בירור | פיתוח נסיוני | ש"ס עם טקסט חי מתוך המסד
-
@יעקב052
מתי זה יצא לאור?יא חביבי, תתעדכן, כבר כמה שנים (הם עדיין לא הוציאו את זה בסט בפני עצמו)
|אגב, @דאנציג, לא נראה לי שאפשר לקבוע שילדינו ילמדו בזה, כי ברוב או בכל הספרים שכבר קיים משהו טוב באמת, עוז והדר לא כבשו את השוק.
ראה: רמב"םהם לא הוציאו משהו נורמלי
משנ"ב
די כבש
שו"ע
די חדש, נחייה ונראה
וה"ה לכאו' טור
נפל פיתא בבירא
-
חברה נראה לי שסטינו מהנושא ונדבקנו לטפל ולא לעיקר, הרעיון הוא לא בדיוק על המילה [אולי בעז"ה בהמשך כן כמו שכתבתי שיהיה אפשרות לבחור איזה צורת הדף אתה רוצה] אלא הצורה הכללית של ספר שלא יהיה רק קובץ טסקט זרוק אלא בצורה נוחה לעין וכמה שיותר מוכרת
@pcinfogmach צודק?
רק השאלה שלי היא שהרי זה לקחת את התוסף שתי טורים המדהים שלב קדימה, והרי רבותינו @י.-פל. ו @פלמנמוני אמרו שזה כמעט בלתי אפשרי להכניס את זה לאוצריא עצמה אז מה עושים? רק תוסף? או שלכבודו יש טריק מתחת לכנף?או שכבודו יבהיר לכבודם כמה זה נצרך וחשוב
-
חברה נראה לי שסטינו מהנושא ונדבקנו לטפל ולא לעיקר, הרעיון הוא לא בדיוק על המילה [אולי בעז"ה בהמשך כן כמו שכתבתי שיהיה אפשרות לבחור איזה צורת הדף אתה רוצה] אלא הצורה הכללית של ספר שלא יהיה רק קובץ טסקט זרוק אלא בצורה נוחה לעין וכמה שיותר מוכרת
@pcinfogmach צודק?
רק השאלה שלי היא שהרי זה לקחת את התוסף שתי טורים המדהים שלב קדימה, והרי רבותינו @י.-פל. ו @פלמנמוני אמרו שזה כמעט בלתי אפשרי להכניס את זה לאוצריא עצמה אז מה עושים? רק תוסף? או שלכבודו יש טריק מתחת לכנף?או שכבודו יבהיר לכבודם כמה זה נצרך וחשוב
-
-
-
-
-
-
לא הבנתי ממה כולם עושים עסק זה לא פיתוח מסובך זה שאלה של העדפות תאמינו או לא יש דברים שקודמים לפיתוח הזה.
לחץ מטורף כמדובר - לדעתי זה לא התנהגות יפה.
אני לא חושש שלא אצליח אני רק חושש מכמה זמן זה ייקח לי כרגע כמעט ואין לי זמן לזה. -
-
תודה רבה לציבור הקדוש על העלאת הצדדים לכאן ולכאן מכאן ואילך אני מאמין שזוהי החלטה של המפתח
-

-
ברכות דף ב ע״א.txt
להחליף סיומת לHTML -
ברכות דף ב ע״א.txt
להחליף סיומת לHTML -
ברכות דף ב ע״א.txt
להחליף סיומת לHTML -
-
@pcinfogmach מטורף!!!
כמו שחשבת ההמשך קל יותר? -
שתי דברים קטנים:
- אם אפשר ע"פ תבנית העבודה - נראה לי כדאי להרחיב את הרוח בין הרש"י לתוס' למעלה.
- כשמקטינים את התצוגה, המילה הראשונה של המסכת מאבדת את הפרופורציות...
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות