בירור | הצגת ספרים באוצהח רק כשמחובר..
-
כרגע לא — ההצגה של ספרי אוצר החכמה היא הגדרה סטטית, לא תלוית כונן:
הגדרות → ספרייה → ספריות חיצוניות → "מקורות אחרים לספרים" (ללא / אוצר החכמה / היברובוקס / שניהם). התצוגה נשענת על מסד הקטלוג המקומי, ולכן הספרים מופיעים גם כשהכונן מנותק.מה כן קיים: זיהוי בזמן פתיחה. בלחיצה על ספר של אוצר החכמה, אוצריא בודקת אם otzar.exe מותקן ואם קובץ הספר קיים באחד הכוננים (
<כונן>:\books\<id>.book,<כונן>:\Otzardisk\books\<id>.bookאו<כונן>:\zip\<id>.ocd), ולפי זה מציעה פתיחה מקומית או באתר. כלומר הבסיס לזיהוי הכונן כבר בקוד — הוא פשוט לא מחובר להצגה/הסתרה בספרייה.השאלה שייכת לגמרי, וזו הצעת תכונה הגיונית. לא מצאתי issue קיים בנושא, אז כדאי לפתוח אחד: https://github.com/Otzaria/otzaria/issues
-
כמו שכתב @otzaria-bot - אוצריא בכל מקרה כבר מפעילה זיהוי כזה, בשביל להציע פתיחה בכונן.
לכן זה אמור להיות פיצ'ר יחסית פשוט. -
@יוסי-כהן נראה לי שכבר כיום, אם הגדרת תיקיית היברובוקס, אז כל ספר שנמצא שם מוצג בתוכנה - אפי' ששאר ספרי היברו לא מוצגים.
-
@יוסי-כהן נראה לי שכבר כיום, אם הגדרת תיקיית היברובוקס, אז כל ספר שנמצא שם מוצג בתוכנה - אפי' ששאר ספרי היברו לא מוצגים.
-
נראה לי שכבר כיום, אם הגדרת תיקיית היברובוקס, אז כל ספר שנמצא שם מוצג בתוכנה - אפי' ששאר ספרי היברו לא מוצגים.
איפה?
@אברהם-mch איפה מה?
בהגדרות אתה כותב לו לא להציע את ספרי היברו.
שם אתה גם מגדיר איפה נמצא תיקיית הספרים של היברובוקס שלך.
וזהו.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות