סקר | כיצד אתם משתמשים באפשרות הוסף תיקייה לאוצריא
-

אשמח לשמוע ממי שמשתמש באפשרות זו האם הם משתמשים באופציה קריאה מהקבצים או בעותק עצמאי.
-

אשמח לשמוע ממי שמשתמש באפשרות זו האם הם משתמשים באופציה קריאה מהקבצים או בעותק עצמאי.
@pcinfogmach מהקבצים
-

האמת? מהקבצים...
אפילו שיש לי כיום מלא מקום במחשב, התרגלתי מהמחשב הקודם שהיה של 64 ג'יגה... -
מהקבצים.
אבל אני חושב, @pcinfogmach ששוב נפלת למלכודת המוכרת: מי שבפורום כאן, למד שהפונקציה שברירית (באשמתינו: היו גרסאות שזה נשבר) - ולמרות שאני חושב שהיום היא יציבה - לא. לוקח סיכון.
תלך לפורום לתורה, שם כמה וכמה כתבו לי שהם משתמשים בdb.
מאוד קשה לקבל תשובות אמיתיות. -
@י.-פל. אני מבין - תודה
אני חייב לציין שאני קצת במשבר מהעסק כי כבר תקופה ארוכה אני חושב איך ליישם את זה ועכשיו אני התחלתי לעבוד על איך ליישם את זה והכל מתוך מה שנתנו לי להבין שזה בעצם הרחבה של הDB הקיים אבל אם לא צריך את זה כלל כהרחבה אז מה לי ולכל העסק הזה....
לתמוך בו ככה לא בתור הרחבה כמו שאוצריא עושה זה סתם לייצר בלגן לטעמי. בתוכנה שלי הטיפול בקבציפ לוקליים נעשה בנפרד ואין שום עניין כלל להכניס את זה בתוך הקטלוג. -
@י.-פל. אני מבין - תודה
אני חייב לציין שאני קצת במשבר מהעסק כי כבר תקופה ארוכה אני חושב איך ליישם את זה ועכשיו אני התחלתי לעבוד על איך ליישם את זה והכל מתוך מה שנתנו לי להבין שזה בעצם הרחבה של הDB הקיים אבל אם לא צריך את זה כלל כהרחבה אז מה לי ולכל העסק הזה....
לתמוך בו ככה לא בתור הרחבה כמו שאוצריא עושה זה סתם לייצר בלגן לטעמי. בתוכנה שלי הטיפול בקבציפ לוקליים נעשה בנפרד ואין שום עניין כלל להכניס את זה בתוך הקטלוג.@י.-פל. אני מבין - תודה
לתמוך בו ככה לא בתור הרחבה כמו שאוצריא עושה זה סתם לייצר בלגן לטעמי. בתוכנה שלי הטיפול בקבציפ לוקליים נעשה בנפרד ואין שום עניין כלל להכניס את זה בתוך הקטלוג.אולי תוסיף לפרדיגמה שלך, את הרצון שלמשתמש יהיה הכי נוח?
ואז זה יהיה חשוב לך, לתמוך בספרים האישיים שלו... -
@י.-פל. י.פל חבל שאין פה הפורום אמוגי כמו במתמחים הייתי מתגלגל בהנאה
לגופו של עניין אני מאמין שבסופו של דבר המפתח גם צריך להחליט מה הכי נוח לא תמיד המשתמש יודע מה הכי טוב לו. אני מאוד מאוד קשוב למשתמשים שלי אבל יותר פעמים מלא אני עושה מה שהם רצו רק טוב יותר. (לפעמים זה לוקח זמ להתאים לפרדיגמה של התוכנה אבל בסוף יוצא דברים טובים - ושווה למשתמשים שלי לחכות)
ללעצם גופו של עניין עיין כאן
https://otzaria.org/forum/post/31659 -
P pcinfogmach התייחס לנושא זה ב
-

-
@pcinfogmach אני חושב שבדיקת המצב עכשיו, היא קצת מוטעת.
בסופו של יום, כשבעז"ה התוכנה תגיע לגירסא 1 יציבה ושלמה - בצורה הנורמלית תהיה 'הוספה' ולא 'קריאה'.
זה שעכשיו אנשים עושים כך, זה בגלל הנקודה הפרקטית - העסק באמצע בניה.
לפעמים נצרך פתאום להחליף DB, לפעמים אתה נצרך לעשות הסרה עמוקה בשביל שדרוג.
בקיצור: מה שבטוח בטוח - משאירים את קבצי המקור. -
@pcinfogmach אני חושב שבדיקת המצב עכשיו, היא קצת מוטעת.
בסופו של יום, כשבעז"ה התוכנה תגיע לגירסא 1 יציבה ושלמה - בצורה הנורמלית תהיה 'הוספה' ולא 'קריאה'.
בקיצור: מה שבטוח בטוח - משאירים את קבצי המקור.@pcinfogmach אני חושב שבדיקת המצב עכשיו, היא קצת מוטעת.
בקיצור: מה שבטוח בטוח - משאירים את קבצי המקור.גם אני מצטרף להנ"ל, הייתי עושה עצמאי עד שהייתי זקוק יותר מדי פעמים להסיר את כל אוצריא ולהתקין מחדש
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות