באג | כמה באגים באנדרואיד בגירסאות החדשות
-
לצערי עדיין לא הספקתי לשבת לכתוב מה עוד נשאר בצורה מסודרת (כבר לא נשאר כמעט...)
רק הערה קטנה, לאחר שברוך ה' הבאג הכי משמועתי - קפיצת מקלדת - סודר, רק לשימת לב שיש מקום אחד שזה עוד נשאר, בשינוי שם של שולחן עבודה.
יישר כח עצום ממש, תענוג גדול הגירסאות החדשות באנדרואיד! -
לגבי האינדקס, הלילה הצלחתי לעשות אינדקס וכתב לי שהאינדקס מעודכן אבל כשסגרתי ופתחתי זה כבר נמחק (בנוסף השאיר 7.5 ג"ב במטמון)
באמת שנזכרתי שהבעיות התחילו בגירסה הקודמת כאשר היה לי בעיות עם החיפוש כפי שכתבתי כאן אז איפסתי אינדקס ומאז זה עושה בעיות@צבי-דורש-ציון
התקנתי בעוד מכשיר בנתיים אין בעיה עם האינדקס -
@קובי-קובי @א.י.ז @צבי-דורש-ציון @makro
אשמח למידע:
באיזו גרסה זה בוודאות לא קרה?
כמה ram יש לכם? האם יש מידע נוסף שעשוי לעזור לי להבין את הבעיה? -
אשמח למידע:
כמה ram יש לכם? האם יש מידע נוסף שעשוי לעזור לי להבין את הבעיה?@י.-פל. דבר ראשון יישר כח גדול שאתה מתאמץ לתקן את הבעיה, זה באמת לא מובן מאיליו
אני כמעט בטוח שב92 זה לא היה, ב93 דיווחתי כבר על קצת בעיות כפי שפירטתי פה ומה שציינתי שם.
יש לי 6 ראם, מתוכו בד"כ יש בין 1.5 ל2 לערך תפוסים בשביל המערכת
אני חושב שב93 אם הייתי עוצר באמצע האינדוקס זה היה נשמר לפי עד איפה שזה הגיע, אבל אני לא בטוח. חוץ מז אני לא חושב שיש לי עוד מה לפרט (חבל שאין אפשרות של סוג "הקלטת תעבורה"...)אגב, אם זה משנה מדובר בגירסה 94 הראשונה
-
אשמח למידע:
כמה ram יש לכם? האם יש מידע נוסף שעשוי לעזור לי להבין את הבעיה?@י.-פל. הלילה שוב הצלחתי לעשות אינדקס וזה נמחק בפתיחה הבאה, אבל נראה לי מצאתי איך הצלחתי לעשות את זה. אם אני מרדים את המכשיר ממש סמוך לסיום האינדוקס זה לא מתאפס (לפעמים הוא ממשיך לאנדקס גם כשאני מרדים ולפעמים לא, לכן אני עושה את זה רק ממש בסמוך)
אולי יהיה לתועלת -
ברוך ה' כבר כמעט לא נשאר מה לתקן...
אני רוצה לסדר בפוסט הזה את מה שנשאר מהשרשור הזהאז הנה רשימה של הבאגים שעוד לא נכתבו או התחדשו ב94 (בלי בעיית האינדקס שכבר דובר):
כאשר עוברים למקום אחר מעיון וחוזרים הכרטיסיות נפתחות לא במקוםתוקן
f20d33a8-9e08-4a52-bfd1-e72d6b08540a-screen-20260614-163312.mp4לפעמים במפרשים מתחת זה נפתח לכיוון מעלה, הצלחתי לשחזר קצת מתי שזה קורה כששיחקתי הרבה עם הכיווץ ופתיחה. לא בדקתי במחשב לכן אני כתב את זה כאן, אם רלוונטי אני ינסה לשחזר גם במחשב.
d78f03a1-dcb5-468f-8ffb-805f057c746a-screen-20260614-162922.mp4(מתנצל שלא העליתי בזיפ, היה לי קצת מסובך להמיר)
איך באמת הדרך הפשוטה ביותר להמיר?
טעם ה"סגול" נחתך בקצה העמוד, אולי קשור לגופן. המיקום של הדוגמא: מלכים ב' פרק כ"ג י"ג
מותר להוסיף חידה? זה כמעט גרם לי להקשות על רש"י, איפה?

הבאגים שכבר נכתבו בשרשור ועדיין לא תוקנו (עם קצת הוספות):
(למען הסדר הטוב רק לעזור למתכנתים היקרים שיחיו)באגים בתפעול נשאר נראה לי רק הפוסט הזה https://otzaria.org/forum/post/15376 וזה כנראה בטיפול @הבל-הבלים הצדיק
UI (מסך קטן):
חלונית ההגדרות תצוגה מתוך עיון שתתאים לגודל המסך- בחירת מפרשים מרובים - כבר די שופר נראה לי שצריך עוד טיפה...
- ב"מדות ושיעורים" כמה תיקונים
- החץ בצד שמאל בעיקרון מציק, לא יודע אם יש מה לעשות עם זה... כיוצא בזה הלוואי היו עושים הגדרה שתבטל את פס הגלילה, זה נלחץ לי ואני עף לאפשהו בספר...
- הפסים לפתיחת התפריט הימני מכובים ע"י כפתור בחירת תצוגת המפרשים
- לוח שנה
- הצעתי למעלה: לפעמים בגלל המסך הקטן (שיש לי) אני לא רואה את כל שם הספר, אולי אפשר להוסיף כמו בכרטיסייה שלוחצים עליה ארוך שכותב את כל השם או כמה כפתורים שכשלוחצים עליהם ארוך נכתב כל מה שכתוב בכפתור, גם בשמות הספרים שלחיצה ארוכה רק תראה את השם המלא
כשרוצים לעבור לשולחן עבודה אחר זה נלחץ על מחיקת השולחן עבודה בגלל קטנות הכפתור כמובן (אולי צריך אפשרות לשחזור שולחן עבודה, אבל זה לא קשור לכאן)
כמובן שאתם לא חייבים כלום, אבל אני אישית לדוגמא משתמש המון בעיקר באנדרואיד ומסך קטן, אז לפחות תדעו שיהיה מי שיהנה מזה...
שכוייח גדול ועצום!! -
ברוך ה' כבר כמעט לא נשאר מה לתקן...
אני רוצה לסדר בפוסט הזה את מה שנשאר מהשרשור הזהאז הנה רשימה של הבאגים שעוד לא נכתבו או התחדשו ב94 (בלי בעיית האינדקס שכבר דובר):
כאשר עוברים למקום אחר מעיון וחוזרים הכרטיסיות נפתחות לא במקוםתוקן
f20d33a8-9e08-4a52-bfd1-e72d6b08540a-screen-20260614-163312.mp4לפעמים במפרשים מתחת זה נפתח לכיוון מעלה, הצלחתי לשחזר קצת מתי שזה קורה כששיחקתי הרבה עם הכיווץ ופתיחה. לא בדקתי במחשב לכן אני כתב את זה כאן, אם רלוונטי אני ינסה לשחזר גם במחשב.
d78f03a1-dcb5-468f-8ffb-805f057c746a-screen-20260614-162922.mp4(מתנצל שלא העליתי בזיפ, היה לי קצת מסובך להמיר)
איך באמת הדרך הפשוטה ביותר להמיר?
טעם ה"סגול" נחתך בקצה העמוד, אולי קשור לגופן. המיקום של הדוגמא: מלכים ב' פרק כ"ג י"ג
מותר להוסיף חידה? זה כמעט גרם לי להקשות על רש"י, איפה?

הבאגים שכבר נכתבו בשרשור ועדיין לא תוקנו (עם קצת הוספות):
(למען הסדר הטוב רק לעזור למתכנתים היקרים שיחיו)באגים בתפעול נשאר נראה לי רק הפוסט הזה https://otzaria.org/forum/post/15376 וזה כנראה בטיפול @הבל-הבלים הצדיק
UI (מסך קטן):
חלונית ההגדרות תצוגה מתוך עיון שתתאים לגודל המסך- בחירת מפרשים מרובים - כבר די שופר נראה לי שצריך עוד טיפה...
- ב"מדות ושיעורים" כמה תיקונים
- החץ בצד שמאל בעיקרון מציק, לא יודע אם יש מה לעשות עם זה... כיוצא בזה הלוואי היו עושים הגדרה שתבטל את פס הגלילה, זה נלחץ לי ואני עף לאפשהו בספר...
- הפסים לפתיחת התפריט הימני מכובים ע"י כפתור בחירת תצוגת המפרשים
- לוח שנה
- הצעתי למעלה: לפעמים בגלל המסך הקטן (שיש לי) אני לא רואה את כל שם הספר, אולי אפשר להוסיף כמו בכרטיסייה שלוחצים עליה ארוך שכותב את כל השם או כמה כפתורים שכשלוחצים עליהם ארוך נכתב כל מה שכתוב בכפתור, גם בשמות הספרים שלחיצה ארוכה רק תראה את השם המלא
כשרוצים לעבור לשולחן עבודה אחר זה נלחץ על מחיקת השולחן עבודה בגלל קטנות הכפתור כמובן (אולי צריך אפשרות לשחזור שולחן עבודה, אבל זה לא קשור לכאן)
כמובן שאתם לא חייבים כלום, אבל אני אישית לדוגמא משתמש המון בעיקר באנדרואיד ומסך קטן, אז לפחות תדעו שיהיה מי שיהנה מזה...
שכוייח גדול ועצום!! -
כמה באגונים נוספים:
כשעוברים עם הפס הגולל למיקום אחר נשאר תקוע המיקום, מצורף צילו"מ (נראה לי רק מהגירסה האחרונה)
b9142c91-b358-4551-a9c8-c95e0163d196-screen-20260617-022253.mp4קצת לא נח הצורה שבה התפריט למעלה קופץ בגלילה למעלה וחוזר בגלילה למטה, מקוה שמספיק מובן מההסרטה
fa339e81-f10e-4641-b30c-14a14ce5da9b-screen-20260616-163319.mp4אם אפשר להוריד את ההסתרה שמעל המקלדת

בהגדרות מערכת>מתקדם יש הרבה לבן מיותר וחתוך המילים בצד "גיבוי אוטומטי". כמובן שאולי זה רק במסך קטן.

תודה רבה רבה!
-
כמה באגונים נוספים:
כשעוברים עם הפס הגולל למיקום אחר נשאר תקוע המיקום, מצורף צילו"מ (נראה לי רק מהגירסה האחרונה)
b9142c91-b358-4551-a9c8-c95e0163d196-screen-20260617-022253.mp4קצת לא נח הצורה שבה התפריט למעלה קופץ בגלילה למעלה וחוזר בגלילה למטה, מקוה שמספיק מובן מההסרטה
fa339e81-f10e-4641-b30c-14a14ce5da9b-screen-20260616-163319.mp4אם אפשר להוריד את ההסתרה שמעל המקלדת

בהגדרות מערכת>מתקדם יש הרבה לבן מיותר וחתוך המילים בצד "גיבוי אוטומטי". כמובן שאולי זה רק במסך קטן.

תודה רבה רבה!
-
בענין האינדקס, התעדכן לי רק כשלא סגרתי את האפליקציה באנדרואיד ובמחשב (וזה תמיד היה לי) (ומהסיבה הפשוטה שבהגדרות זה לא פועל ברקע).
אגב רציתי לשאול, אם למישהו עובד הש"ס וכדו' בתצוגת PDF, באפליקציה.
-
בענין האינדקס, התעדכן לי רק כשלא סגרתי את האפליקציה באנדרואיד ובמחשב (וזה תמיד היה לי) (ומהסיבה הפשוטה שבהגדרות זה לא פועל ברקע).
אגב רציתי לשאול, אם למישהו עובד הש"ס וכדו' בתצוגת PDF, באפליקציה.
@יהודי-צדיקY עובד מצוין
איזה מכשיר יש לך? -
מחשב ווינדוס 10, גוגל אנדרואיד 15 קינג קונג מיני 4
-
@יהודי-צדיקY עובד מצוין
איזה מכשיר יש לך?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות