בקשה | באגים בגרסה 0.9.97 - יש לכתוב אך ורק כאן.
-
-
טוב זה לא באג, ודבר ממש ממש פעוט -
המילה "ספרייה" מופיעה לפעמים עם שתי יודים כתקני (בתפריט הראשי), ולפעמים עם י' אחת (בכותרת למעלה, וכן בהגדרות)
מתחילת הדרך כבר שמתי לב לזה אבל לא רציתי להיתפס לקטנות... כרגע שהכל כל כך מושלם, זה מעט יותר צורם.
-
-
שימו לב כי באג שדווח בעבר אין לדווח עליו שוב, אם בפוסט בו דווח מופיע:

כן תוכלו לדווח אם לא מופיע שם כלום, או מופיע ככה והבאג עדיין קיים:

בהצלחה!
אין צורך לשאול איפה הגרסה... היא הולכת ונבנית, צפי לגמר בעוד דקות בודדות
סתם הסבר עבור הטכנופובים:
עיגול ירוק מסמן שנפתח על זה אישוז (בתרגום חופשי מאד: באג לטיפול) - וזה מטופל/יטופל. - משכך אין צורך לעורר שוב.
הסגול מסמן שהאישוז הקיים נסגר תוך תיקון הבאג. - משכך במידה ובכל זאת הבאג קיים - צריך להשב את תשומת לב המפתחים. -
@י.-פל. @פלמנמוני
כתבתי כבר לפני כמה שעות, אבל לא הספיקו להגיב והשרשור ההוא כבר ננעל, ובכל מקרה זה אותו דבר בגירסא החדשה, אז אני כותב את זה שוב.
קודם כל אציין שאני מאד נהנה מהאופציה החדשה של הצגת שמות הכרטיסיות בצד במקום למעלה. דא עקא, שזה תופס חלק נכבד במסך, ואם מגדירים את התצוגה מצומצמת, כך שרק האייקונים מוצגגים ללא השם, כבר אין דרך למצוא בקלות את הספר שאתה רוצה עכשיו, ואמנם זה מוצג בריחוף על האייקון, אך לך תרחף על עשרים אייקונים...
לכן הצעתי היא שבריחוף על הסרגל הצידי, אוטומטית הוא יורחב, (נגיד בריחוף למשך שניה, כדי שזה לא ירצד כל פעם שאני מזיז את העכבר בטעות)
תודה רבה! -
יש לי בעיה, אני לא מצליח לעדכן סיפרייה
מצו"ב צילום מסך
(דרך אגב, יש לי בעיה כבר הרבה זמן שאני לא מצליח לעדכן את התוסף וורד לאוצריא, אך אין כאן המקום....)

-
יש לי בעיה, אני לא מצליח לעדכן סיפרייה
מצו"ב צילום מסך
(דרך אגב, יש לי בעיה כבר הרבה זמן שאני לא מצליח לעדכן את התוסף וורד לאוצריא, אך אין כאן המקום....)

-
מצו"ב צילום מסך
יש לך סינון? נטפרי ?
@נתנאל_26 אתרוג,
אבל אף פעם זה לא עשה לי בעיות -

מה עושים עם זה?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות