עדכון | גרסה 0.9.91 מוצ״ש אמור - באגים בבקשה...
-
כשלוחצים על לחצן < או לחצן |< בעיון כמה פעמים זה מפסיק לעבוד
(הלחצנים שמיועדים למעבר לקטע הקודם או הדף הפרק הקודם)
כבר דווח מזמן כמה פעמים -
-
@י.-פל.
באג?
בחיפוש בתוך ספר לא ניתן לחפש גרשיים:

ובחיפוש מתקדם הוא מוחק את הגרשיים, וגם לא נמצאו תוצאות. -
-
@חנניה
מה בכוונה?
שלא ניתן לחפש מילים עם גרשיים באמצע אלא רק עד הגרש?
לא באתי להראות שאין את הגרש בחיפוש, אלא שאי אפשר למצוא את המילה בשום צורת חיפוש.הרגת אותי.
סליחה!!!
אני חיפשתי עם Everything את הלוג, ולא חלמתי שיהיה לי עוד קובץ ERRORS (עם S בסוף).
כנראה שזה הטרנד החדש של AI, כי בכל התוכנות האחרות זה בדרך כלל בלי S. ויש לומר שעד היום כל מפתח תוכנה היה מנפה אותה מבאגים, ולפני שהוא משחרר עדכון, ולכן היה רק אופציא לERROR - בלשון יחיד, באג אחד בלבד... אבל היום שנותנים לAI לכתוב, אז יש מלא ERRORS (בלשון רבים).
-
@חנניה
מה בכוונה?
לא באתי להראות שאין את הגרש בחיפוש, אלא שאי אפשר למצוא את המילה בשום צורת חיפוש.הרגת אותי.
סליחה!!!
אני חיפשתי עם Everything את הלוג, ולא חלמתי שיהיה לי עוד קובץ ERRORS (עם S בסוף).
כנראה שזה הטרנד החדש של AI, כי בכל התוכנות האחרות זה בדרך כלל בלי S. ויש לומר שעד היום כל מפתח תוכנה היה מנפה אותה מבאגים, ולפני שהוא משחרר עדכון, ולכן היה רק אופציא לERROR - בלשון יחיד, באג אחד בלבד... אבל היום שנותנים לAI לכתוב, אז יש מלא ERRORS (בלשון רבים).
-
@חנניה
מה בכוונה?
סליחה!!!
-
@י.-פל.
באג?
בחיפוש בתוך ספר לא ניתן לחפש גרשיים:

ובחיפוש מתקדם הוא מוחק את הגרשיים, וגם לא נמצאו תוצאות. -
קטנטן כתב:

לא הופיע לי החלק של כותרות בכל הספרים כיביתי והפעלתי את התוכנה מחדש וחזר לי הכותרות.
-
עוד שתי באגים:
א. גלילה בתצוגה מקדימה באמצעות קו הגלילה תוקעת את התוכנה לכמה שניות.
ב. בניווט אין אפשרות לגלול באמצעות קו הגלילה זה מתנגש עם האפשרות להגדיל ולהקטין את האזור. (אולי אפשר להעביר אותו לצד ימין. -
עוד שתי באגים:
א. גלילה בתצוגה מקדימה באמצעות קו הגלילה תוקעת את התוכנה לכמה שניות.
ב. בניווט אין אפשרות לגלול באמצעות קו הגלילה זה מתנגש עם האפשרות להגדיל ולהקטין את האזור. (אולי אפשר להעביר אותו לצד ימין.בניווט אין אפשרות לגלול באמצעות קו הגלילה זה מתנגש עם האפשרות להגדיל ולהקטין את האזור. (אולי אפשר להעביר אותו לצד ימין.
וכן הוא בגלילה של תצוגה מקדימה [רק להיפך. פס הגלילה מימין לחלונית. זה כנראה בנוי על אותו עקרון שפס הגלילה אינו בצד החיצוני של המסך אלא בקו הפנימי בין החלונית לבין התצוגה הראשית.
בהתחלה חשבתי שזו טעות מובנית, כי תמיד הקו המפריד הזה הוא גם הגבול שקובע את גודל החלונית (ימנה/שמאלה).
אבל במחשבה שנייה - דוקא נכון ונוח שהכל באותו צד. רק צריך שקו הגבול לא יחפוף לפס הגלילה.
כמו בוורד:

במחשבה שלישית - יש לחלק:
בתצוגה מקדימה - אכן מתאים ששניהם יהיו בצד ימין של חלונית התצוגה.
אבל ב'ניווט' - מתאים שפס הגלילה יהיה בצד ימין של החלונית.[תכל'ס:
קו הגרירה (קביעת גודל החלונית לימין־שמאל) - תמיד בין החלוניות, פשיטא.
קו הגלילה (להסעת תוכן החלונית למעלה־מטה) - תמיד בימין. עברים אנחנו ...] -
בניווט אין אפשרות לגלול באמצעות קו הגלילה זה מתנגש עם האפשרות להגדיל ולהקטין את האזור. (אולי אפשר להעביר אותו לצד ימין.
וכן הוא בגלילה של תצוגה מקדימה [רק להיפך. פס הגלילה מימין לחלונית. זה כנראה בנוי על אותו עקרון שפס הגלילה אינו בצד החיצוני של המסך אלא בקו הפנימי בין החלונית לבין התצוגה הראשית.
בהתחלה חשבתי שזו טעות מובנית, כי תמיד הקו המפריד הזה הוא גם הגבול שקובע את גודל החלונית (ימנה/שמאלה).
אבל במחשבה שנייה - דוקא נכון ונוח שהכל באותו צד. רק צריך שקו הגבול לא יחפוף לפס הגלילה.
כמו בוורד:

במחשבה שלישית - יש לחלק:
בתצוגה מקדימה - אכן מתאים ששניהם יהיו בצד ימין של חלונית התצוגה.
אבל ב'ניווט' - מתאים שפס הגלילה יהיה בצד ימין של החלונית.[תכל'ס:
קו הגרירה (קביעת גודל החלונית לימין־שמאל) - תמיד בין החלוניות, פשיטא.
קו הגלילה (להסעת תוכן החלונית למעלה־מטה) - תמיד בימין. עברים אנחנו ...] -
-
מוזר אצלי הפס גלילה שם נמצא בצד שמאל.
גם לו יש, הוא פשוט מוסתר מאחורי הכפתור של ה"פתח בעיון"
אמת. לא שמתי לב. כשהוא למעלה הוא נסתר מאחוריו.
באמת צריך לתקן את זה.והקו העבה באמצע הגבול הימני של חלונית התצוגה - באמת אינו זז למעלה ולמטה עם הגלילה.
וא"כ הוא מיותר !c9002dce-4c03-4d1b-b5cb-e09e3a29387e-20260508-1120-06.9918438.mp4
-
מוזר אצלי הפס גלילה שם נמצא בצד שמאל.
גם לו יש, הוא פשוט מוסתר מאחורי הכפתור של ה"פתח בעיון"
אמת. לא שמתי לב. כשהוא למעלה הוא נסתר מאחוריו.
באמת צריך לתקן את זה.והקו העבה באמצע הגבול הימני של חלונית התצוגה - באמת אינו זז למעלה ולמטה עם הגלילה.
וא"כ הוא מיותר !c9002dce-4c03-4d1b-b5cb-e09e3a29387e-20260508-1120-06.9918438.mp4
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות