הצעת ייעול | תוסף MDY
-
-
אז א"א לראות איך זה נראה?
כרגע זה נראה אותו דבר רק הסנכרון עובד...
אם אתה רוצה לראות תוריד את מה שאני העלתי...ערכתי את התוסף כך שיוריד את התמונות לתקייה שתבחר ומייד לאחמ"כ יוצר סקריפט באיזה מיקום שיבחר שבהפעלה שלו התמונות מועתקות למיקום הנכון בתקיית התוסף...
ותפעיל את הסקריפט
-
י יאיר התייחס לנושא זה
-
-
התוסף עלה לחנות וזמין להורדה.
התוסף שודרג משמעותית.
ויש אפשרות של סנכרון מאד פשוטה וקלה
כל הפרטים על התוסף בפרסום תוספים
וניתן להוריד מהחנות -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
@יאיר @shishko הפכתם אותי למפגר, אני יודע שאפשר להוריד ולהעביר, התכוונתי בתוכנה של @יהודה-זקש בלי הורדות נוספות, בשבילי ולכלל ציבור האברכים מהרגע שתוכנת האופליין של @יהודה-זקש ירדה לעולם אוצריא עברה מאונליין לאופליין, זה אוצריא של עולם התורה האתר זה כלי לבעלי הגמחי"ם ולמפתחים
-
@יאיר @shishko הפכתם אותי למפגר, אני יודע שאפשר להוריד ולהעביר, התכוונתי בתוכנה של @יהודה-זקש בלי הורדות נוספות, בשבילי ולכלל ציבור האברכים מהרגע שתוכנת האופליין של @יהודה-זקש ירדה לעולם אוצריא עברה מאונליין לאופליין, זה אוצריא של עולם התורה האתר זה כלי לבעלי הגמחי"ם ולמפתחים
-
-
@eli8565 אפשר שהתמונות יהיו מוטמעות בתוך התוסף.
השאלה אם לעשות את זה כי התמונות כרגע 290מ"ב (וזה רק עולה), ושזה מוטמע בתוסף זה נשמר בתקיית ההתקנה של התוספים, אז לכן חשבתי שהכי נח זה שיהיה אפשר שהתמונות יהיו בתקייה נפרדת, איזה שרוצים.
וגם אם כן איך אני יעשה עדכון כל יום לתוסף בחנות, לעדכן את התמונות ההחדשות שנוספו.
לכן עשיתי שיהיה תקייה של תמונות נפרדת שאותה אפשר תמיד להוריד אם התמונות המעודכנות, וזה מעדכן את התוסף, במקום להתקין את התוסף כל פעם מחדש.
וגם מי שלא רוצה להוריד את התוסף אם כל התמונות שיש, אז עכשיו הוא יכול להוריד רק את מה שצריך וזהו, ולא צריך להוריד את התוסף אם כל התמונות.
השאלה מה לעשות, יש לך רעיון אולי מה עדיף ומה כדאי? -
@eli8565 אפשר שהתמונות יהיו מוטמעות בתוך התוסף.
השאלה אם לעשות את זה כי התמונות כרגע 290מ"ב (וזה רק עולה), ושזה מוטמע בתוסף זה נשמר בתקיית ההתקנה של התוספים, אז לכן חשבתי שהכי נח זה שיהיה אפשר שהתמונות יהיו בתקייה נפרדת, איזה שרוצים.
וגם אם כן איך אני יעשה עדכון כל יום לתוסף בחנות, לעדכן את התמונות ההחדשות שנוספו.
לכן עשיתי שיהיה תקייה של תמונות נפרדת שאותה אפשר תמיד להוריד אם התמונות המעודכנות, וזה מעדכן את התוסף, במקום להתקין את התוסף כל פעם מחדש.
וגם מי שלא רוצה להוריד את התוסף אם כל התמונות שיש, אז עכשיו הוא יכול להוריד רק את מה שצריך וזהו, ולא צריך להוריד את התוסף אם כל התמונות.
השאלה מה לעשות, יש לך רעיון אולי מה עדיף ומה כדאי?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות