בקשת מידע | שינוי מהמקור
-
סתם בשביל להבין, עד מתי נהיה מחוברים בטבור לספריא?
נראה שהמערכת של אוצריא פועלת בקצב הרבה יותר מהיר גם בהוספת ספרים וגם בתיקון טעויות, אז למה צריך להיות מסונכרנים איתם כל הזמן, ולא מספיק לקחת מהם רק ספרים חדשים? -
סתם בשביל להבין, עד מתי נהיה מחוברים בטבור לספריא?
נראה שהמערכת של אוצריא פועלת בקצב הרבה יותר מהיר גם בהוספת ספרים וגם בתיקון טעויות, אז למה צריך להיות מסונכרנים איתם כל הזמן, ולא מספיק לקחת מהם רק ספרים חדשים? -
@י.-פל. התכוונתי לקצב של הוספת ספרים חדשים, לא שצריך להפסיק להשתמש בספריה שלהם
אבל @קטנטן כתב שאם הייתי יודע..., ואני באמת לא יודע, לכן שאלתי
עיקר העניין זה להרוויח את הבעיה שדיברו פה שהם לא מתקנים שגיאות שלא קשורות לסריקה. וכן בעיות נוספות שעולות פה מידי פעם ואומרים 'תפנה לספריא'
אולי יש לזה פתרון אחר?
כמו לשמור קובץ תיקון שגיאות לכל ספר שתוקן באוצריא, ולהחזיר אוטומטית את התיקונים שלנו אחרי הסנכרון איתם. שייך? -
@אהרן גם אם אוצריא לא תהיה תלויה בספריא לא יהיה ניתן לשנות את הפסקאות בב"ח כל שינוי פיסקה צריך לעדכן את כל הקישורים בכל רחבי התוכנה
וזה גם הסיבה להיות תלויים בספריא התחזוקה של המפרשים והקישורים לא פשוטה כל שינוי פיסקה צריך לעדכן את כל הקישורים בכל רחבי התוכנה
וגם אם נסתדר עם זה אם לא יהיה סיכרון אם מספרי השורות של ספריא לא נוכל לקבל עידכונים לקישורים ופרשנות וכן לא קישורים ופרשנות של ספרים חדשים כיוון שהם לא יהיו תואמים למספור השורות באוצריא
וכמובן הם מעדכנים ומתקנים את התוכן כל הזמן על ידי הארות המשתמשים (לא רק מאוצריא) -
ומאוד חבל שכך, עי' https://otzaria.org/forum/topic/887/בקשה-הערות-ותיקונים
דווקא אני לא חושב שחבל,
בשביל לשנות את הספר מהמקור צריך לזה עריכה מאוד מקצועית,
עדיף להשאר עם טעויות שאולי אנשים אחרים עשו מאשר ליצור טעיות נוספות בעצמך,
במיוחד עם מדברים על פתיחת רשי תיבות או מקורות שתלויים לפעמים בהבנת הכותב וגם לא נורא אם נשאר במצב הקיים. -
דווקא אני לא חושב שחבל,
במיוחד עם מדברים על פתיחת רשי תיבות או מקורות שתלויים לפעמים בהבנת הכותב וגם לא נורא אם נשאר במצב הקיים.ומאוד חבל שכך, עי' https://otzaria.org/forum/topic/887/בקשה-הערות-ותיקונים
דווקא אני לא חושב שחבל,
במיוחד עם מדברים על פתיחת רשי תיבות או מקורות שתלויים לפעמים בהבנת הכותב וגם לא נורא אם נשאר במצב הקיים.אני מדבר על טעויות ברורות, כמו שמכון ירושלים ועוז והדר תיקנו, ויש לציין את הטעות ב (...), ואת התיקון כ .
-
בזמנו הציע לי הרב בעל הפרוייקט "פנינים" (שלקחנו ממנו כמה וכמה ספרים),
שנעשה את המאגר שלנו בצורת פורק לספריא, וככה נוכל לשנות בתוכו בלי להיות תלויים בהם (חוץ משינויי מספרי שורות, כדי שלא לפגוע בקישורים) [אבל כן נוכל להוסיף תגי BR בתוך הטקסט כדי ליצור ירידת שורה וירטואלית].
וככה נוכל לשנות דברים שהם לא רצו לשנות, ומצד שני כן למשוך שינויים חדשים מהם.@י.-פל. זה הגיוני?
-
שנעשה את המאגר שלנו בצורת פורק לספריא, וככה נוכל לשנות בתוכו בלי להיות תלויים בהם (חוץ משינויי מספרי שורות, כדי שלא לפגוע בקישורים) [אבל כן נוכל להוסיף תגי BR בתוך הטקסט כדי ליצור ירידת שורה וירטואלית].
וככה נוכל לשנות דברים שהם לא רצו לשנות, ומצד שני כן למשוך שינויים חדשים מהם.@י.-פל. זה הגיוני?
@י.-פל. זה הגיוני?
אני לא יודע.
אין להם בגיטהאב את הספרים.
יש בגיטהאב את הייצוא של הספרים - לא יעזור שתתרום לייצוא...
כלומר, אם היה דרך לתרום למקור הספרים עצמם - הלוואי... אבל אני לא יודע על דרך אפשרית.
כל מה שיש בגיטהאב - זה רק דרך למשוך את הספרים מהמקור - בשרתים שלהם. -
@י.-פל. אין לי עניין לתרום להם דווקא בצורה כזו,
יש לי עניין שאני יוכל לשנות בספרים, ועדיין למשוך את השינויים החדשים שלהם.לכן לא הבנתי מה התשובה שלך קשורה למה שכתבתי.
-
@יום-חדש-מתחיל יצא משהו עם זה? זה נראה לי די דחוף.
-
@אהרן עם מה?
-
עם זה.
-
זה קשור ל @י.-פל.
אבל הבנתי אחר כך, שאין ריפו מסודר בגיטהאב של הספריי' של ספריא, רק שח ספריא אקספורט, ולכן זה לא רלוונטי. -
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות