באג | בעיות | גרסה 0.9.95
-
בתוספים, בחלקם התחיל לעשות בעיות בהתקנה:

רבנו!
אתה יצרת את הבעיה הזו = אתה התלוננת כמה פעמים על שמות ארוכים של תוספים - הלך @פלמנמוני והגדיר מקסימום 14 תווים לשם, וזה נכנס בגירסה החדשה.
צריך לסדר את השמות של כל התוספים האלו במניפסט שלהם. -

רבנו!
אתה יצרת את הבעיה הזו = אתה התלוננת כמה פעמים על שמות ארוכים של תוספים - הלך @פלמנמוני והגדיר מקסימום 14 תווים לשם, וזה נכנס בגירסה החדשה.
צריך לסדר את השמות של כל התוספים האלו במניפסט שלהם.@יאיר-דניאל מה אפשר לעשות? גם בתוסף של הורדת המאגר שלך מגיטהאב מופיעה השגיאה הזאת
-
כשאני עושה עושה את המפרשים בחלונית נפרדת ומצמיד את הטאבים משום מה הוא כופה עלי מצב מפרשים מתחת ואני לא יכול נניח ללחוץ על קטע בספר ושבטאב של המפרשים הוא יציג לי את מה ששיך לקטע הזה כמו בחלונית, ככה זה אמור להיות ?
כשאני עושה עושה את המפרשים בחלונית נפרדת ומצמיד את הטאבים משום מה הוא כופה עלי מצב מפרשים מתחת ואני לא יכול נניח ללחוץ על קטע בספר ושבטאב של המפרשים הוא יציג לי את מה ששיך לקטע הזה כמו בחלונית, ככה זה אמור להיות ?
אם הבנתי נכון את תלונתך - אז דווקא מבחינת הגיון - זה הגיוני.
מצד התוכנה זה שני חלונות נפרקים, רק בחרת להציג אותם יחד.
אז אין סיבה שבחירת קטע תשפיע על החלונית מפרשים.
והוא מציע מפרשים מתחת - כי בגלל התצוגה הצרה אין לו מקום למ'פרשים בצד'. -
הגיע הזמן להחזיר את המידע על הספרים
חזר!
-
למעשה מה מומלץ
האם לעדכן את התוכנה החדשה דרך התוכנה הקודמת 49, ע"י עדכן עכשיו
או להוריד מחדש דרך האתר? -
@יאיר-דניאל מה אפשר לעשות? גם בתוסף של הורדת המאגר שלך מגיטהאב מופיעה השגיאה הזאת
@יאיר-דניאל מה אפשר לעשות? גם בתוסף של הורדת המאגר שלך מגיטהאב מופיעה השגיאה הזאת
-
למעשה מה מומלץ
האם לעדכן את התוכנה החדשה דרך התוכנה הקודמת 49, ע"י עדכן עכשיו
או להוריד מחדש דרך האתר? -
מקפיץ שוב...
האם יש הבדל בין להתקין את גרסת 0.9.95 דרך התוכנה הקודמת או מהורדה חדשה מהאתר??? -
@מוטל2 בעיקרון אין שום הבדל
רק שכמה משתמשים דיווחו שבהורדה ישירה מהתוכנה, ירד הגירסא הניידת, אז עדיף לך ישירות מהאתר https://github.com/Otzaria/otzaria/releases -
לוקח המון זמן להעלות את התוכנה, צירפתי סרטון
הקלטה 2026-07-02 105148.mp4@יהודה-זקש אצלי היה מאוד מהיר! אולי קשור לקליטה שלך?
-
@יהודה-זקש אצלי היה מאוד מהיר! אולי קשור לקליטה שלך?
-
@יאיר-דניאל סליחה חשבתי להוריד את התוכנה
-
פ פלמנמוני נעל נושא זה ב-
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות