בעיה | אינדקס לא מעודכן
-
@הבל-הבלים
טוב לסיכום אחרי עשיתי שם כמה דברים אז ערכתי מספר טסטים על המחשב שלי היה חסר לו את תיקיית tantivy.lock
מה שגרם שהוא אינדקס את כל הספרים אבל.... מה שגרם להשארת מלא קבצים בתיקיית האינדקס .... @הבל-הבלים תשלים את החסר
למיטב הבנתו של AI הוא טוען שאחרי השיינוים האחרונים שבציעתה זה לא אמור לקרות יותר -
@הבל-הבלים
טוב לסיכום אחרי עשיתי שם כמה דברים אז ערכתי מספר טסטים על המחשב שלי היה חסר לו את תיקיית tantivy.lock
מה שגרם שהוא אינדקס את כל הספרים אבל.... מה שגרם להשארת מלא קבצים בתיקיית האינדקס .... @הבל-הבלים תשלים את החסר
למיטב הבנתו של AI הוא טוען שאחרי השיינוים האחרונים שבציעתה זה לא אמור לקרות יותר -
@הבל-הבלים
-
אני גם נתקל באותה בעיה, האינדקס נוצר שוב ושוב ושוב.
איך אפשר לפתור את זה?
אני משתמש בגרסה האחרונה 0.9.95
התוכנה מותקנת בכונן C, והספרים והאינדקס נמצאים בכרטיס זיכרון שמחובר למחשב באופן קבוע [עם אות כונן קבועה]. יתכן שזו הבעיה?
@נתנאל_26 @הבל-הבלים @פלמנמוני
תודה רבהעדכון: החזרתי בחזרה את תיקיית הספרים לכונן C והבעיה נפתרה.
-
איך אפשר לפתור את זה?
התוכנה מותקנת בכונן C, והספרים והאינדקס נמצאים בכרטיס זיכרון שמחובר למחשב באופן קבוע [עם אות כונן קבועה]. יתכן שזו הבעיה?
-
איך אפשר לפתור את זה?
-
-
@פלמנמוני זה הכונן הרגיל של המחשב.
לא נראה לי שהיא יכולה להשתנות..
עריכה: מסתמא כוונתך לאות של הכרטיס שבו נמצא הdb. -
@הבל-הבלים @נתנאל_26
מקפיץ שוב
אני ממש מתמודד עם אותה הבעיה
חשבתי אולי יסתדר בעדכון התוכנה הקרוב
וזה לא נפתר
יצוין אני עם הגרסא האחרונה גם בתוכנה וגם בספריה
בעבר עבד חלק, ולא מזמן חזר לפעול ליומיים והתבטל
אשמח לעזרה
תודה מראש על הכל!@נתנאל_26 @הבל-הבלים
לאחר שעות עם הAI לסוגיו
א: היתה לי תיקיה כפולה והיא מנעה את האינדקס לגמרי
ב: זה עזר לכמה שעות, והפסיק, מחקתי טמפו (קבצי זבל) וזה פתר את הבעיה בינתיים אבל הוא עדיין כותב שאינדקס לא מעודכן, למרות שהוא סופסוף התחיל לחפש...
מצרף צילום מסך.

-
@נתנאל_26 @הבל-הבלים
לאחר שעות עם הAI לסוגיו
ב: זה עזר לכמה שעות, והפסיק, מחקתי טמפו (קבצי זבל) וזה פתר את הבעיה בינתיים אבל הוא עדיין כותב שאינדקס לא מעודכן, למרות שהוא סופסוף התחיל לחפש...
מצרף צילום מסך.

-
@נתנאל_26 @הבל-הבלים
לאחר שעות עם הAI לסוגיו
מצרף צילום מסך.

@יוני-מאיר
יש לך תקיה בשם tantivy.lock בנתיב הזה tantivy.lock או בנתיב הספריה? -
@יוני-מאיר
תפח את המיקום הזה או איפה שזה אצלך ותעלה צילום מסך
-
tantivy.lock.TXT תשנה את הסיומת לZIP תחלץ ותקיפד שיהיה רק תיקיה אחת ולא אחת בתוך השניה
תמחק את תיקייה בשם index (תסגור את התוכנה לפני) ותפתח שוב את התוכנה
תעדכן אם זה עזר -
tantivy.lock.TXT תשנה את הסיומת לZIP תחלץ ותקיפד שיהיה רק תיקיה אחת ולא אחת בתוך השניה
תמחק את תיקייה בשם index (תסגור את התוכנה לפני) ותפתח שוב את התוכנה
תעדכן אם זה עזר@נתנאל_26 גם לי קיימת אותה בעיה חיפשתי תקיה בשם tantivy.lock ולא מצאתי, רק בתוך תקיית האינדקס מצאתי שני קבצים 1. .tantivy-writer.lock ו2 .tantivy-meta.lock שניהם בגודל 0 בתים.
ניסיתי להוריד את התקיה שהעלת והיא חסומה לי בנתיב, אני מקוה שיפתחו לי אותה.
רציתי להבין אם אני מוחק את התקיה אינדקס זה אומר שהוא יתחיל לאנדקס את כל התוכנה מחדש.
אגב, תקיית האינדקס שלי בגודל 36 ג'יגה זה תקין? יש שם קובץ אחד בגודל של יותר מ20 ג'יגה. (יש לציין שבצירוף קבצים אישיים יש לי למעלה 36000 קבצים) -
@נתנאל_26 גם לי קיימת אותה בעיה חיפשתי תקיה בשם tantivy.lock ולא מצאתי, רק בתוך תקיית האינדקס מצאתי שני קבצים 1. .tantivy-writer.lock ו2 .tantivy-meta.lock שניהם בגודל 0 בתים.
ניסיתי להוריד את התקיה שהעלת והיא חסומה לי בנתיב, אני מקוה שיפתחו לי אותה.
רציתי להבין אם אני מוחק את התקיה אינדקס זה אומר שהוא יתחיל לאנדקס את כל התוכנה מחדש.
אגב, תקיית האינדקס שלי בגודל 36 ג'יגה זה תקין? יש שם קובץ אחד בגודל של יותר מ20 ג'יגה. (יש לציין שבצירוף קבצים אישיים יש לי למעלה 36000 קבצים)אגב, תקיית האינדקס שלי בגודל 36 ג'יגה זה תקין? יש שם קובץ אחד בגודל של יותר מ20 ג'יגה. (יש לציין שבצירוף קבצים אישיים יש לי למעלה 36000 קבצים)
לא יודע זה כולל ספרים אישים וכן זה יאנדקס הכול מחדש
, מה לעשות אח"כ?
לשנות את הסיומת לZIP ולחלץ ותקפיד שיהיה רק תיקיה אחת ולא אחת בתוך השנייה
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות