בקשה | באגים בגרסה 0.9.97 - יש לכתוב אך ורק כאן.
-
שגיאה בתוספים (קורה לעיתים) הטאב של התוסף מופיע אך בתצוגה מופיע לא בוצע חיפוש ובתצוגת כלים תוספים אלו מוצגים כסגורים.
מצרף תמונה (דרך אגב אשמח לדעת איך מצרפים תמונה בצורה מוסתרת שלא תהפוך את הפוסט לענק)
-
צריך שהאיתור יחפש גם לפי כתיב מלא/חסר. בפרט, חיפוש "חידושי" יעלה גם הספרים שבשם "חדושי", ולהיפך.
(לעת עתה, על מנת לאתר מהרש"א, צריך לכתוב "חדושי הלכות" או "חידושי אגדות"...)רק כדאי להגדיר שספר ששמו מתאים בדיוק למחרוזת יופיע בתוצאות ממעל לספר שבכתיב מלא/חסר.
@קרית-חנה נסגרה כעת בעיה בגיטהאב המקושרת לפוסט זה. לפרטים נוספים: https://github.com/Otzaria/otzaria/issues/1310
-
יש לי מאגר PDFים בכונן חיצוני שנמצא באוצריא כספרים אישיים וכל ניתוק וחיבור הוא מאנדקס לי את כל הPDFים מחדש ב996 זה לא היה קורה
@eli8565 נסגרה כעת בעיה בגיטהאב המקושרת לפוסט זה. לפרטים נוספים: https://github.com/Otzaria/otzaria/issues/1295
-
אני לא יודע אם זה באג, אבל אצל הגופנים שלי יש סימון כזה

כשאני מרחף עליו אומר לי שגופן אינו תומך בניקוד וטעמים ולא יוצג טקסט עם טעמים וניקוד. לדעתי הסימון מדי מפחיד למשהו קטנטן כזה.@shmuel נסגרה כעת בעיה בגיטהאב המקושרת לפוסט זה. לפרטים נוספים: https://github.com/Otzaria/otzaria/issues/1321
-
אני לא יודע אם דווח כבר בגירסה הזאת
אבל התוכנה תמיד נפתח לי על חצי מסך אפי' שסגרתי אותה במצב מלא -
אני לא יודע אם דווח כבר בגירסה הזאת
אבל התוכנה תמיד נפתח לי על חצי מסך אפי' שסגרתי אותה במצב מלא@דנדי תודה על הדיווח 🙏
ניסינו לשחזר אצלנו את הפתיחה על חצי מסך — מיקסום, סגירה, פתיחה מחדש — ובכל הניסיונות התוכנה נפתחה ממוקסמת כמו שצריך. כדי שנוכל לאתר מה שונה אצלך, כמה שאלות (אפשר לענות בקצרה על כל אחת):
-
מה זה "מצב מלא" — לחצן המיקסום / דאבל-קליק על שורת הכותרת, או מסך מלא ב-F11?
-
כשהיא נפתחת על חצי מסך — החלון עצמו קטן ותקין, או שהחלון קטן אבל התוכן בתוכו מוגדל/חתוך (לא רואים את כפתורי הסגירה)?
-
גרסה קודמת — ב-0.9.96 זה עבד כמו שצריך, או שגם שם זה קרה?
-
מסכים — כמה מסכים מחוברים? מה אחוז ההגדלה (Scale) בהגדרות התצוגה של כל אחד? האם אתה מחבר/מנתק מסך או עגינה (docking) בין סגירה לפתיחה?
-
חלון נוסף — פתחת אי פעם חלון שני של אוצריא ("פתח בחלון חדש")? אם כן — באיזה סדר אתה סוגר אותם?
-
גרסת Windows (10 / 11, ומספר הגרסה אם ידוע).
-
אם אפשר — מיד אחרי שסגרת את התוכנה במצב ממוקסם, שלח לנו את הקובץ:
%APPDATA%\otzaria\app_preferences.hive(להעתיק את השורה הזאת לשורת הכתובת של סייר הקבצים; הקובץ שומר את גודל החלון האחרון ומצב המיקסום — הוא יגיד לנו מיד אם הבעיה בשמירה או בשחזור.)
תודה!
-
-
כשאני מנסה לעדכן, דרך התוכנה זה בכלל לא עובד אלא התוכנה נסגרת אבל לא נפתח מסך ההתקנה
וכשאני פותח את הקובץ שירד זה הדגיאה שמופיע

יש לי ווינדוס 11 מעודכן... -
@שמואל5 השגיאה הזו אומרת שקובץ של התוכנה היה נעול ע"י תהליך אחר ברגע ההפעלה — בד"כ אנטי-וירוס שסורק את הקבצים שהותקנו זה עתה.
נסה להפעיל שוב מקיצור הדרך; אם זה חוזר — הפעל מחדש את המחשב ונסה שוב.
ואם גם אז לא — כתוב איזה אנטי-וירוס מותקן אצלך.
-
@שמואל5 השגיאה הזו אומרת שקובץ של התוכנה היה נעול ע"י תהליך אחר ברגע ההפעלה — בד"כ אנטי-וירוס שסורק את הקבצים שהותקנו זה עתה.
נסה להפעיל שוב מקיצור הדרך; אם זה חוזר — הפעל מחדש את המחשב ונסה שוב.
ואם גם אז לא — כתוב איזה אנטי-וירוס מותקן אצלך.
@Otzaria-Bot עכשיו עובד,
תודה -
לא יודע האם זה באג בספריה או בתוכנה.
אבל כשיש כמה על אותו קטע - הוא מביא שלא כסדר:
אבל בתצוגת מפרשים על הדף זה כהוגן, רק בכרטיסיית מפרשים זה שלא כסדרן!
כך שזה נראה באג בשליפה של כרטיסיית מפרשים.
(עוד זאת אדבר, המצב כעת שבקליק ימני על פיסקה - הוא מאפשר לבחור רק מפרשים בודדים, הייתי בטוח שפשוט רק זה המפרשים היחידים שקיימים על פיסקה זו, ולפתע שמתי לב שממש לא - הוא מציע רק מפרשים של ברירת מחדל/שנבחרו בעבר לספר זה! אין לזה שום הגיון - זה גורם לפספס עוד המון מפרשים)
-
לא יודע האם זה באג בספריה או בתוכנה.
אבל כשיש כמה על אותו קטע - הוא מביא שלא כסדר:
אבל בתצוגת מפרשים על הדף זה כהוגן, רק בכרטיסיית מפרשים זה שלא כסדרן!
כך שזה נראה באג בשליפה של כרטיסיית מפרשים.
(עוד זאת אדבר, המצב כעת שבקליק ימני על פיסקה - הוא מאפשר לבחור רק מפרשים בודדים, הייתי בטוח שפשוט רק זה המפרשים היחידים שקיימים על פיסקה זו, ולפתע שמתי לב שממש לא - הוא מציע רק מפרשים של ברירת מחדל/שנבחרו בעבר לספר זה! אין לזה שום הגיון - זה גורם לפספס עוד המון מפרשים)
@צדיק-וטוב-לו ממש מעניין מה שאתה אומר, כשניסיתי לא מזמן לעשות בתוסף שלי שימשוך מפרשים מהתוכנה הוא גם משך שלא כסדרן ככה שיתכן שזה קשור למסד, (בזמנו חשבתי שזה בעיה בתוסף אבל קלוד לא הצליח למצוא שום באג)
-
@צדיק-וטוב-לו ממש מעניין מה שאתה אומר, כשניסיתי לא מזמן לעשות בתוסף שלי שימשוך מפרשים מהתוכנה הוא גם משך שלא כסדרן ככה שיתכן שזה קשור למסד, (בזמנו חשבתי שזה בעיה בתוסף אבל קלוד לא הצליח למצוא שום באג)
@חד-צורבא אז איך בתצוגת מפרשים הוא כן שומר על סדר?
כך או זה - בתכל'ס כל המפרשים הם בעצם ספר קיים במקורו בנפרד, ההוראה צריכה להיות שבמקרה של כמה חתיכות על קטע אחד - שיציג אותם על פי הסדר בספר המפרש המקורי.
(כלומר: נניח רש"י על יבמות, הרי הוא גם מוגדר כספר בשם רש"י על יבמות, ושם הוא הרי כסדרו)
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות