בעיה | לאחר התקנה הוא לא מוצא ולא מוכן לייבא קובץ הספריות
-
@נדבש הייתה לי בעיה כזו. אולי היה אפשר לפתור אותה אחרת, אבל הלכתי לתיקייה שלשם הוא מוריד את הDB, [אצלי זה היה פה: C:\Users\USER\AppData\Local\Temp ], חילצתי אותו בעצמי ל C:\ProgramData\otzaria\books שיניתי את השם ל- seforim (משום מה זה ירד עם שם אחר ואולי זה מקור הבעיה...) פתחתי את אוצריא ובחרתי את הקובץ לDB והכול בא על מקומו בשלום.....
-
שלום ותודה לכולם
ל 'פני תם' ... עשיתי את זה והורדתי את הגרסא המלאה, לא עובד
ל 'יוסי כהן' פתחתי את ההגדרות וראיתי שה SMART APP CONT לא מופעל אצלי כלל, אני מבין שזה יותר טוב, כי הוא לא חוסם כלום.
ל' אפוכי מטרתא' לא הבנתי כל כך את מה חילצת ואיזה קובץ שינית לשם SEFORIM, אם תוכל להיות יותר ספציפי לחמורים כמוני.
זה מרגיש לי שזה יפתור את הבעיה. -
ואת מה ש @דאנציג כתב, עשית?
או במקום מה שהוא אמר לך לעשות, תעשה כך:
תבחר את הקובץ full שירד לך, תפתח את תפריט ההקשר (לחיצה ימנית) ותבחר מאפיינים
תלחץ על 'בטל חסימה' (כמו בתמונה) ותאשר
אם עדיין יש בעיות, תפרט יותר איפה ובאיזה שלב כדי שנבין יותר איך לעזור לך
-
שלום ותודה לכולם
ל 'פני תם' ... עשיתי את זה והורדתי את הגרסא המלאה, לא עובד
ל 'יוסי כהן' פתחתי את ההגדרות וראיתי שה SMART APP CONT לא מופעל אצלי כלל, אני מבין שזה יותר טוב, כי הוא לא חוסם כלום.
ל' אפוכי מטרתא' לא הבנתי כל כך את מה חילצת ואיזה קובץ שינית לשם SEFORIM, אם תוכל להיות יותר ספציפי לחמורים כמוני.
זה מרגיש לי שזה יפתור את הבעיה. -
י י. פל. סימן נושא זה כנפתר ב
-
כמו הכותב הראשון, התקנתי את התוכנה כמה וכמה פעמים, תמיד בסוף ההתקנה הוא כותב "לא חולץ מסד נתונים קוד: 70".
ואחרי ההפעלה הוא כותב שלא מופיע מאגר ספרים, מה אפשר לעשות?@מ.-קראוס להתקין את הגרסה המלאה (FULL) שכוללת גם את הספריה.
קישור ישיר:
https://github.com/Otzaria/otzaria/releases/download/0.9.91+622/otzaria-0.9.91-windows-full.exe -
כמו הכותב הראשון, התקנתי את התוכנה כמה וכמה פעמים, תמיד בסוף ההתקנה הוא כותב "לא חולץ מסד נתונים קוד: 70".
ואחרי ההפעלה הוא כותב שלא מופיע מאגר ספרים, מה אפשר לעשות?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות