בעיה | וורד לאוצריא - באגים
-
@נתנאל_26 מה שכן הייתי מציע לשדרג בתוסף וורד:
הצגת מסמכים כמו באונוט
שם זה ברעיון כמו מחברת, כך שאתה יכול בקלות לעבור לפי שני, ובכל שנה לפי נושאים. (או באותה מידה לפי מסכתות, ובתוכם לפי דפים)
זה איכות ונוחות שלא תאמן, מעבר חלק לחיפוש או רפרוף על חידוש או נושא שכתבתי עליו.
-
זה איכות ונוחות שלא תאמן, מעבר חלק לחיפוש או רפרוף על חידוש או נושא שכתבתי עליו.
כלומר אתה רוצה שיהיה אפשרות לעשות בפתיחת מסמך משהו כמו מסמכים שלי מיון לפי קטגוריות וכדו' ?
זה הגיוני ולא הרבה עבודה@נתנאל_26 אני מתכוון שכל המסמכים שבתיקיה X, בתוך תת תיקיות, יוצגו בתוכנה לפי העץ.
נניח יש תיקייה באוצריא בשם 'חידושים שלי'.
בתוכנה יש תתי תיקיות: תשפ"ז תשפ"ו וכו' תשנ"ב תשנ"ג וכו' וכו'
ובתוך כל אחת מהם מסמכי וורד, עם שמות: פרשת בראשית, פרשת שמות.
(או שבתוך התיקיות השנים - יהיו תתי-תתי תיקיות: בבא קמא, בבא מציעא, בבא בתרא, ובתוכם מסמכים סוגיית יאוש שלא מדעת, סוגיית שטרא זייפא)וזה יוצג בסרגל הצד כמו עץ תיקיות, למעבר חלק. (אם כי פתיחה מהירה של מסמך תהיה קריטית פה בשביל השימוש)
-
@נתנאל_26 @צדיק-וטוב-לו זה בעצם מה שהצעתי.
הרעיון הבסיס והמעלה הכי חשובה, זה ממשק שדרכו יפתחו קובצי וורד שונים כך שלמעשה נוצרת ספריה שאפשר לנווט בה בקלות, וממילא יהיה נח לכתיבה ותיוק של מסמכים.
אגב גם באונוט זה כך
עמוד - מסמך
מקטע - תקיה
קבוצת מקטעים - תקיה שיש בתוכה עוד תקיה. -
@הספריה-התורנית @צדיק-וטוב-לו
לסיכום אתה מבקש משהו פשוט מאוד שזה לקחת את כל התיקיות שיש באוצריא (+ הוספת תיקיה מהמחשב) שיסנן רק את קבצי הוורד מתוכם ויוצג באותו צורה כמו בתיקיה -
@נתנאל_26 אם הבנתי נכון, אז לא.
ראית את ההסרטת מסך שהעליתי?
זה אמור להיראות ככה למשתמש.
עבור המתכנת, זה ממשק להצגת קבצי וורד כמו שכתבתי בהודעה הקודמת.
אם הבנתי נכון זה גם כוונת @צדיק-וטוב-לו -
@נתנאל_26 מה שכן הייתי מציע לשדרג בתוסף וורד:
הצגת מסמכים כמו באונוט
שם זה ברעיון כמו מחברת, כך שאתה יכול בקלות לעבור לפי שני, ובכל שנה לפי נושאים. (או באותה מידה לפי מסכתות, ובתוכם לפי דפים)
באונוט
המילה היא:
וואן-נוט
one - noteהכיוון חשיבה בהחלט נכון - אבל צריך לחשוב לעומק איך לעשות זאת בלי לבלבל מדאי אנשים - צריך ממשק יותר קליל.
יש סיבה שלא כולם משתמשים בוואן-נוט -
באונוט
המילה היא:
וואן-נוט
one - noteהכיוון חשיבה בהחלט נכון - אבל צריך לחשוב לעומק איך לעשות זאת בלי לבלבל מדאי אנשים - צריך ממשק יותר קליל.
יש סיבה שלא כולם משתמשים בוואן-נוט -
יש סיבה שלא כולם משתמשים בוואן-נוט
שכולם לא.
@י.-פל. לא נכון.
למשל עבדך הנאמן.
זה אכן לא ממשק רגיל, שווה נסיון לעומק.בכל מקרה, הההצעה שהצעתי עוקפת את החסרון של זה.
היא רק מבקשת לקחת מעלה גדולה אחת שקיימת שם - ו'לייבא' אותה לוורד אוצריא.הכיוון חשיבה בהחלט נכון - אבל צריך לחשוב לעומק איך לעשות זאת בלי לבלבל מדאי אנשים - צריך ממשק יותר קליל.
שים לב:
סה"כ סרגל צד שמציג את התיקיות במיקום מסוים בתור 'עץ'.
לא משהו שאמור לבלבל.
(אני לא מדבר כעת על הקטע של 'קנבס' שקיים שם, שיש לו את המעלות שלו - אבל אכן עלול לבלבל) -
@י.-פל. לא נכון.
למשל עבדך הנאמן.
זה אכן לא ממשק רגיל, שווה נסיון לעומק.בכל מקרה, הההצעה שהצעתי עוקפת את החסרון של זה.
היא רק מבקשת לקחת מעלה גדולה אחת שקיימת שם - ו'לייבא' אותה לוורד אוצריא.הכיוון חשיבה בהחלט נכון - אבל צריך לחשוב לעומק איך לעשות זאת בלי לבלבל מדאי אנשים - צריך ממשק יותר קליל.
שים לב:
לא משהו שאמור לבלבל.
(אני לא מדבר כעת על הקטע של 'קנבס' שקיים שם, שיש לו את המעלות שלו - אבל אכן עלול לבלבל)סה"כ סרגל צד שמציג את התיקיות במיקום מסוים בתור 'עץ'.
כנ"ל זה מאוד נכון
בעצם מה שצריך לשאוף אליו זה ממשק ש"מקל" על כתיבת חידושי תורה תוך כדי לימוד.
ולכן אני מאוד בעד.
העץ בצד בעצם מאוד תומך במהלך של "תוך כדי לימוד" -
כנ"ל זה מאוד נכון
ולכן אני מאוד בעד.
העץ בצד בעצם מאוד תומך במהלך של "תוך כדי לימוד"בעצם מה שצריך לשאוף אליו זה ממשק ש"מקל" על כתיבת חידושי תורה תוך כדי לימוד.
זה הפרדיגמה של התוכנה מצד אחד לקחת את המעלות של וורד להוריד את הדברים הלא שימושים להוסיף כלים שימושים כמו העיצוב קל של ספרי קודש ולהקפיד על קלות שימוש הכן יש לתוסף עוד הרבה דרך אבל זה השאיפה
-
זה הפרדיגמה של התוכנה מצד אחד לקחת את המעלות של וורד להוריד את הדברים הלא שימושים להוסיף כלים שימושים כמו העיצוב קל של ספרי קודש ולהקפיד על קלות שימוש הכן יש לתוסף עוד הרבה דרך אבל זה השאיפה
-
@נתנאל_26
לדעתי לכן השימוש בתבנית הלשונית של וורד זה טעות אבל אתם לא חייבים להסכים איתי -
לדעתי לכן השימוש בתבנית הלשונית של וורד זה
למה? בסוף זה כן נוח וחוץ מזה רוב האשנים זה מה שהם מכירם כך שיהיה מאוד נוח לעבור לתוסף
אשמח לשמוע על רעיון אחר
-
באונוט
המילה היא:
וואן-נוט
יש סיבה שלא כולם משתמשים בוואן-נוט@pcinfogmach כתב:
יש סיבה שלא כולם משתמשים בוואן-נוטבעיני זה לא נכון.
אבל אין לי הרבה מה לחדש לכם...
אם יצטרכו אותי (כמשתמש ותיק בוואן-נוט) אני כאן.... -
@חנניה
אני מציע שתיקח מחשב תתקין לו את כל מה שאתה אוהב אחכ תיקח מסור תחתוך אותו בערך לחמש חתיכות תכניס אותו למגרסה
תיקח דיסק אונקי תוציא את התכולה שלו תכניס במקום את החומר הגרוס
לאחר מכן תחבר בזהירות למחשב חזק
תריץ עליו תוכנת שחזור שיודעת איך לקרוא חומר גרוס
תזין את הפלט לקלוד ותבקש ממנו שיכין לך תוכנה שתמלא משאלות לבך לטובה.כמדומני גם בעשי"ת תשובה מותר לצחוק קצת אם אני טועה נא להעלות קישור אוצריא למ"מ
אני מציע שתיקח מחשב תתקין לו את כל מה שאתה אוהב אחכ תיקח מסור תחתוך אותו בערך לחמש חתיכות תכניס אותו למגרסה
תיקח דיסק אונקי תוציא את התכולה שלו תכניס במקום את החומר הגרוס
לאחר מכן תחבר בזהירות למחשב חזק
תריץ עליו תוכנת שחזור שיודעת איך לקרוא חומר גרוס
תזין את הפלט לקלוד ותבקש ממנו שיכין לך תוכנה שתמלא משאלות לבך לטובה.חמוד, אך לא הבנתי את הרציונאל
-
לא הצלחתי להבין איך מעירים מתוך התוכנה אז אכתוב פה
הערת שוליים עושה בעיות אחרי שמסמנים הערת שולים זה לא נותן להמשיך את השורה בצורה נורמלית
וגם בהערה לוקח זמן עד שמצליחים לכתוב בה -
חשבתי על זה ויש לי רעיון טוב יותר תחכה קצת שהתוסף יתייצב ואני אשמח שתשלח PR לעוד סגנון עיצוב שונה (כלומר יהיה הגדרות שם יבחרו את הסגנון) זה ידרוש שינוים בסגנון העבודה אבל אני חושב שזה שווה כי יש לך את היכולת ליצור משהו שאנשים יאהבו
מקווה ש @י.-פל. יסכים
-
חשבתי על זה ויש לי רעיון טוב יותר תחכה קצת שהתוסף יתייצב ואני אשמח שתשלח PR לעוד סגנון עיצוב שונה (כלומר יהיה הגדרות שם יבחרו את הסגנון) זה ידרוש שינוים בסגנון העבודה אבל אני חושב שזה שווה כי יש לך את היכולת ליצור משהו שאנשים יאהבו
מקווה ש @י.-פל. יסכים
כרגע אין לי זמן לזה בכלל....
אולי יום אחד
לייעץ אני יכול לא הרבה יותר מזה
מחילה
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות