באג | באגים בגרסת 0.94
-
@asz סליחה, אך לא הבנתי.
-
@צדיק-וטוב-לו

זה המשך התיקיה (תראה את תיקיית חכמת שלמה)
וזה בהמשך התיקיה

-
אבל לא לייד כל המפרשים הוא שם את זה.
(ראה למשל: חידושי הרי"ם על שו"ע - למרות שזה באותה תיקייה שצלימת מסך) -
לחיצה על האייקון - פותח חלונית עם 'מפרשים' הזמינים - כשלא ברור לפי מה מחליט.
למשל, בחת"ס על התורה הוא מביא 'מפרשים' - רבנו בחיי.
מה הקשר? ולמה דווקא אותו?

-
-
-
(ראה למשל: חידושי הרי"ם על שו"ע - למרות שזה באותה תיקייה שצלימת מסך) -
לחיצה על האייקון - פותח חלונית עם 'מפרשים' הזמינים - כשלא ברור לפי מה מחליט.
למשל, בחת"ס על התורה הוא מביא 'מפרשים' - רבנו בחיי.
מה הקשר? ולמה דווקא אותו?

צדיק-וטוב-לו כתב:
(ראה למשל: חידושי הרי"ם על שו"ע - למרות שזה באותה תיקייה שצלימת מסך)@asz - נראה לי שקלטתי חלק מהבאג.
אם זה ספר שמכיל את שם המחבר (שים לב בצילום שהבאת, בחלק מהספרים יש מתחת בכתב דק יותר אם שם המחבר) - אז הוא מציג את האייקון.
אם הספר אינו כולל שם מחבר - אז הוא לא מציג.
למה?
לא יודע.את החצי השני, לפי מה הוא מחליט מה להציע, עוד לא זיהיתי.
למשל:

-
-
צדיק-וטוב-לו כתב:
(ראה למשל: חידושי הרי"ם על שו"ע - למרות שזה באותה תיקייה שצלימת מסך)@asz - נראה לי שקלטתי חלק מהבאג.
אם זה ספר שמכיל את שם המחבר (שים לב בצילום שהבאת, בחלק מהספרים יש מתחת בכתב דק יותר אם שם המחבר) - אז הוא מציג את האייקון.
אם הספר אינו כולל שם מחבר - אז הוא לא מציג.
למה?
לא יודע.את החצי השני, לפי מה הוא מחליט מה להציע, עוד לא זיהיתי.
למשל:

@צדיק-וטוב-לו @asz @יאיר-דניאל
הייתי נותן לכם להמשיך לדון לריק, עד כלות הכוחות (כדרכי...),
אבל הפעם באמת לא התאפקתי: איך אף אחד לא חשב על הרעיון ה'גאוני' לבדוק אולי זה מציג רק על ספרים שיש להם מפרשים בפאנל המפרשים? מעניין, אה?
זה שיש מפרשים שהם לא באמת מפרשים זה בעיה נפרדת וידועה, אני מקוה שחלקים גדולים ייפתרו בDB החדש
-
@צדיק-וטוב-לו @asz @יאיר-דניאל
הייתי נותן לכם להמשיך לדון לריק, עד כלות הכוחות (כדרכי...),
אבל הפעם באמת לא התאפקתי: איך אף אחד לא חשב על הרעיון ה'גאוני' לבדוק אולי זה מציג רק על ספרים שיש להם מפרשים בפאנל המפרשים? מעניין, אה?
זה שיש מפרשים שהם לא באמת מפרשים זה בעיה נפרדת וידועה, אני מקוה שחלקים גדולים ייפתרו בDB החדש
@פלמנמוני
זה אותה בעיה בעצם.
לא ידעתי שיש בעיה ידועה כזו.בכ"א מה אתה אומר על מה שכתבתי, שמשום מה ברשימה שהוא צילם - 'מפרשים' מופיע כאשר יש את שם המחבר?
(או שמא זה להיפך, היכן שהספר מוגדר כאילו יש עליו מפרשים - מוצג שם המחבר ברשימה?) -
@פלמנמוני
זה אותה בעיה בעצם.
לא ידעתי שיש בעיה ידועה כזו.בכ"א מה אתה אומר על מה שכתבתי, שמשום מה ברשימה שהוא צילם - 'מפרשים' מופיע כאשר יש את שם המחבר?
(או שמא זה להיפך, היכן שהספר מוגדר כאילו יש עליו מפרשים - מוצג שם המחבר ברשימה?) -
בכ"א מה אתה אומר על מה שכתבתי, שמשום מה ברשימה שהוא צילם - 'מפרשים' מופיע כאשר יש את שם המחבר?
קראת את מה שכתבתי?
@פלמנמוני כן.
וזה לא סותר את שאלתי.
אתה שם לב לעקביות - היכן שיש שם מחבר - יש גם מפרשים (באייקון - ובספר עצמו כפי שציינת).
למה זה כך? -
@פלמנמוני כן.
וזה לא סותר את שאלתי.
אתה שם לב לעקביות - היכן שיש שם מחבר - יש גם מפרשים (באייקון - ובספר עצמו כפי שציינת).
למה זה כך? -
למה זה כך?
כי לספר זה במקרה יש מפרשים, ולספר זה במקרה אין
פוסט זה נמחק! -
קטע מוזר: כשנמצאים בכלים/תוספים, ולוחצים קונטרול+W - זה סוגר ברקע כרטיסיה אחת מ'עיון'.
(זה באג כפול:- שלא סוגר את התוסף הספציפי בו נמצאים (יש לדון האם זה באג או שכך אמור להיות)
- סוגר כרטיסיה פתוחה מהרקע)
-
@צדיק-וטוב-לו
וכשנמצאים בלוח שנה, מה קורה? -
@צדיק-וטוב-לו
וכשנמצאים בלוח שנה, מה קורה?@י.-פל. גם.
-
תודה על העדכון החדש.
לאחר ההתקנה התוכנה (בין בהתקנה רגילה ובין בניידת) התוכנה מעדכנת את הספריה והקטלוג וכו' ובסיום התהליך עולה לי הודעת שגיאה כזו

מה זה? -
תודה על העדכון החדש.
לאחר ההתקנה התוכנה (בין בהתקנה רגילה ובין בניידת) התוכנה מעדכנת את הספריה והקטלוג וכו' ובסיום התהליך עולה לי הודעת שגיאה כזו

מה זה?@Zusha_Melo
הורדתה את הDB החדש? זה לא תומך בגרסא הישנה תכחה לגרסא 9.95 -
@Zusha_Melo
הורדתה את הDB החדש? זה לא תומך בגרסא הישנה תכחה לגרסא 9.95@נתנאל_26
כפי שכתבתי לעיל - הורדתי גם את הגירסא המלאה (ואז זה מוריד את הקבצים לבד) וגם את הניידת ואת הDB והקטלוג והבבלי הורדתי מהגיטהב (גירסא 94)
התוצאה והבעיה היתה זהה, כאמור.
לתייג אולי את המפתח ? -
@נתנאל_26
כפי שכתבתי לעיל - הורדתי גם את הגירסא המלאה (ואז זה מוריד את הקבצים לבד) וגם את הניידת ואת הDB והקטלוג והבבלי הורדתי מהגיטהב (גירסא 94)
התוצאה והבעיה היתה זהה, כאמור.
לתייג אולי את המפתח ?@Zusha_Melo
המתן מעט. -
@Zusha_Melo
המתן מעט.@י.-פל.
טרם יקראו ... -
@Zusha_Melo
המתן מעט.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות