל בPDF זה מפריע כשרוצים לעבור
- מפרשים לא קיימים על גמרא טקסט
תקנו אותי אם אני טועה!!!
-
לסיכום 174 פוסטים:
או אולי ל @גאון-גדול?
ממש ישר כח!!!@מענין-לשמוע כתב בהסבר | גרסה 0.9.85:
?
דהיינו? זה אותו אחד? -
?
דהיינו? זה אותו אחד?@חנניה לא...
@הבל-הבלים הוא גאון גדול מגיטהב -
?
דהיינו? זה אותו אחד?@חנניה כתב בהסבר | גרסה 0.9.85:
?
דהיינו? זה אותו אחד?לא מתייאש של מתמחים.טופ, זה @elie-gambache שלנו.
-
מצטרף ל@מענין-לשמוע באמת ניכרת השקעתו הרבה של @הבל-הבלים וכל שאר הגאונים
אין כף מאזנים שיכולה להכיל את הזכויות הגדולות שלכם במהפכה שהבאתם לעולם התורה
תוך השקעה של שעות על גבי שעות ושעות לא שעות כדי לפתור את כל הבאגים וכן פתרונות יעול כדי להקל על הלומד ולהנגיש לו את הכל בצורה הכי נוחה שיש
אשריכם תלמידי חכמים
כמובן @י.-פל. @פלמנמוני @דוד-משה-1 @asz עלו והצליחו!!!כמו כן תודה לעוסקים במלאכת הספריה ובראשם @יום-חדש-מתחיל
ישר כחכם!!!טוב אני עשיתי היום רשימה של באגים אבל אולי חלק כבר רשומים ואולי חלק לא בעייתים אצל כולם
- בחיפוש בתוך ספר החיפוש עובד וכשסוגרים את החלונית ופותחים כתוב לא נמצאו תוצאות
- בחיפוש כללי כל מקום שמוצא את מילות החיפוש הוא מביא גם חלק מהמילים באיזור התוצאה וזה גורם שלפעמים התוצאות ארוכות מאוד וגם יש מלא מילים בספר שמודגשות באדום
- ובנוסף לזה בחיפוש בתוך הספר אחרי שמצא מקום אחד שיש בו את מילות החיפוש הוא נותן עוד תוצאות מחלקי מילים באותו קטע ויוצא שיש 10 תוצאות אבל באמת התוצאה היא אחת
- נראה לי שצריך להוסיף בחיפוש אפשרות לתוצאה שהיא לא בדיוק מה שחיפש כלומר אם חיפשתי לשמואל במצפה שיביא תוצאות גם ל"שמואל במצפה" דהיינו כמו חלק ממילה אבל לא בתוצאות אלא במילות החיפוש
- עוד צריך להוסיף בחיפוש אופציה לסמן את כל קוביות סימון ושזה יחול על כל המילים בחיפוש
- עוד להוסיף אופציה לסינון מקורות החיפוש כבר בחיפוש בתיבה של "חפש ב" ורשימה נפתחת של כל הספרים או בחר ספרים
- במסך עיון אם מקטינים את החלון של התוכנה, התוכנה עוברת למסך ספריה ואין אפשרות ללחוץ שוב על עיון מכיון שהלחצן עיון כבר לחוץ וצריך ללחוץ ספריה ורק אח"כ ללחוץ עיון
- כשעוברים ממסך עיון או ספריה להגדרות הוא עובר דרך לוח שנה במהירות [רואים את זה בבירור יותר כשזה נתקע].
- כשיש הרבה כרטיסיות פתוחות אין מאיפה לתפוס את החלון כדי להוזיזו
10. בלשונית החיפוש כתוב את הדבר הראשון שחיפשו באותה כרטסיה, וגם אחרי שמשנים את מילות החיפוש עדיין נשארת המילה הקודמת בלשוניתתוקן ע"י @פלמנמוני תודה - במסך ספריה בתצוגת רשת, לפעמים התקיות נראות כריבועים שצריך לפתוח כדי לראות מה יש בתוכם ולפעמים נראות רק ככותרות ומוצגים כל הספרים שבתוכם, [כנראה זה תלוי אם יש בתקיות עוד תקיות או רק ספרים, וצריך לסדר את זה שיהיה משהו קבוע]
- הגדרות מיקום הספריה צריכה להיות תחת קטגורית ספריה ולא במערכת
- לחצן ימני לא עובד על PDF
- דווח על טעות בספר לא עובד אם לא מדגישים את המילים, וצריך שגם בלי להדגיש יהיה אפשר לדווח ותבחר הפיסקה שעומדים עליה
- בחירת טקסט עובדת טוב אך כשלוחצים על לחצן ימני כדי להעתיק מתבטלת הבחירה
- במסך ספריה לא עובד פתיחת ספר PDF ע"י לחיצה על התצוגה פעמיים
17. במסך כלים ניתן לעבור בין כלי לכלי ע"י הוזזת 2 אצבעות לשתי הצדדים, עד שמגיעים למילון ששם אפשר לזוז רק בין מילון ארמי עברי למילון ראשי תיבות ותו לא.תוקן ע"י @asz תודה - בין כל הכרטסיות במסך עיון אפשר לעבור עם 2 אצבעות לשתי הצדדים, אבל בPDF זה מפריע כשרוצים לעבור
- מפרשים לא קיימים על גמרא טקסט
תקנו אותי אם אני טועה!!!
-
כל כותרות הניווט מוצגות מלמטה למעלה. וגם אין אפשרות לכווץ אותם, הכל פתוח
בספרים אישיים דייקא או בכל ספר?
כל כותרות הניווט מוצגות מלמטה למעלה. וגם אין אפשרות לכווץ אותם, הכל פתוח
בספרים אישיים דייקא או בכל ספר?
רק בספרים האישיים.
גם בכלי קודש עם הDB של אוצריא בספרים האישיים הניווט מוצג הפוך
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות