באג | כמה באגים באנדרואיד בגירסאות החדשות
-
אני לא יודע להסביר את זה אבל הסרתי התקנה והתקנתי מחדש כמה פעמים, בחלק פעמים היה לי את הבעיה עם המקלדת וחלק פעמים זה היה בסדר או שאחר זמן זה חזר לקפוץ.
-
אני לא יודע להסביר את זה אבל הסרתי התקנה והתקנתי מחדש כמה פעמים, בחלק פעמים היה לי את הבעיה עם המקלדת וחלק פעמים זה היה בסדר או שאחר זמן זה חזר לקפוץ.
@יהודי-צדיקY
הבעיה מתחילה רק שיש ספר פתוח
וכן לאחר שהתוכנה התחילה לעשות אינדקס -
@יהודי-צדיקY
הבעיה מתחילה רק שיש ספר פתוח
וכן לאחר שהתוכנה התחילה לעשות אינדקס -
גירסה 0.9.93:
דבר ראשון יישר כח עצום על השיפורים החדשים!
כמה הערות, חלק כבר מגירסאות קודמות שלא הספקתי לדווח
-
כנראה בעקבות כך שסודר זמני היום גם למסכים קטנים, קרה קצת בעיה עם הלוח עצמו (לדעתי זה עדיף על המצב הקודם)

-
כשלוחצים ארוך בספר נפתח תפריט למפרשים וקישורים וכו', אם עוזבים את הלחיצה זה מיד נסגר אלא אם כן עברו עם היד על התפריט
-
לפעמים בגלל המסך הקטן (שיש לי) אני לא רואה את כל שם הספר, אולי אפשר להוסיף כמו בכרטיסייה שלוחצים עליה ארוך שכותב את כל השם או כמה כפתורים שכשלוחצים עליהם ארוך נכתב כל מה שכתוב בכפתור, גם בשמות הספרים שלחיצה ארוכה רק תראה את השם המלא
-
-
@צבי-דורש-ציון עובד באנדרואיד DB ?
זה שוקל 6 ג'יגה וא"א להעתיק קובץ שגדול מ4 ג'יגה. יש פיתרון? -
בקשר למה שלא רואים את השעה בשורה למעלה, אולי זה קשור לצבע של השורה למעלה באפליקציה, כי כשפותחים תפריט על זה זה נראה טוב
זה תמונות של התפריט פתוח על זה

וזה תמונה בלי התפריט

כמובן שאני רק מציג ואולי המתכנתים יבינו בזה פשט אחר...
שכוייח גדול! -
@צבי-דורש-ציון
עזרת לי להבין.
תוקן. -
-
בעזרת ה' ובל"נ אשתדל בימים הקרובים להעלות פוסט מסודר עם הבאגים בגירסה החדשה וכן לסדר מה עוד הבאגים שנשארו מהגירסאות הקודמות
אבל קודם לכן משהו ממש ממש מציק שנשאר מהגירסה הקודמת (אין לי מושג למה זה רק באנדרואיד), האינדקס מתאפס מיד כשהוא מסתיים, ואם עוצרים אותו באמצע ג"כ בפעם הבאה מתחיל מהתחלה. בקיצור - אין אינדקס...
שכוייח!! -
בעזרת ה' ובל"נ אשתדל בימים הקרובים להעלות פוסט מסודר עם הבאגים בגירסה החדשה וכן לסדר מה עוד הבאגים שנשארו מהגירסאות הקודמות
אבל קודם לכן משהו ממש ממש מציק שנשאר מהגירסה הקודמת (אין לי מושג למה זה רק באנדרואיד), האינדקס מתאפס מיד כשהוא מסתיים, ואם עוצרים אותו באמצע ג"כ בפעם הבאה מתחיל מהתחלה. בקיצור - אין אינדקס...
שכוייח!!האינדקס מתאפס מיד כשהוא מסתיים, ואם עוצרים אותו באמצע ג"כ בפעם הבאה מתחיל מהתחלה. בקיצור - אין אינדקס...
שכוייח!!לי זה קורה רק כעת ב 994
ב993 האינדקס הושלם למופת.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות