בקשה | הערות ותיקונים
-
אני חושב שיהיה כדאי ליצור אפשרות להעיר על טעויות ולייצא אותם לקובץ שאותו יהיה ניתן לעלות לאשכול ייעודי, ואולי בהמשך לאפשר את הסנכרון באופן אוטומטי או אחרי בקרה כלשהי של משתמשים נוספים.
-
אני חושב שיהיה כדאי ליצור אפשרות להעיר על טעויות ולייצא אותם לקובץ שאותו יהיה ניתן לעלות לאשכול ייעודי, ואולי בהמשך לאפשר את הסנכרון באופן אוטומטי או אחרי בקרה כלשהי של משתמשים נוספים.
@ori-bensimon
לייצא לקובץ - כבר קיים.
אח"כ צריך לשלוח למייל של אוצריא - שם כבר ידאגו לזה. -
לענ"ד כדאי גם לחלק ספרים לכמה פיסקאות, כגון שו"ת הב"ח (החדשות) כל התשובה נמצאת בקטע אחד, מה שמקשה ביותר את ההגה וגם את עצם הלימוד.
@אהרן כתב בבקשה | הערות ותיקונים:
כגון שו"ת הב"ח (החדשות) כל התשובה נמצאת בקטע אחד, מה שמקשה ביותר את ההגה וגם את עצם הלימוד.
פנה לספריא, זה ספר שלהם. לא קשור אלינו.
-
כגון שו"ת הב"ח (החדשות) כל התשובה נמצאת בקטע אחד, מה שמקשה ביותר את ההגה וגם את עצם הלימוד.
@יום-חדש-מתחיל כתב בבקשה | הערות ותיקונים:
כן אבל מה כזה קשה להוריד שורה?
(אני לא יכול לעשות את זה כי זה יעשה בלגן בתיקוני טעויות שאני שולח). -
@יום-חדש-מתחיל כתב בבקשה | הערות ותיקונים:
(אני לא יכול לעשות את זה כי זה יעשה בלגן בתיקוני טעויות שאני שולח).@אהרן כתב בבקשה | הערות ותיקונים:
ומה זה כזה קשה לפנות לספריא?
לעצם העניין בגלל שהמאגר מסונכרן מספריא (כולל התיקוני טעויות שנשלחות אליהם), לא שייך לשנות בתוכנה לבד... -
ומה זה כזה קשה לפנות לספריא?
לעצם העניין בגלל שהמאגר מסונכרן מספריא (כולל התיקוני טעויות שנשלחות אליהם), לא שייך לשנות בתוכנה לבד...@קטנטן כתב בבקשה | הערות ותיקונים:
לעצם העניין בגלל שהמאגר מסונכרן מספריא (כולל התיקוני טעויות שנשלחות אליהם), לא שייך לשנות בתוכנה לבד...
וביתר ביאור - גם אם יתוקן - בסנכרון הבא מספריא, זה יחזור לקדמותו - כמאמר החכם :במקום לבנות בית חולים מתחת לגשר וכו'
-
@יאיר-דניאל @קטנטן שניכם צודקים.
@אהרן
ומלבד זה, הקישורים בספריא בנויים לפי מספר שורה.
אם אנחנו מוספים אנטר אחד, הרסנו את כל הקישורים משם ואילך.
הם יקושרו לשורה הלא נכונה. -
נראה לי שכל ההערות והתיקונים ששלחתי על ספרים שמקורם מספריא לא תוקנו, זה נכון @יום-חדש-מתחיל ?
-
נראה לי שכל ההערות והתיקונים ששלחתי על ספרים שמקורם מספריא לא תוקנו, זה נכון @יום-חדש-מתחיל ?
-
העניין הוא שאני לא יודע האם הם יכניסו את הציונים ג"כ (כגון ב"ק דף י"ב (ע"א)...). והייתי שמח לשמוע שהם כן עושים את זה.
-
@ori-bensimon
לייצא לקובץ - כבר קיים.
אח"כ צריך לשלוח למייל של אוצריא - שם כבר ידאגו לזה.@הבל-הבלים כתב בבקשה | הערות ותיקונים:
לייצא לקובץ - כבר קיים.
בגירסה האחרונה זה נעלם.
כבר לא מופיע בעוד פעולות דיווח על טעות -
@הבל-הבלים כתב בבקשה | הערות ותיקונים:
לייצא לקובץ - כבר קיים.
בגירסה האחרונה זה נעלם.
כבר לא מופיע בעוד פעולות דיווח על טעות -
@אהרן ספריא היא מסד הנתונים הנוח ביותר, הוא בנוי עם קישורים מסודרים, מבנה נוח ותשתית קלה לייבוא, כל פעם (אאל"ט) שמייצרים עדכון גרסה לספריה כל המאגר של ספריא מיובא ועל בסיסו עושים הכל, זו התשתית של המאגר.
נ.ב אם אתה שולח את זה לספריא המאגר שלהם מתוקן, כך שכל מי שילמד דרכו ולא דרך אוצריא יהנה מהתיקונים...
-
מישהו יכול להסביר לי למה זה צריך להיות מקושר לספריא? למה אי אפשר להגדיר לאוצריא משהו אחר? שאנחנו נוכל להוריד שורות, נוכל לתקן טעויות כמו בספרים של פנינים ודיקטה? למה לשלוח לאירגון שלא (כמו) [מ]שלנו? שאנחנו לא יודעים מתי הם יתקנו ומתי נקבל את זה חזרה?
-
א אהרן התייחס לנושא זה ב
-
ק קטנטן התייחס לנושא זה ב
-
א אהרן התייחס לנושא זה ב
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות