בקשה | וורד לאוצריא: מי מוכן לתרום קוד?
-
@pcinfogmach
לעניין מה שכתבת:
הבאתי קישור, חבל שלא עיינת בו.
הם פיתחו מנוע. וגם UI בסיסי. כתבתי כבר קודם.
אסור לי לשנות את המנוע, אני מאמין שהמפתח ישמח לקבל ממני קוד, הוא כבר פנה אלי במילות הערכה חמות על הפרוייקט...אני מעוניין לתת לאברכים, ובמיוחד חסרי האוריינות הדיגיטלית, שעליהם עומד העולם, משהו דומה ככל האפשר.
אפשר, צריך וחובה להמנע מהטעיות הנוראיות של אופיס, אבל הממשק הבסיסי חייב להיות דומה.
אשמח לשמוע ממך עוד, (בכלל הערוצים שלנו), כי אני אישית לא מבין בוורד כלום, ואני אפילו לא מנסה ללמוד...
https://mitmachim.top/post/1231283 -
@pcinfogmach
לעניין מה שכתבת:
הבאתי קישור, חבל שלא עיינת בו.
הם פיתחו מנוע. וגם UI בסיסי. כתבתי כבר קודם.
אסור לי לשנות את המנוע, אני מאמין שהמפתח ישמח לקבל ממני קוד, הוא כבר פנה אלי במילות הערכה חמות על הפרוייקט...אני מעוניין לתת לאברכים, ובמיוחד חסרי האוריינות הדיגיטלית, שעליהם עומד העולם, משהו דומה ככל האפשר.
אפשר, צריך וחובה להמנע מהטעיות הנוראיות של אופיס, אבל הממשק הבסיסי חייב להיות דומה.
אשמח לשמוע ממך עוד, (בכלל הערוצים שלנו), כי אני אישית לא מבין בוורד כלום, ואני אפילו לא מנסה ללמוד...
https://mitmachim.top/post/1231283@י.-פל. אתה מנסה לפתח תוכנה חילופית לוורד, או תוסף לאוצריא?
-
@י.-פל. אתה מנסה לפתח תוכנה חילופית לוורד, או תוסף לאוצריא?
@צדיק-וטוב-לו
אני: תוסף.
PC - מתכנן דברים גדולים, כך לפחות נראה... -
@צדיק-וטוב-לו
@צדיק-וטוב-לו
@צדיק-וטוב-לו
-
@יאיר-דניאל
השינוי המרכזי והעיקרי זה החלפת מנוע הרינדור לספריה ברמה גבוה
טיפול בעיצוב
ועוד -
השלב הבא הוא להוסיף את כלי קודש לתוסף וורד לאוצריא

זאת אומרת להוסיף סרגל צד עם להצגת הכרטיסיות הפתוחות בתוכנה כעת.אבל מה שאיש שלו' חזה הרבה יותר מעורר השראה...
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות