הצעת ייעול | תוסף MDY
-
-
-
-
-
-
@יאיר @shishko הפכתם אותי למפגר, אני יודע שאפשר להוריד ולהעביר, התכוונתי בתוכנה של @יהודה-זקש בלי הורדות נוספות, בשבילי ולכלל ציבור האברכים מהרגע שתוכנת האופליין של @יהודה-זקש ירדה לעולם אוצריא עברה מאונליין לאופליין, זה אוצריא של עולם התורה האתר זה כלי לבעלי הגמחי"ם ולמפתחים
-
@יאיר @shishko הפכתם אותי למפגר, אני יודע שאפשר להוריד ולהעביר, התכוונתי בתוכנה של @יהודה-זקש בלי הורדות נוספות, בשבילי ולכלל ציבור האברכים מהרגע שתוכנת האופליין של @יהודה-זקש ירדה לעולם אוצריא עברה מאונליין לאופליין, זה אוצריא של עולם התורה האתר זה כלי לבעלי הגמחי"ם ולמפתחים
-
-
@eli8565 אפשר שהתמונות יהיו מוטמעות בתוך התוסף.
השאלה אם לעשות את זה כי התמונות כרגע 290מ"ב (וזה רק עולה), ושזה מוטמע בתוסף זה נשמר בתקיית ההתקנה של התוספים, אז לכן חשבתי שהכי נח זה שיהיה אפשר שהתמונות יהיו בתקייה נפרדת, איזה שרוצים.
וגם אם כן איך אני יעשה עדכון כל יום לתוסף בחנות, לעדכן את התמונות ההחדשות שנוספו.
לכן עשיתי שיהיה תקייה של תמונות נפרדת שאותה אפשר תמיד להוריד אם התמונות המעודכנות, וזה מעדכן את התוסף, במקום להתקין את התוסף כל פעם מחדש.
וגם מי שלא רוצה להוריד את התוסף אם כל התמונות שיש, אז עכשיו הוא יכול להוריד רק את מה שצריך וזהו, ולא צריך להוריד את התוסף אם כל התמונות.
השאלה מה לעשות, יש לך רעיון אולי מה עדיף ומה כדאי? -
@eli8565 אפשר שהתמונות יהיו מוטמעות בתוך התוסף.
השאלה אם לעשות את זה כי התמונות כרגע 290מ"ב (וזה רק עולה), ושזה מוטמע בתוסף זה נשמר בתקיית ההתקנה של התוספים, אז לכן חשבתי שהכי נח זה שיהיה אפשר שהתמונות יהיו בתקייה נפרדת, איזה שרוצים.
וגם אם כן איך אני יעשה עדכון כל יום לתוסף בחנות, לעדכן את התמונות ההחדשות שנוספו.
לכן עשיתי שיהיה תקייה של תמונות נפרדת שאותה אפשר תמיד להוריד אם התמונות המעודכנות, וזה מעדכן את התוסף, במקום להתקין את התוסף כל פעם מחדש.
וגם מי שלא רוצה להוריד את התוסף אם כל התמונות שיש, אז עכשיו הוא יכול להוריד רק את מה שצריך וזהו, ולא צריך להוריד את התוסף אם כל התמונות.
השאלה מה לעשות, יש לך רעיון אולי מה עדיף ומה כדאי? -
@יאיר אולי שיהיה כפתור לבחירה עם המאגר או בלי, לאופליין אני חייב את המאגר ואין לי כח להכנס כל פעם מחדש
-
@eli8565 בחנות?
אם כן צריך אפשרות כזאת בחנות.
או לפצל ל2 תוספים אחד אם כל המאגר ואחד בלי.
ואיך יתעדכן התוסף בחנות כל יום? -
@יאיר @eli8565 אינני יודע בדיוק מה זה הדבר הזה, ומי בדיוק אחראי על התמונות שם,
אבל הורדתי להתנסות, ו...
חלק מהם ממש לא לעניין, בלי שום טעם וריח.
חלק מהם לא קשורים כלל וכלל.
חלק מהם הם פשוט לא תמונות בכלל.אולי צריך קצת אביסלע' סינון מינימלי לכה"פ.
דוגמאות בספוילר
מה התמונה? הזאת מלמדת אותי?

מה זה קשור לזבחים דף יג?

את זה יש לי כבר בתוסף 'תיקון קוראים'..

מה אני לומד מזה חוץ מלבזבז את הזמן ולהתסכל בתמונות מגעילות כל כך...
אגב, שוחטים מהצוואר, לא מהעורף...

-
@יאיר @eli8565 אינני יודע בדיוק מה זה הדבר הזה, ומי בדיוק אחראי על התמונות שם,
אבל הורדתי להתנסות, ו...
חלק מהם ממש לא לעניין, בלי שום טעם וריח.
חלק מהם לא קשורים כלל וכלל.
חלק מהם הם פשוט לא תמונות בכלל.אולי צריך קצת אביסלע' סינון מינימלי לכה"פ.
דוגמאות בספוילר
מה התמונה? הזאת מלמדת אותי?

מה זה קשור לזבחים דף יג?

את זה יש לי כבר בתוסף 'תיקון קוראים'..

מה אני לומד מזה חוץ מלבזבז את הזמן ולהתסכל בתמונות מגעילות כל כך...
אגב, שוחטים מהצוואר, לא מהעורף...

@יום-חדש-מתחיל אני לא רוצה להתווכח, אבל אני חושב שברוב הדוגמאות שכתבת יש תועלת (חוץ מ1).
כי יש המון אנשים שמאד עוזר להם לזכרון לראות תמונה מול העניים של משהו מסוים (נראה לי קוראים לזה זכרון חזותי).
וגם אם זה תמונה של פסוק שמודגש בו הלימודים שלומדים מכל מילה בו.
וגם אם זה תמונה של כהן ששוחט הפוך והוא מרחף ואין לו שום מחשבה ספציפית בקרבן.
וגם אם זה תמונה שמדגישה את הכותרות של הסוגיא.
לגבי התמונה אם הקפה, צודק זה לא קשור אפשר למחוק את זה אין הרבה תמונות בסגנון הזה(אני יודע שיש עוד) וגם אפשר למחוק דרך התוסף עצמו.לגבי
ולהתסכל בתמונות מגעילות כל כך...
רוב לומדי חולין משתמשים בספרים להמחשת אברי הבהמה מבפנים- אפילו שלא תמיד זה נראה הכי יפה ואסטטי, ויש הרבה אנשים שזה מגעיל אותם לא חייבים להשתמש בזה.
אבל יש סוגיות כאילה שמי שרוצה לראות המחשה זה יגעיל אותו. -
@יום-חדש-מתחיל אני לא רוצה להתווכח, אבל אני חושב שברוב הדוגמאות שכתבת יש תועלת (חוץ מ1).
כי יש המון אנשים שמאד עוזר להם לזכרון לראות תמונה מול העניים של משהו מסוים (נראה לי קוראים לזה זכרון חזותי).
וגם אם זה תמונה של פסוק שמודגש בו הלימודים שלומדים מכל מילה בו.
וגם אם זה תמונה של כהן ששוחט הפוך והוא מרחף ואין לו שום מחשבה ספציפית בקרבן.
וגם אם זה תמונה שמדגישה את הכותרות של הסוגיא.
לגבי התמונה אם הקפה, צודק זה לא קשור אפשר למחוק את זה אין הרבה תמונות בסגנון הזה(אני יודע שיש עוד) וגם אפשר למחוק דרך התוסף עצמו.לגבי
ולהתסכל בתמונות מגעילות כל כך...
רוב לומדי חולין משתמשים בספרים להמחשת אברי הבהמה מבפנים- אפילו שלא תמיד זה נראה הכי יפה ואסטטי, ויש הרבה אנשים שזה מגעיל אותם לא חייבים להשתמש בזה.
אבל יש סוגיות כאילה שמי שרוצה לראות המחשה זה יגעיל אותו.@יאיר חשבתי שזה די פשוט ומובן שלא התכוונתי שתמונות משחיטת הבהמה הם מגעילות,
אלא התמונות שה AI מייצר את הכהנים עם אף ארוך ענק ומגעיל שמגיע כמעט עד הפה, ואוזניים ענקיות, וכו' וכו', בקיצור למי שהכיר את ה 'דר שפיגל' זה לא חדש התמונות האלו...
-
@יאיר חשבתי שזה די פשוט ומובן שלא התכוונתי שתמונות משחיטת הבהמה הם מגעילות,
אלא התמונות שה AI מייצר את הכהנים עם אף ארוך ענק ומגעיל שמגיע כמעט עד הפה, ואוזניים ענקיות, וכו' וכו', בקיצור למי שהכיר את ה 'דר שפיגל' זה לא חדש התמונות האלו...
@יום-חדש-מתחיל
כל MDY זה לאנשים מסויימים, שיכול להיות להם תועלת... -
-
@eli8565 אם כל הנושא זה לתוכנה של @יהודה-זקש אז אפשר פשוט להוריד את המאגר דרך האפשרות של תוכנות נוספות
צריך להיכנס בהגדרות לתוכנות נוספות וללחוץ על הוספת תוכנה.
לבחור מגיטהאב.
בכתובת הריפו להדביק: https://github.com/yair-yair/mdy-images-updated
ללחוץ על הצגת הקבצים, ולבחור מהרשימה את הקובץ images-latest.zip בשביל כל מאגר התמונות, או לבחור את המסכת או הסדר הנצרכים.
לסמן הקובץ הוא התוכנה עצמה.
וללחוץ הוספה.
ולעשות הורדה לכונן.
ולהתקין. -
@eli8565 אם כל הנושא זה לתוכנה של @יהודה-זקש אז אפשר פשוט להוריד את המאגר דרך האפשרות של תוכנות נוספות
לבחור מגיטהאב.
ללחוץ על הצגת הקבצים, ולבחור מהרשימה את הקובץ images-latest.zip בשביל כל מאגר התמונות, או לבחור את המסכת או הסדר הנצרכים.
וללחוץ הוספה.
ולעשות הורדה לכונן.
ולהתקין. -
לבחור מגיטהאב.
וללחוץ הוספה.
ולעשות הורדה לכונן.
ולהתקין.יש משהו שמשתמש קבוע בתוכנת העדכונים של אוצריא (ש@יהודה-זקש בנה)
ולכתוב אם ההוראות שכתבתי בספוילר ברורות.
אני רוצה להוסיף את ההוראות לעדכון אופליין דרך תוכנת העדכונים בתוסף.אם זה לא ברור מספיק אני ישמח אם אחד המשתמשים הקבועים בתוכנת העדכונים ינסח את זה יותר ברור.
תודה.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות