באג | באג בקיצורי מקשים של אות אחת
-
נראה לי כבר כתבתי את זה בעבר במתמחים, כנראה נשכח איפה שהו.
@הבל-הבלים סידר את כל קיצורי המקשים באוצריא, כך שהיום ברוך השם הם עובדים נפלא. לא רק זה אלא אפשר לבחור אפילו מקש אחד לקיצור מקשים.
דא עקא שאם נניח הגדרתי את האות ח' לפתיחת החיפוש, ואני מקליד במסך הספריה, או במסך עיון בחלוניות של איתור או חיפוש בספר את האות ח', לדוגמא התחלתי לכתוב בספריה 'קצות החושן', ברגע שכתבתי את האות ח' נפתח לי החיפוש, כך שזה די מגביל את השימוש בזה...
ישר כח! -
מ מענין לשמוע סימן נושא זה כשאלה
-
נראה לי כבר כתבתי את זה בעבר במתמחים, כנראה נשכח איפה שהו.
@הבל-הבלים סידר את כל קיצורי המקשים באוצריא, כך שהיום ברוך השם הם עובדים נפלא. לא רק זה אלא אפשר לבחור אפילו מקש אחד לקיצור מקשים.
דא עקא שאם נניח הגדרתי את האות ח' לפתיחת החיפוש, ואני מקליד במסך הספריה, או במסך עיון בחלוניות של איתור או חיפוש בספר את האות ח', לדוגמא התחלתי לכתוב בספריה 'קצות החושן', ברגע שכתבתי את האות ח' נפתח לי החיפוש, כך שזה די מגביל את השימוש בזה...
ישר כח!@מענין-לשמוע נפתר. שים לב! שאם תעשה קיצור מקשים של מקש אחד, כמעט כל פעם שתעבור למסך ספריה זה לא יעבוד, כיון שכמעט תמיד הפוקוס יהיה בתיבת החיפוש. אבל קיצורי מקשים עם קונטרול או אלט, וכן מקשי ה F כן עובדים גם בתיבות החיפוש.
-
ה הבל הבלים סימן נושא זה כנפתר
-
@מענין-לשמוע נפתר. שים לב! שאם תעשה קיצור מקשים של מקש אחד, כמעט כל פעם שתעבור למסך ספריה זה לא יעבוד, כיון שכמעט תמיד הפוקוס יהיה בתיבת החיפוש. אבל קיצורי מקשים עם קונטרול או אלט, וכן מקשי ה F כן עובדים גם בתיבות החיפוש.
@הבל-הבלים
תודה רבה!
אתה צודק בהערה שלך, אבל עדיין, לרוב זה נח כשאני נמצא בעיון....
ישר כח גדול.