בקשת מידע | באגים בגרסה 0.9.96? כאן המקום לדווח!
-
אני בטוח שרבים כמותי לא לומדים תמיד בבית, או במקום עם חיבור לאינטרנט, והפופאפ הקטן שהפתח כל פעם שלא מצליח לעדכן את הספריה קצת מרגיז, פעם היה כותב סתם הודעה שלא הצליח, ומגרסה זו (האמת גם בקדם הפצה זה היה) זה נעשה לגדול יותר ולא נוח.

אני בטוח שרבים כמותי לא לומדים תמיד בבית, או במקום עם חיבור לאינטרנט, והפופאפ הקטן שהפתח כל פעם שלא מצליח לעדכן את הספריה קצת מרגיז, פעם היה כותב סתם הודעה שלא הצליח, ומגרסה זו (האמת גם בקדם הפצה זה היה) זה נעשה לגדול יותר ולא נוח.
תגדיר מצב אופליין
-
תגדיר מצב אופליין
-
כל פעם שאני פותח את התוכנה מחדש
מתוספים 48 קבצים באינדקס
אמנם הם שוקלים רק 2.33 MB (2,446,282 בתים)
השאלה למה זה קורה
(יש לי ספרים אישיים)עריכה
שמתי בספרים אישיים עוד ספר ואז האינדקס התעדכן וכל הקבצים שנוספו נמחקו
אבל שנכנסתי שוב לתוכנה זה נהיה עוד פעם -
כל פעם שאני פותח את התוכנה מחדש
מתוספים 48 קבצים באינדקס
אמנם הם שוקלים רק 2.33 MB (2,446,282 בתים)
השאלה למה זה קורה
(יש לי ספרים אישיים)עריכה
שמתי בספרים אישיים עוד ספר ואז האינדקס התעדכן וכל הקבצים שנוספו נמחקו
אבל שנכנסתי שוב לתוכנה זה נהיה עוד פעם -
@חד-צורבא
לא אין לי אישי
מחקתי ועשיתי עוד פעם וג"כ הגיע לשש גיגה
יש אפשרות להוריד אינדקס בנפרד? -
@הלומד
זה לא אמור להיות ככה.
יכול להיות שהוא פשוט לא מצליח להוריד?
כי אחרי הורדה אחת - לא אמורה להיות יותר שום הורדה.@י.-פל. 1) גם אצלי עדכן את התלמוד בבלי לא כל המסכתות רק חלקם (אולי בגלל אינטרנט חלש), התקנתי מחדש ועדיין עושה כאילו עדכון לתלמוד בבלי 100% בשניה ונסגר, לפחות לא מוחק לי את הקבצים זה כבר מצוין.
2) בקשר לפתיחה בדף ב במעבר מטקסט לפי די אף, לי זה קרא כמה פעמים אחרי שהכנסתי את הקובץ שיטות קמאי בספרים אישים, (אולי בגלל שהוא מחולק לפי סדרי המשנה) הסרתי והוספתי שוב ובנתיים טפו טפו עובד מעולה.
3) התקנתי לחבר תוכנה ניידת ולא חילץ את הספריה בכלל רק את התלמוד בבלי (המחשב ישן מאוד וחלש ג"כ מאוד), מישהו נתקל בזה? -
לי גם האינדקס שוב ושוב
עד שפעם אחת חיברתי לחשמל, ביטלתי תוכנות שעוקבות קבצים (כמו אבר'טינג, מאסטסקר, אנטיוירוס).
וחיברתי לחשמל.
אז הוא עבד מהר יחסית, בספרים האחרונים יותר איטי - ב100% הוא נתקע קצת זמן, ואז סיים.
וזהו, מאז זה נפתר ב"ה.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות