בקשה | וורד לאוצריא: מי מוכן לתרום קוד?
-
@י.-פל. אתה מנסה לפתח תוכנה חילופית לוורד, או תוסף לאוצריא?
@צדיק-וטוב-לו
אני: תוסף.
PC - מתכנן דברים גדולים, כך לפחות נראה... -
@צדיק-וטוב-לו
@צדיק-וטוב-לו
@צדיק-וטוב-לו
-
@יאיר-דניאל
השינוי המרכזי והעיקרי זה החלפת מנוע הרינדור לספריה ברמה גבוה
טיפול בעיצוב
ועוד -
השלב הבא הוא להוסיף את כלי קודש לתוסף וורד לאוצריא

זאת אומרת להוסיף סרגל צד עם להצגת הכרטיסיות הפתוחות בתוכנה כעת.אבל מה שאיש שלו' חזה הרבה יותר מעורר השראה...
-
בסוף תכבשו את העולם.
אחרי ש'בר־אילן' סגרו את המפעל.
ומן הסתם 'אוצר החכמה' כבר שוקלים לשתף פעולה עם אוצריא...
תיכף גם למייקרוסופט - להבדיל אא"ה - לא יישאר שום חלק ב"ועמדו זרים ורעו צאנכם"...
ולמעשה - אם באמת בונים את העולם מחדש - יהיה לנו וורד שמסודר מראש לפי הראש היהודי,
ומותאם מעיקרא למה שצריכים באמת כותבי התורה לדורותיה...
[זה לא רק עימוד כמ"ש הרב @pcinfogmach נ"י בצדק, אלא גם כל ההגדרות המקובלות בספרים תורניים, כמו ב'כלי קודש' ו'שולחן העורך' וכו'].אבל יותר מזה - מכאן נפתח השער לסנכרון ותיאום תדירי בין הכתיבה של הלומד הפרטי הזה, ובין כל אוצר התורה שנמצא מעבר לדף [היינו מעבר לכרטיסייה..].
אם כשהוא כותב 'אמר השי"ת בפרשת כי תבוא "ועתה הנה הבאתי" מיד יעלה ויאיר כנגדו כאורים ותומים המקרא שכתוב
"וְעַתָּ֗ה הִנֵּ֤ה הֵבֵ֙אתִי֙ אֶת־רֵאשִׁית֙ פְּרִ֣י הָאֲדָמָ֔ה אֲשֶׁר־נָתַ֥תָּה לִּ֖י יְדוָ֑ד, וְהִנַּחְתּ֗וֹ לִפְנֵי֙ יְדוָ֣ד אֱ־לֹהֶ֔יךָ, וְהִֽשְׁתַּחֲוִ֔יתָ לִפְנֵ֖י יְדוָ֥ד אֱ־לֹהֶֽיךָ" (דברים, פרק כו)
ורק יצטרך להקיש 'אישור'...
וכך כאשר ימשיך ויזכיר האמור שם ברש"י מהספרי, ובמשנה בסוטה ובגמ' כו'.
[רק שלא יתווכח עמו מהשוואת הבבלי והירושלמי...]
-
-
@י.-פל. הצילום מסך שלך מזעזע - או שתנקה את המצלמה...
או שתסביר מה קורה שם - הוא מציע השלמה אוטומטית? זה מה שבאפור -
@י.-פל. הצילום מסך שלך מזעזע - או שתנקה את המצלמה...
או שתסביר מה קורה שם - הוא מציע השלמה אוטומטית? זה מה שבאפור -
הצילום מסך שלך מזעזע
להוסיף את זה לרשימת הקיטןרים שלי על mac?
אגב, @פלמנמוני יש פה באג של נודביבי: השחור הוא בעצם ריק, שקוף, וככה זה מוצג בגיטהאב (אתה יכול לראות בצילומי מסך של אוצריא, כיצד הם מוצגים שם) -
@י.-פל. התמונות פה לא מוצגות ע"י נודביבי אלא ע"י שירות ש @ע-ה-דכו-ע יצר או השתמש
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות