הצעת ייעול | תוסף MDY
-
כמדומני שב997 זה שונה אבל אני לא 100%
אז יהיה אפשר לסדר את הסנכרון.
כרגע אין פתרון רלוונטי.
(יש פתרון אבל זה עד 100 MB והתמונות שיש זה יותר, קודם נחכה לראות אם יש אפשרות של טעינה מתקייה אחרת, שאז זה יהיה הרבה יותר קל)
לבנתיים אפשר להוריד את התמונות למחשב, ולשים אותם בתקיית התוסף- אפשר לראות דרך הסנכרון כמה תמונות יש במאגר להוסיף.אין אופציה לשמירה בתקיית התוסף אך יש אופציה להורדה לכל תקייה אחרת שתבחר...
הבעיה שמשם א"א להציג את התמונות....
@יאיר ערכתי את התוסף כך שיוריד את התמונות לתקייה שתבחר ומייד לאחמ"כ יוצר סקריפט באיזה מיקום שיבחר שבהפעלה שלו התמונות מועתקות למיקום הנכון בתקיית התוסף... -
אז יהיה אפשר לסדר את הסנכרון.
כרגע אין פתרון רלוונטי.
(יש פתרון אבל זה עד 100 MB והתמונות שיש זה יותר, קודם נחכה לראות אם יש אפשרות של טעינה מתקייה אחרת, שאז זה יהיה הרבה יותר קל)
לבנתיים אפשר להוריד את התמונות למחשב, ולשים אותם בתקיית התוסף- אפשר לראות דרך הסנכרון כמה תמונות יש במאגר להוסיף.אין אופציה לשמירה בתקיית התוסף אך יש אופציה להורדה לכל תקייה אחרת שתבחר...
הבעיה שמשם א"א להציג את התמונות....
@יאיר ערכתי את התוסף כך שיוריד את התמונות לתקייה שתבחר ומייד לאחמ"כ יוצר סקריפט באיזה מיקום שיבחר שבהפעלה שלו התמונות מועתקות למיקום הנכון בתקיית התוסף...@shishko אני קמפלתי את התוכנה עם התיקון של
הבעיה שאי אפשר להציג בתוסף נתונים מכל תקייה במחשב -אלא רק מתקיית התוסף.
@י.-פל.והסנכרון ניהיה הרבה יותר פשוט וקל בלחיצת כפתור אחת
וזה גם עדיף כי ככה כל הנתונים נמצאים באיזה תקייה שהמשתמש בוחר
לכן אני יחכה שתצא הגרסה הבאה -
-
@shishko אני קמפלתי את התוכנה עם התיקון של
הבעיה שאי אפשר להציג בתוסף נתונים מכל תקייה במחשב -אלא רק מתקיית התוסף.
@י.-פל.והסנכרון ניהיה הרבה יותר פשוט וקל בלחיצת כפתור אחת
וזה גם עדיף כי ככה כל הנתונים נמצאים באיזה תקייה שהמשתמש בוחר
לכן אני יחכה שתצא הגרסה הבאה -
-
-
-
אז א"א לראות איך זה נראה?
כרגע זה נראה אותו דבר רק הסנכרון עובד...
אם אתה רוצה לראות תוריד את מה שאני העלתי...ערכתי את התוסף כך שיוריד את התמונות לתקייה שתבחר ומייד לאחמ"כ יוצר סקריפט באיזה מיקום שיבחר שבהפעלה שלו התמונות מועתקות למיקום הנכון בתקיית התוסף...
ותפעיל את הסקריפט
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות