בקשת מידע | באגים בגרסה 0.9.96? כאן המקום לדווח!
-
ישראלל כתב:
איני יודע אם דווח על הבעיה הזו אבל שזה עושה אינדוקס לספרים האישיים במספר מסויים התוכנה קורסת ואז שפותחים שוב זה מתחיל ממספר מסויים שוב וחוזר חלילה האם יש פתרון?
האם למישהו יש פתרון פשוט התוכנה תקועה לי תודה רבה
-
https://otzaria.org/forum/post/32109
מישהו יכול לתת לי את הספר האישי, שהכותרות שלו עלו לכותרת?
-
שלש באגים בקבצים אישיים.
- אם שם הקובץ ארוך השורה למעלה מסתבכת
- אותיות סימון קטנות (X2) מופיעות למטה מידי, ושוברות את השורות
- סימון להערה מופיע למטה בשורה במקום למעלה.

-
-
בעיה ישנה שיש אצלי שכאשר מערכת התוספים באוצריא פתוחה אי אפשר לפתוח קבצים ותיקיות ישירות משולחן העבודה
-
D9 כתב:
בעיה ישנה שיש אצלי שכאשר מערכת התוספים באוצריא פתוחה אי אפשר לפתוח קבצים ותיקיות ישירות משולחן העבודה
יש את זה לעוד משהוא? זה פשוט ממש מפריע לי
-
-
D9 כתב:
יש את זה לעוד משהוא? זה פשוט ממש מפריע לי
-
זה כאילו העכבר לא פעיל על שולחן העבודה כשאוצריא על 'תוספים'.
מעניין, אני משתגע מזה תקופה, אמרו לי רק זה בעיה באיטיות המחשב שלך וזהו
אז תבדקו גם עוד דבר: כנס לתוסף ואז צא לתוכנה אחרת לכמה זמן (לא 10 שניות קצת יותר) ואז תחזור לאוצריא תנסה ללחוץ על משהו שהוא לא בתוסף שהשארת פתוח (כל דבבר) ותראה אם מגיב מייד או שלוקח זמן
-
-
@י.-פל.
הנושא הוא כזה כאשר מערכת התוספים עובדת ופתוחה אי אפשר לגשת לשולחן העבודה לא עם העכבר ולא העתקה כלום (אם אוצריא על טאב אחר ולא על תוסף זה בסדר)
בדקתי שוב ועליתי על משהוא זה אי אפשר לגשת כשמורידים את אוצריא למטה רק על גודל החלון שאוצריא היתה פתוחה בו קודם
כאילו נשאר משהוא שקוף על המסך
כאשר אוצריא הייתה פתוחה על כל המסך אפשר לגשת לקבתים שנמצאים בשורה העליונה והימנית -
לא עברתי על כל הדיווחים עד כאן,
אבל מאז שהתקנתי את הגירסה החדשה - בכל פתיחה הוא מאנדקס מחדש. -
תסבירו לי יותר את הבעיה, לא כ״כ הבנתי...
אתם על תוסף, ו...? עוברים לשולחן העבודה, ואין עכבר?
ממש אשמח לראות זאת בשליטה מרחוק, רק בשביל הקטע המעניין...
@הלומד @צדיק-וטוב-לו @d9 (המחשב שלך אמור להיות טרקטור, לא?)
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות