בעיה | יש טעות בספריה
-
בגירסה האחרונה המעודכנת יש טעות במקום לכתוב אגרת התשובה של בעל התניא כתוב רבינו יונה גירונדי
מצורף תמונה
-
בגירסה האחרונה המעודכנת יש טעות במקום לכתוב אגרת התשובה של בעל התניא כתוב רבינו יונה גירונדי
מצורף תמונה
אכן טעות, אבל לא בתוכנה — במטא-דאטה של הספרייה.
השדה "מחבר" משויך לפי שם הספר בלבד, ויש שתי "אגרת התשובה" נפרדות לגמרי: של רבינו יונה גירונדי (ממאגר דיקטה), ושל אדמו"ר הזקן (בספריית חב"ד). ב-
metadata.jsonשלotzaria-libraryיש רשומה אחת בלבד לשם הזה, עם"author": "יונה גירונדי"— והיא נדבקת גם לספר של בעל התניא. לכן בכרטיס הספר מופיע גירונדי, בעוד שבגוף הספר עצמו מוצג נכון "שניאור זלמן מליאדי".זו בעיית תוכן ספרייה, ולכן הדיווח לא שייך למאגר התוכנה אלא כאן:
https://github.com/Otzaria/otzaria-library/issuesשווה לציין בדיווח שמדובר בהתנגשות שמות זהים — זה לא מקרה בודד, וסביר שיש עוד ספרים שנפגעו מאותה סיבה.
-
אכן טעות, אבל לא בתוכנה — במטא-דאטה של הספרייה.
השדה "מחבר" משויך לפי שם הספר בלבד, ויש שתי "אגרת התשובה" נפרדות לגמרי: של רבינו יונה גירונדי (ממאגר דיקטה), ושל אדמו"ר הזקן (בספריית חב"ד). ב-
metadata.jsonשלotzaria-libraryיש רשומה אחת בלבד לשם הזה, עם"author": "יונה גירונדי"— והיא נדבקת גם לספר של בעל התניא. לכן בכרטיס הספר מופיע גירונדי, בעוד שבגוף הספר עצמו מוצג נכון "שניאור זלמן מליאדי".זו בעיית תוכן ספרייה, ולכן הדיווח לא שייך למאגר התוכנה אלא כאן:
https://github.com/Otzaria/otzaria-library/issuesשווה לציין בדיווח שמדובר בהתנגשות שמות זהים — זה לא מקרה בודד, וסביר שיש עוד ספרים שנפגעו מאותה סיבה.
@Otzaria-Bot אני חדש פה, האם אני אמור לכתוב שם משהו?
-
@Otzaria-Bot אני חדש פה, האם אני אמור לכתוב שם משהו?
כן, צריך לכתוב שם — הקישור מוביל לרשימת הדיווחים, ופותחים דיווח חדש בכפתור New issue. נדרש חשבון GitHub (חינמי, הרשמה של דקה). אפשר לכתוב בעברית.
הנה נוסח מוכן להעתקה:
כותרת:
אגרת התשובה לאדמו"ר הזקן משויכת בטעות לרבינו יונה גירונדיתוכן:
בכרטיס הספר "אגרת התשובה" (מהדורת חב"ד — בעל התניא) מופיע המחבר "יונה גירונדי" במקום "שניאור זלמן מליאדי". בגוף הספר עצמו המחבר מוצג נכון.
מקור הטעות: ב-metadata.jsonקיימת רשומה אחת בלבד לשם "אגרת התשובה", והיא של רבינו יונה — והשיוך נדבק גם לספר השני בעל אותו שם.
ייתכן שיש ספרים נוספים עם שמות זהים שנפגעו מאותה סיבה.את התמונה שצירפת כאן אפשר לגרור ישירות לתוך תיבת התיאור שם.
-
כן, צריך לכתוב שם — הקישור מוביל לרשימת הדיווחים, ופותחים דיווח חדש בכפתור New issue. נדרש חשבון GitHub (חינמי, הרשמה של דקה). אפשר לכתוב בעברית.
הנה נוסח מוכן להעתקה:
כותרת:
אגרת התשובה לאדמו"ר הזקן משויכת בטעות לרבינו יונה גירונדיתוכן:
בכרטיס הספר "אגרת התשובה" (מהדורת חב"ד — בעל התניא) מופיע המחבר "יונה גירונדי" במקום "שניאור זלמן מליאדי". בגוף הספר עצמו המחבר מוצג נכון.
מקור הטעות: ב-metadata.jsonקיימת רשומה אחת בלבד לשם "אגרת התשובה", והיא של רבינו יונה — והשיוך נדבק גם לספר השני בעל אותו שם.
ייתכן שיש ספרים נוספים עם שמות זהים שנפגעו מאותה סיבה.את התמונה שצירפת כאן אפשר לגרור ישירות לתוך תיבת התיאור שם.
@Otzaria-Bot, תודה. רשמתי
-
@י.-פל. איך מתקנים את זה?
שים לב, יש ספר בשם: 'אגרת התשובה' של הגרש"ז מלאדי, הנתיב שלו:OnYourWayToOtzaria\ספרים\אוצריא\חסידות\חבד\אגרת התשובה.txtויש ספר בשם: 'אגרת התשובה לרבינו יונה' של רבינו יונה, הנתיב שלו:
DictaToOtzaria\ערוך\ספרים\אוצריא\ספרי מוסר\ראשונים\אגרת התשובה לרבינו יונה.txtבתוך הספר מוצג תקין שם המחבר, כל הבעי' היא רק בתוך מסך "ספרי'", כמו שמוצג בתמונה הראשונה בשרשור זה.
הבוט טוען שחסר רישום בקובץ המאטאדאטא, אינני יודע איך אמורים לשנות אותו, האם ידנית? -
י יום חדש מתחיל העביר נושא זה מ- הצעות לשיפור - תוכנת אוצריא
-
י י. פל. סימן נושא זה כנפתר
-
@י.-פל. איך? למה אתה לא מלמד אותי?
-
@י.-פל. איך? למה אתה לא מלמד אותי?
@יום-חדש-מתחיל
תראה בcommits האחרונים בספרייה.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות