המלצה | לכתוב באגים או בקשות באישי - זה פשוט לא יעיל!!!
-
@חד-צורבא נראה לי עומק כוונתו שעד גירסה 1 הממשמשת ובאה - יתוקנו באגים בלבד.
-
להכרזת הרב הגדול מעוז ומגדול על הקפצת עניני הצעות השיפורים,
נחצתי לבדוק מה עלה בגורל השירשור הזה
ועלה לי כי כמעט הכל בוצע!!!!!!! אודות לתושיתם הבלתי נדלית של המפתחים שליט"א.נשארו כעת רק 5 ו 11
-
-
-
-
-
@זאב-לבן נסגרה כעת בעיה בגיטהאב המקושרת לפוסט זה. לפרטים נוספים: https://github.com/Otzaria/otzaria/issues/1107
-
גם אני, וגם @פלמנמוני מוצפים בבקשות באישי.
הריני להודיע, כי לפחות לגבי, זה פשוט לא יעיל ולא מוסיף כלום, חוץ מעוד משהו שאני צריך לקרוא - וממש לא חסר לי.
אם יש לכם תווית של תורם, או שאתם חשובים לי, או שאני סתם אוהב לעזור לאנשים (מפתיע, נכון?), אני אשתדל ליישם או לפחות לשקול - גם אם תכתבו בפורום. ואם תכתבו באישי, אני פשוט אשכח זאת - וחבל.
לא?י.-פל. כתב:
הריני להודיע, כי לפחות לגבי, זה פשוט לא יעיל ולא מוסיף כלום, חוץ מעוד משהו שאני צריך לקרוא - וממש לא חסר לי.
אם יש לכם תווית של תורם, או שאתם חשובים לי, או שאני סתם אוהב לעזור לאנשים (מפתיע, נכון?), אני אשתדל ליישם או לפחות לשקול - גם אם תכתבו בפורום. ואם תכתבו באישי, אני פשוט אשכח זאת - וחבל.
לא?אני מקפיץ שוב.
אני עובד לפעמים 14-16 שעות ביממה, בביה״ז.
המפתחים האחרים, במיוחד @פלמנמוני משקיעים את מיטב כוחותיהם, לא פחות ממני.
אני מבקש ומתחנן להפסיק להטריד בפרטי!!!
אני לא נועל את עצמי בחדר, ואם יש משהו חשוב - אשמח לשמוע.
אבל אני יכול לתת כאן מקבץ ממה שקיבלתי בתקופה האחרונה: מ׳איך להוריד את הdb שלא פורסם׳, ו׳איך לקבל את החזו״א׳, ועוד...
אז אנא, די!! -
כמדומני שאין תוכנה שמשלמים אליה ומקבלים מענה ברמה כ"כ גבוהה , כמו באוצריא שהיא תוכנה חינמית.
-
-
י.-פל. כתב:
לא?אני מקפיץ שוב.
אבל אני יכול לתת כאן מקבץ ממה שקיבלתי בתקופה האחרונה: מ׳איך להוריד את הdb שלא פורסם׳, ו׳איך לקבל את החזו״א׳, ועוד...
אז אנא, די!! -
-
המפתחים האחרים, במיוחד @פלמנמוני משקיעים את מיטב כוחותיהם, לא פחות ממני.אפשר לשאול שאלה אישית מסקרנות?
למה?
מה יקרה אם אוצריא תהיה מוכנה סופית בעוד שנה?לולא האש וההתלהבות תוכנת אוצריא הייתה נקברת סופית ממזמן.
-
י.-פל. כתב:
לא?אני מקפיץ שוב.
אז אנא, די!! -
המפתחים האחרים, במיוחד @פלמנמוני משקיעים את מיטב כוחותיהם, לא פחות ממני.אפשר לשאול שאלה אישית מסקרנות?
למה?
מה יקרה אם אוצריא תהיה מוכנה סופית בעוד שנה?לולא האש וההתלהבות תוכנת אוצריא הייתה נקברת סופית ממזמן.
-
-
מה יקרה אם אוצריא תהיה מוכנה סופית בעוד שנה?
יקרה אכזבה לעשרות אלפי משתמשים שמאושרים מכל גירסה חדשה שיוצאת, ומצפים כבר לגירסה 1!
-
-
-
@shishko הוא כתב שהוא לא יודע אם יהיה מה להוסיף ואאל"ט הוא נענה שמהר מאוד הוא ימצא מה להוסיף..
@המלאך הוא כתב היכן שהוא שיש לו צד לפרוש (הוא אישית, לא שהפיתוח יפסיק) אחרי גירסא 1.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות