דילוג לתוכן
0
  • דף הבית
  • חוקי הפורום
  • מדריכים
  • פוסטים אחרונים
  • לא נפתר
  • תגיות
  • פופולרי
  • משתמשים
  • תרומות לאוצריא
  • צור קשר
  • דף הבית
  • חוקי הפורום
  • מדריכים
  • פוסטים אחרונים
  • לא נפתר
  • תגיות
  • פופולרי
  • משתמשים
  • תרומות לאוצריא
  • צור קשר
עיצובים
  • בהיר
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • כהה
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
לוגו אתר

פורום אוצריא

אוצריא - דף הבית
|
קח שותפות בהוספת ספרים
|
תרום לאוצריא
  1. דף הבית
  2. מדריכים ותוכנות עזר לאוצריא
  3. תוספים לאוצריא - דיונים
  4. בעיה | וורד לאוצריא - באגים

בעיה | וורד לאוצריא - באגים

מתוזמן נעוץ נעול הועבר תוספים לאוצריא - דיונים
באגוורדתוספים
140 פוסטים 23 כותבים 1.2k צפיות 18 עוקבים
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • תגובה כנושא
    התחברו כדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • נתנאל_26נ נתנאל_26

@pcinfogmach כתב:

בעצם מה שצריך לשאוף אליו זה ממשק ש"מקל" על כתיבת חידושי תורה תוך כדי לימוד.

זה הפרדיגמה של התוכנה מצד אחד לקחת את המעלות של וורד להוריד את הדברים הלא שימושים להוסיף כלים שימושים כמו העיצוב קל של ספרי קודש ולהקפיד על קלות שימוש הכן יש לתוסף עוד הרבה דרך אבל זה השאיפה

P
      P
      pcinfogmach
      מפתח
      כתב נערך לאחרונה על ידי

@נתנאל_26 כתב:

זה הפרדיגמה של התוכנה מצד אחד לקחת את המעלות של וורד להוריד את הדברים הלא שימושים להוסיף כלים שימושים כמו העיצוב קל של ספרי קודש ולהקפיד על קלות שימוש הכן יש לתוסף עוד הרבה דרך אבל זה השאיפה

וכמובן אינטגרציה מלאה עם הספריה

תגובה 1 תגובה אחרונה
      1
      • P
        P
        pcinfogmach
        מפתח
        כתב נערך לאחרונה על ידי

@נתנאל_26
        לדעתי לכן השימוש בתבנית הלשונית של וורד זה טעות אבל אתם לא חייבים להסכים איתי

נתנאל_26נ תגובה 1 תגובה אחרונה
        0
        • P pcinfogmach

@נתנאל_26
          לדעתי לכן השימוש בתבנית הלשונית של וורד זה טעות אבל אתם לא חייבים להסכים איתי

נתנאל_26נ
          נתנאל_26נ
          נתנאל_26
          כתב נערך לאחרונה על ידי

@pcinfogmach כתב:

לדעתי לכן השימוש בתבנית הלשונית של וורד זה

למה? בסוף זה כן נוח וחוץ מזה רוב האשנים זה מה שהם מכירם כך שיהיה מאוד נוח לעבור לתוסף

אשמח לשמוע על רעיון אחר

P תגובה 1 תגובה אחרונה
          0
          • נתנאל_26נ נתנאל_26

@pcinfogmach כתב:

לדעתי לכן השימוש בתבנית הלשונית של וורד זה

למה? בסוף זה כן נוח וחוץ מזה רוב האשנים זה מה שהם מכירם כך שיהיה מאוד נוח לעבור לתוסף

אשמח לשמוע על רעיון אחר

P
            P
            pcinfogmach
            מפתח
            כתב נערך לאחרונה על ידי

@נתנאל_26 כתב:

אשמח לשמוע על רעיון אחר

אתה צריך לחלק בין מה שנוגע לכתיבת הערות לבין מה שנוגע לעימוד
            בין כה העימוד לא ייראה כמו בוורד אז זה בזבוז זמן
            ברגע שזה כך - כמה ונציות באמת יש לך כבר.....

0
            • P pcinfogmach

@צדיק-וטוב-לו כתב:

באונוט

המילה היא:
              וואן-נוט
              one - note

הכיוון חשיבה בהחלט נכון - אבל צריך לחשוב לעומק איך לעשות זאת בלי לבלבל מדאי אנשים - צריך ממשק יותר קליל.
              יש סיבה שלא כולם משתמשים בוואן-נוט

ה
              ה
              הספריה התורנית
              כתב נערך לאחרונה על ידי

@pcinfogmach כתב:
              יש סיבה שלא כולם משתמשים בוואן-נוט

בעיני זה לא נכון.
              אבל אין לי הרבה מה לחדש לכם...
              אם יצטרכו אותי (כמשתמש ותיק בוואן-נוט) אני כאן....

תגובה 1 תגובה אחרונה
              0
              • P pcinfogmach

@חנניה
                אני מציע שתיקח מחשב תתקין לו את כל מה שאתה אוהב אחכ תיקח מסור תחתוך אותו בערך לחמש חתיכות תכניס אותו למגרסה
                תיקח דיסק אונקי תוציא את התכולה שלו תכניס במקום את החומר הגרוס
                לאחר מכן תחבר בזהירות למחשב חזק
                תריץ עליו תוכנת שחזור שיודעת איך לקרוא חומר גרוס
                תזין את הפלט לקלוד ותבקש ממנו שיכין לך תוכנה שתמלא משאלות לבך לטובה.

כמדומני גם בעשי"ת תשובה מותר לצחוק קצת אם אני טועה נא להעלות קישור אוצריא למ"מ

חנניהח
                חנניהח
                חנניה
                כתב נערך לאחרונה על ידי

@pcinfogmach כתב:

אני מציע שתיקח מחשב תתקין לו את כל מה שאתה אוהב אחכ תיקח מסור תחתוך אותו בערך לחמש חתיכות תכניס אותו למגרסה
                תיקח דיסק אונקי תוציא את התכולה שלו תכניס במקום את החומר הגרוס
                לאחר מכן תחבר בזהירות למחשב חזק
                תריץ עליו תוכנת שחזור שיודעת איך לקרוא חומר גרוס
                תזין את הפלט לקלוד ותבקש ממנו שיכין לך תוכנה שתמלא משאלות לבך לטובה.

חמוד, אך לא הבנתי את הרציונאל

תגובה 1 תגובה אחרונה
                0
                • א אביעד

לא הצלחתי להבין איך מעירים מתוך התוכנה אז אכתוב פה
                  הערת שוליים עושה בעיות אחרי שמסמנים הערת שולים זה לא נותן להמשיך את השורה בצורה נורמלית
                  וגם בהערה לוקח זמן עד שמצליחים לכתוב בה

נתנאל_26נ
                  נתנאל_26נ
                  נתנאל_26
                  כתב נערך לאחרונה על ידי

@אביעד כתב:

הערת שוליים עושה בעיות אחרי שמסמנים הערת שולים זה לא נותן להמשיך את השורה בצורה נורמלית

אני מריץ בדיקות אז אני לא יכול לבדוק את זה אבל כנראה זה טופל ויכנס בגרסא הבא

וגם בהערה לוקח זמן עד שמצליחים לכתוב בה

טופל יכנס ב"ה בגרסא הבא

תגובה 1 תגובה אחרונה
                  2
                  • P pcinfogmach

@נתנאל_26 כתב:

אשמח לשמוע על רעיון אחר

אתה צריך לחלק בין מה שנוגע לכתיבת הערות לבין מה שנוגע לעימוד
                    בין כה העימוד לא ייראה כמו בוורד אז זה בזבוז זמן
                    ברגע שזה כך - כמה ונציות באמת יש לך כבר.....

נתנאל_26נ
                    נתנאל_26נ
                    נתנאל_26
                    כתב נערך לאחרונה על ידי נתנאל_26

@pcinfogmach

חשבתי על זה ויש לי רעיון טוב יותר תחכה קצת שהתוסף יתייצב ואני אשמח שתשלח PR לעוד סגנון עיצוב שונה (כלומר יהיה הגדרות שם יבחרו את הסגנון) זה ידרוש שינוים בסגנון העבודה אבל אני חושב שזה שווה כי יש לך את היכולת ליצור משהו שאנשים יאהבו

מקווה ש @י.-פל. יסכים

P 2 תגובות תגובה אחרונה
                    0
                    • נתנאל_26נ נתנאל_26

@pcinfogmach

חשבתי על זה ויש לי רעיון טוב יותר תחכה קצת שהתוסף יתייצב ואני אשמח שתשלח PR לעוד סגנון עיצוב שונה (כלומר יהיה הגדרות שם יבחרו את הסגנון) זה ידרוש שינוים בסגנון העבודה אבל אני חושב שזה שווה כי יש לך את היכולת ליצור משהו שאנשים יאהבו

מקווה ש @י.-פל. יסכים

P
                      P
                      pcinfogmach
                      מפתח
                      כתב נערך לאחרונה על ידי

@נתנאל_26 כתב:

כרגע אין לי זמן לזה בכלל....
                      אולי יום אחד
                      לייעץ אני יכול לא הרבה יותר מזה
                      מחילה

תגובה 1 תגובה אחרונה
                      0
                      • נתנאל_26נ נתנאל_26

@pcinfogmach

מקווה ש @י.-פל. יסכים

P
                        P
                        pcinfogmach
                        מפתח
                        כתב נערך לאחרונה על ידי pcinfogmach

מכיון שבעבר כשכתבי ביקורת מסויימת אנשים לא קיבלו את זה טוב הכנסתי לספויילר וברצוני להדגיש שזו תחושב אישית שלי זה לא אמור לעצור אתכם מלעשות כלום זה התחושה שלי ואני משתף אותה - וזהו.

> @נתנאל_26 כתב:

חשבתי על זה ויש לי רעיון טוב יותר תחכה קצת שהתוסף יתייצב

מבחינתי קשה לי לקבל כאלו מילים כי זה בעצם הכל יהיה פאצים אז לומר חכה עד שהתוסף יהתייצב זה כמו לומר חכה עד שאגמור לחבוש את התוסף.
                        זה הגישה שלי למה שאתם עושים
                        אני לא נגד אני גם לא בעד
                        אני עומד מהצד ומיעץ כי בסופו של דבר אם זה שימושי למישהו אז גם פאצים שווה את זה.

ועוד משהו אחד: אני מרגיש שכל המהלך הזה של חלוקה לדפים שמצריכה מנוע רינדור הוא טעות אחת גדולה
                        במקום לפתח משהו טוב באמת אתם עסוקים בלתן את המנוע רינדור על כל המורכבות האיומה שלו
                        וכל זה נולד כי במקום לחשוב מה הצורך שאני עונה עליו הגישה היא - וואו אני יכול לייצר משהו כמו וורד! מדהים! - אני מאוד מאוד מגזים ונא לא להיעלב.
                        אבל הגישה הזו מפריעה לי כי אני והמתשמשים שלי משלמים על זה מחיר יקר כי בגלל שאוצריא החליטו ללכת על כזה כיוון זהו נחתם הגולל שוב אף אחד לא מוכן לשמוע על משהו אחר - שונה ויותר מתאים צורך האמיתי

מבחיתי הצורך הוא פשוט - כתיבת חידושי תורה תוך כדי לימוד - ושהקבצים בעצמם ישמרו בפורמט של וורד.

הסיבה היחידה שאני מסכים לחשוב על כיוון של מנוע רינודר זה בגלל ההערות שוליים. אבל גם לזה יש פתרון.

2
                        • P pcinfogmach

מכיון שבעבר כשכתבי ביקורת מסויימת אנשים לא קיבלו את זה טוב הכנסתי לספויילר וברצוני להדגיש שזו תחושב אישית שלי זה לא אמור לעצור אתכם מלעשות כלום זה התחושה שלי ואני משתף אותה - וזהו.

> @נתנאל_26 כתב:

חשבתי על זה ויש לי רעיון טוב יותר תחכה קצת שהתוסף יתייצב

מבחינתי קשה לי לקבל כאלו מילים כי זה בעצם הכל יהיה פאצים אז לומר חכה עד שהתוסף יהתייצב זה כמו לומר חכה עד שאגמור לחבוש את התוסף.
                          זה הגישה שלי למה שאתם עושים
                          אני לא נגד אני גם לא בעד
                          אני עומד מהצד ומיעץ כי בסופו של דבר אם זה שימושי למישהו אז גם פאצים שווה את זה.

ועוד משהו אחד: אני מרגיש שכל המהלך הזה של חלוקה לדפים שמצריכה מנוע רינדור הוא טעות אחת גדולה
                          במקום לפתח משהו טוב באמת אתם עסוקים בלתן את המנוע רינדור על כל המורכבות האיומה שלו
                          וכל זה נולד כי במקום לחשוב מה הצורך שאני עונה עליו הגישה היא - וואו אני יכול לייצר משהו כמו וורד! מדהים! - אני מאוד מאוד מגזים ונא לא להיעלב.
                          אבל הגישה הזו מפריעה לי כי אני והמתשמשים שלי משלמים על זה מחיר יקר כי בגלל שאוצריא החליטו ללכת על כזה כיוון זהו נחתם הגולל שוב אף אחד לא מוכן לשמוע על משהו אחר - שונה ויותר מתאים צורך האמיתי

מבחיתי הצורך הוא פשוט - כתיבת חידושי תורה תוך כדי לימוד - ושהקבצים בעצמם ישמרו בפורמט של וורד.

הסיבה היחידה שאני מסכים לחשוב על כיוון של מנוע רינודר זה בגלל ההערות שוליים. אבל גם לזה יש פתרון.

נתנאל_26נ
                          נתנאל_26נ
                          נתנאל_26
                          כתב נערך לאחרונה על ידי

@pcinfogmach כתב:

בלתן את המנוע רינדור על כל המורכבות האיומה שלו

המנוע רינדור לא שלנו והוא מנוע שלהטמע באתרים המחיר שלו הוא 6,000$ לשנה הביעה שהוא יחסית חדש (במתכונתו הנוכחית) אז יש לו הרבה באגים ואנחנו הראשונים שעושים לו שימוש מסיבי ומרכב לעברית מה שיוצר הרבה באגים לצורך כך הם מוצאים גרסא פעמים בשבוע ויש להם אינטרס כלכלי כך שאני חושב שהם יעשו עבודה מאוד טובה

למה אוצריא? זה תוסף ואף אחד לא משלם מחיר מי שבא לו משתמש ומי שלא לא לא
                          אם יש למישהו מחשבה על צורך אחר מוזמן ליצור אותה זה בדיוק המטרה של התוספים
                          זה שאני ו@י.-פל. ו@פלמנמוני פיתחנו משהו זה אומרשגל מה שנפתח זה אוצריא? מותר לנו לעשות דברים בפרטי לא? (שים לב שזה מאגר של @י.-פל. לא של אוצריא)

P תגובה 1 תגובה אחרונה
                          1
                          • נתנאל_26נ נתנאל_26

@pcinfogmach כתב:

בלתן את המנוע רינדור על כל המורכבות האיומה שלו

המנוע רינדור לא שלנו והוא מנוע שלהטמע באתרים המחיר שלו הוא 6,000$ לשנה הביעה שהוא יחסית חדש (במתכונתו הנוכחית) אז יש לו הרבה באגים ואנחנו הראשונים שעושים לו שימוש מסיבי ומרכב לעברית מה שיוצר הרבה באגים לצורך כך הם מוצאים גרסא פעמים בשבוע ויש להם אינטרס כלכלי כך שאני חושב שהם יעשו עבודה מאוד טובה

אם יש למישהו מחשבה על צורך אחר מוזמן ליצור אותה זה בדיוק המטרה של התוספים
                            זה שאני ו@י.-פל. ו@פלמנמוני פיתחנו משהו זה אומרשגל מה שנפתח זה אוצריא? מותר לנו לעשות דברים בפרטי לא? (שים לב שזה מאגר של @י.-פל. לא של אוצריא)

P
                            P
                            pcinfogmach
                            מפתח

@נתנאל_26 כתב:

נו באמת. אם היית יודע מה ההשפעה של אוצריא על כל תוספיה לא היית מדבר ככה.

שני פניות קלאסיות שאני מקבל השכם והערב:

1. איך אתה מצליח לייצר אפליקצייה כזו הרי לאוצריא יש פורום ולך אין...
                            2. האם תוכל (במקרה הטוב נוסף בבקשה) להוסיף את הפיצר מתוסף פלוני זה ממש נצרך!

המחיר היקר הוא חתימת הגולל על המח של אנשים והאם הם מוכנים לנסות משהו חדש כשמישהו ותן להם משהו שמזכיר להם את הישן אין סיכוי שיהיו פתוחים למשהו חדש - וזה מאוד מאוד מגביל.
                            וכמו שציינתי זה תלוה אישית שלי - אין בכך שו סיבה מלעצור אף אחד מלעשות טוב לעם ישראל - זה איך שאני רואה את הדברים - רווח קל ומהיר מול שיקול הדעת. אבל זהו העולם של התוספים כמו שציינת הוא פתוח לכל אז אין לי באמת השגה פה.

י. פל.י נתנאל_26נ 2 תגובות תגובה אחרונה
                            0
                            • P pcinfogmach

@נתנאל_26 כתב:

המחיר היקר הוא חתימת הגולל על המח של אנשים והאם הם מוכנים לנסות משהו חדש כשמישהו ותן להם משהו שמזכיר להם את הישן אין סיכוי שיהיו פתוחים למשהו חדש - וזה מאוד מאוד מגביל.
                              וכמו שציינתי זה תלוה אישית שלי - אין בכך שו סיבה מלעצור אף אחד מלעשות טוב לעם ישראל - זה איך שאני רואה את הדברים - רווח קל ומהיר מול שיקול הדעת. אבל זהו העולם של התוספים כמו שציינת הוא פתוח לכל אז אין לי באמת השגה פה.

י. פל.י
                              י. פל.י
                              י. פל.
                              כתב נערך לאחרונה על ידי

@pcinfogmach
                              למה שלא תעשה משהו גדול?

P תגובה 1 תגובה אחרונה
                              0
                              • י. פל.י י. פל.

@pcinfogmach
                                למה שלא תעשה משהו גדול?

P
                                P
                                pcinfogmach
                                מפתח
                                כתב נערך לאחרונה על ידי

@י.-פל. כתב:

@pcinfogmach
                                למה שלא תעשה משהו גדול?

כי יש דברים שקודמים לזה!

תגובה 1 תגובה אחרונה
                                1
                                • P
                                  P
                                  pcinfogmach
                                  מפתח
                                  כתב נערך לאחרונה על ידי

https://github.com/ueberdosis/tiptap
                                  שווה בדיקה לפי מה שקראתי יש לו כל מה שצריך
                                  https://tiptap.dev/docs/examples/basics/tables
                                  https://tiptap.dev/docs/examples/basics/images
                                  https://tiptap.dev/docs/pages/core-concepts/footnotes
                                  https://template.tiptap.dev/docx/ec1bb5b0-36b5-466e-a6e8-69920728abf5

זה כבר הרבה מעבר לסטראפ ואם באמת יש לו כל מה שצריך כולל אפשרות להתממשקות עם המסמך עצמו בצורה אינטגראלית מסתמא זה יעבוד יותר טוב מהסטראטפ

0
                                  • P pcinfogmach

@נתנאל_26 כתב:

נתנאל_26נ
                                    נתנאל_26נ
                                    נתנאל_26
                                    כתב נערך לאחרונה על ידי

@pcinfogmach כתב:

איך אתה מצליח לייצר אפליקצייה כזו הרי לאוצריא יש פורום ולך אין...

גם אוצריא לא הוקמה מהפורום

האם תוכל (במקרה הטוב נוסף בבקשה) להוסיף את הפיצר מתוסף פלוני זה ממש נצרך!

אני חושב שזה דבר בורך שיש לאנשים שאיפות גבהות יותר (לא שאני חושב שכל פיצר שטוב בתור תוסף צריך להיכנס כולל וורד לאוצריא

בקיצור אם יש בעיה שאנשים רוצים משהו טוב יותר?
                                    נ.ב אני חושב שאסור לך להכניס את מה שיש באוצריא כי יש אותו באוצריא כי אתה לא בונה אוצריא טובה יותר אלא נישה אחרת וכך צריך להיות (אני כותב את זה לאנשים אחרים כי אני חוזר על דעתך)

תגובה 1 תגובה אחרונה
                                    2
                                    • P pcinfogmach

https://github.com/ueberdosis/tiptap
                                      שווה בדיקה לפי מה שקראתי יש לו כל מה שצריך
                                      https://tiptap.dev/docs/examples/basics/tables
                                      https://tiptap.dev/docs/examples/basics/images
                                      https://tiptap.dev/docs/pages/core-concepts/footnotes
                                      https://template.tiptap.dev/docx/ec1bb5b0-36b5-466e-a6e8-69920728abf5

זה כבר הרבה מעבר לסטראפ ואם באמת יש לו כל מה שצריך כולל אפשרות להתממשקות עם המסמך עצמו בצורה אינטגראלית מסתמא זה יעבוד יותר טוב מהסטראטפ

נתנאל_26נ
                                      נתנאל_26נ
                                      נתנאל_26
                                      כתב נערך לאחרונה על ידי

@pcinfogmach
                                      הם לא טובים אני יתן לך רק קצת מהפרוט למה לא (להבא שאתה נותן ביקורת תבדוק קצת יותר)
                                      tiptap
                                      אין תמיכה בהערות(בחבילה החינמית שזה אפי' לדעתך בעיה
                                      אין תמיכה ביצוא לעברית
                                      המסמך עובר המרה בכניסה וביציא כך שכל העיצובים שהיו והם לא תמכים בהם נעלמים
                                      ועוד
                                      גם ההרחבות לא משהו

P תגובה 1 תגובה אחרונה
                                      1
                                      • נתנאל_26נ נתנאל_26

@pcinfogmach
                                        הם לא טובים אני יתן לך רק קצת מהפרוט למה לא (להבא שאתה נותן ביקורת תבדוק קצת יותר)
                                        tiptap
                                        אין תמיכה בהערות(בחבילה החינמית שזה אפי' לדעתך בעיה
                                        אין תמיכה ביצוא לעברית
                                        ועוד
                                        גם ההרחבות לא משהו

P
                                        P
                                        pcinfogmach
                                        מפתח

@נתנאל_26 כתב:

אם גך גם תגיד לאנשים לא להתשמש בליברה אופיס
                                        זה בור עמוק שאין לו סוף
                                        לא משנה באיזה מנוע רינדור אתה משתמש - המשתמש חייב לדעת את זה!

בכל אופן אני שמח לראות שממשכים הלאה בכל הכח! חילך לאורייתא!
                                        מקווה שיום אחד יהיה לי זמן לזה אני חושב שיש פה פטנציאל אדיר....

0
                                        • P pcinfogmach

@נתנאל_26 כתב:

אם גך גם תגיד לאנשים לא להתשמש בליברה אופיס
                                          זה בור עמוק שאין לו סוף
                                          לא משנה באיזה מנוע רינדור אתה משתמש - המשתמש חייב לדעת את זה!

בכל אופן אני שמח לראות שממשכים הלאה בכל הכח! חילך לאורייתא!
                                          מקווה שיום אחד יהיה לי זמן לזה אני חושב שיש פה פטנציאל אדיר....

נתנאל_26נ
                                          נתנאל_26נ
                                          נתנאל_26
                                          כתב נערך לאחרונה על ידי יום חדש מתחיל

@pcinfogmach
                                          אין לי מושג איך עובד ליברה אופיס, למרות שזה מנוע עתיק מאוד לא מאמין שיש לו עיצוב שהוא מפספס. ואין תפקיד להגיד לאנשים באיזה מנוע חינמי להשתמש או לא כולם מאבדים עיצוב. אבל סופר דוק למיטב ידיעתי לא מאבד כלום גם אם הוא לא תומך בו.

P י. פל.י 2 תגובות תגובה אחרונה
                                          0
                                          • ח חד צורבא

@נתנאל_26 נתנאל אם תצליח לפתור את זה אשמח לדעת איך, כי גם לי לפעמים יש את זה, (אגב, אני חושב שזה לא קשור לגופן כי רק לפעמים זה מופיע ככה, אתה יכול לראות את זה גם בתמונה שהוא העלה, אם תגדיל את התצוגה הגופן יסתדר כה שזה בעיה ככל הנראה ברינדור)

נתנאל_26נ
                                            נתנאל_26נ
                                            נתנאל_26
                                            כתב נערך לאחרונה על ידי

@חד-צורבא @מחצית

מבדיקה שערכתי זה התנהגות מכונת שגופנים ישנים בגודל קטן מידי של הWebView2 כך שאין לנו מה לעשות חוץ מלהגדיל קצת את הכתב (@מחצית אשמח שתבדוק את ה אם באמת זה עוזר )
                                            @חד-צורבא אולי ניתן לטפל בגופן גופן אבל זה לא יגמר אם יש לך גופן ספציפי שאתה צריך תפפנה אלי בפרטי אני יסביר לך מה לעשות (זה לא יהיה מושלם)

מ תגובה 1 תגובה אחרונה
                                            0

שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.

נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.

בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗

הרשמה התחברות

• התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון