בקשה | וורד לאוצריא: מי מוכן לתרום קוד?
-
כל שינוי שאתה עושה בחבילה מקורית יש לזה מחיר ואתה יודע את זה...
אתה נורא נורא מתבלבל...
המקור מביא מנוע + ui בסיסי מאוד + פקודה לביטול הui הבסיסי.
כלומר, הם בנו מראש את האפשרות לפיתוח ui מותאם אישית.
אם אתה שואל אותי, הוא עוד יבקש ממני את הui שלי - תרשום לעצמך שכתבתי!פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!
-
הקדשתי את אתמול לתחביבים (אני משתדל לא לעבוד על אוצריא באמצ״ש... מקווה שאצליח להחזיק בכך).
יצרתי קשר עם מפתח חבילה תואמת לוורד ברמה מצויינת, נתתי לקלוד לעבוד, על העיצוב [שמבוסס על מה שעשה @יאיר-דניאל - וכל הבסיס ממנו!!!] היה אחראי.... ג׳מיני (עבודה חלקית, כרגיל, לפחות עם ביקורת של קלוד...) [עריכה: פרטים בספויילר הנוסף]
אין לי כ״כ כח להמשיך.
מישהו יכול להמשיך אותי?
https://github.com/Y-PLONI/otzaria-word-editor
אשמח לתרומות (קוד, למי שלא הבין...) שימו לב שבע״ה בצהרים יועלו הרבה קומיטים שנמצאים אצלי מקומית, כעת כבר מתחיל סד״א!יש לשים לב שזה תלוי ב:
https://github.com/Otzaria/otzaria/pull/954 (הpr עוד לא נבדק, ויתכן שהקוד בו ישתנה).
הטקסט שבתמונה נועד לשמח את אלו שישמחו, ולעצבן את אלו שיתעצבנו...
וכמה מילים על העבודה של ג'מיני - בספויילר
הנה הקטע הראשון שכתב לי קלוד, בביקורת. ההמשך חריף לא פחות...
התשתית שמתחת (adapter, registry, שערים) טובה. מה שהסוכן הזה בנה מעליה הוא בעיקר קליפה: מתוך ~55 פקדים ב-Ribbon, כ-32 אינם עושים כלום — 13 מהם בלי @click בכלל, וכ-12 נוספים שולחים למנוע payload שהמנוע דוחה. הטסט היחיד שהקומיטים האלה הוסיפו הוא טאוטולוגי ומאשר בדיוק את ה-payloads השבורים.
שימו לב: בפרומפט שלי הייתה הוראה מפורשת להוסיף טסטים, לוודא שהם מקיפים, ולשלוח סוכן QA!!!פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!
-
[[topic:post-is-deleted]]
-
פוסט זה נמחק!
-
[[topic:post-is-deleted]]
-
פוסט זה נמחק!
-
הקדשתי את אתמול לתחביבים (אני משתדל לא לעבוד על אוצריא באמצ״ש... מקווה שאצליח להחזיק בכך).
יצרתי קשר עם מפתח חבילה תואמת לוורד ברמה מצויינת, נתתי לקלוד לעבוד, על העיצוב [שמבוסס על מה שעשה @יאיר-דניאל - וכל הבסיס ממנו!!!] היה אחראי.... ג׳מיני (עבודה חלקית, כרגיל, לפחות עם ביקורת של קלוד...) [עריכה: פרטים בספויילר הנוסף]
אין לי כ״כ כח להמשיך.
מישהו יכול להמשיך אותי?
https://github.com/Y-PLONI/otzaria-word-editor
אשמח לתרומות (קוד, למי שלא הבין...) שימו לב שבע״ה בצהרים יועלו הרבה קומיטים שנמצאים אצלי מקומית, כעת כבר מתחיל סד״א!יש לשים לב שזה תלוי ב:
https://github.com/Otzaria/otzaria/pull/954 (הpr עוד לא נבדק, ויתכן שהקוד בו ישתנה).
הטקסט שבתמונה נועד לשמח את אלו שישמחו, ולעצבן את אלו שיתעצבנו...
וכמה מילים על העבודה של ג'מיני - בספויילר
הנה הקטע הראשון שכתב לי קלוד, בביקורת. ההמשך חריף לא פחות...
התשתית שמתחת (adapter, registry, שערים) טובה. מה שהסוכן הזה בנה מעליה הוא בעיקר קליפה: מתוך ~55 פקדים ב-Ribbon, כ-32 אינם עושים כלום — 13 מהם בלי @click בכלל, וכ-12 נוספים שולחים למנוע payload שהמנוע דוחה. הטסט היחיד שהקומיטים האלה הוסיפו הוא טאוטולוגי ומאשר בדיוק את ה-payloads השבורים.
שימו לב: בפרומפט שלי הייתה הוראה מפורשת להוסיף טסטים, לוודא שהם מקיפים, ולשלוח סוכן QA!!!פוסט זה נמחק! -
בסוף תכבשו את העולם.
אחרי ש'בר־אילן' סגרו את המפעל.
ומן הסתם 'אוצר החכמה' כבר שוקלים לשתף פעולה עם אוצריא...
תיכף גם למייקרוסופט - להבדיל אא"ה - לא יישאר שום חלק ב"ועמדו זרים ורעו צאנכם"...
ולמעשה - אם באמת בונים את העולם מחדש - יהיה לנו וורד שמסודר מראש לפי הראש היהודי,
ומותאם מעיקרא למה שצריכים באמת כותבי התורה לדורותיה...
[זה לא רק עימוד כמ"ש הרב @pcinfogmach נ"י בצדק, אלא גם כל ההגדרות המקובלות בספרים תורניים, כמו ב'כלי קודש' ו'שולחן העורך' וכו'].אבל יותר מזה - מכאן נפתח השער לסנכרון ותיאום תדירי בין הכתיבה של הלומד הפרטי הזה, ובין כל אוצר התורה שנמצא מעבר לדף [היינו מעבר לכרטיסייה..].
אם כשהוא כותב 'אמר השי"ת בפרשת כי תבוא "ועתה הנה הבאתי" מיד יעלה ויאיר כנגדו כאורים ותומים המקרא שכתוב
"וְעַתָּ֗ה הִנֵּ֤ה הֵבֵ֙אתִי֙ אֶת־רֵאשִׁית֙ פְּרִ֣י הָאֲדָמָ֔ה אֲשֶׁר־נָתַ֥תָּה לִּ֖י יְדוָ֑ד, וְהִנַּחְתּ֗וֹ לִפְנֵי֙ יְדוָ֣ד אֱ־לֹהֶ֔יךָ, וְהִֽשְׁתַּחֲוִ֔יתָ לִפְנֵ֖י יְדוָ֥ד אֱ־לֹהֶֽיךָ" (דברים, פרק כו)
ורק יצטרך להקיש 'אישור'...
וכך כאשר ימשיך ויזכיר האמור שם ברש"י מהספרי, ובמשנה בסוטה ובגמ' כו'.
[רק שלא יתווכח עמו מהשוואת הבבלי והירושלמי...]
-
בסוף תכבשו את העולם.
תיכף גם למייקרוסופט - להבדיל אא"ה - לא יישאר שום חלק ב"ועמדו זרים ורעו צאנכם"...
ולמעשה - אם באמת בונים את העולם מחדש - יהיה לנו וורד שמסודר מראש לפי הראש היהודי,
[זה לא רק עימוד כמ"ש הרב @pcinfogmach נ"י בצדק, אלא גם כל ההגדרות המקובלות בספרים תורניים, כמו ב'כלי קודש' ו'שולחן העורך' וכו'].אבל יותר מזה - מכאן נפתח השער לסנכרון ותיאום תדירי בין הכתיבה של הלומד הפרטי הזה, ובין כל אוצר התורה שנמצא מעבר לדף [היינו מעבר לכרטיסייה..].
אם כשהוא כותב 'אמר השי"ת בפרשת כי תבוא "ועתה הנה הבאתי" מיד יעלה ויאיר כנגדו כאורים ותומים המקרא שכתוב
"וְעַתָּ֗ה הִנֵּ֤ה הֵבֵ֙אתִי֙ אֶת־רֵאשִׁית֙ פְּרִ֣י הָאֲדָמָ֔ה אֲשֶׁר־נָתַ֥תָּה לִּ֖י יְדוָ֑ד, וְהִנַּחְתּ֗וֹ לִפְנֵי֙ יְדוָ֣ד אֱ־לֹהֶ֔יךָ, וְהִֽשְׁתַּחֲוִ֔יתָ לִפְנֵ֖י יְדוָ֥ד אֱ־לֹהֶֽיךָ" (דברים, פרק כו)
-
בסוף תכבשו את העולם.
למעישה מהש אתה מתאר נעשה כבר בעבר על ידי כתבן davka עיי"ש...
-
@pcinfogmach
לעניין מה שכתבת:
הבאתי קישור, חבל שלא עיינת בו.
הם פיתחו מנוע. וגם UI בסיסי. כתבתי כבר קודם.
אסור לי לשנות את המנוע, אני מאמין שהמפתח ישמח לקבל ממני קוד, הוא כבר פנה אלי במילות הערכה חמות על הפרוייקט...אני מעוניין לתת לאברכים, ובמיוחד חסרי האוריינות הדיגיטלית, שעליהם עומד העולם, משהו דומה ככל האפשר.
אפשר, צריך וחובה להמנע מהטעיות הנוראיות של אופיס, אבל הממשק הבסיסי חייב להיות דומה.
אשמח לשמוע ממך עוד, (בכלל הערוצים שלנו), כי אני אישית לא מבין בוורד כלום, ואני אפילו לא מנסה ללמוד...
https://mitmachim.top/post/1231283 -
@pcinfogmach
לעניין מה שכתבת:
הבאתי קישור, חבל שלא עיינת בו.
הם פיתחו מנוע. וגם UI בסיסי. כתבתי כבר קודם.
אסור לי לשנות את המנוע, אני מאמין שהמפתח ישמח לקבל ממני קוד, הוא כבר פנה אלי במילות הערכה חמות על הפרוייקט...אני מעוניין לתת לאברכים, ובמיוחד חסרי האוריינות הדיגיטלית, שעליהם עומד העולם, משהו דומה ככל האפשר.
אפשר, צריך וחובה להמנע מהטעיות הנוראיות של אופיס, אבל הממשק הבסיסי חייב להיות דומה.
אשמח לשמוע ממך עוד, (בכלל הערוצים שלנו), כי אני אישית לא מבין בוורד כלום, ואני אפילו לא מנסה ללמוד...
https://mitmachim.top/post/1231283@י.-פל. אתה מנסה לפתח תוכנה חילופית לוורד, או תוסף לאוצריא?
-
@י.-פל. אתה מנסה לפתח תוכנה חילופית לוורד, או תוסף לאוצריא?
@צדיק-וטוב-לו
אני: תוסף.
PC - מתכנן דברים גדולים, כך לפחות נראה... -
@צדיק-וטוב-לו
אני: תוסף.
PC - מתכנן דברים גדולים, כך לפחות נראה...
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות