עדכון | גרסה 0.9.91 מוצ״ש אמור - באגים בבקשה...
-
בספר הזוהר אין חלוקה לדפים כמדומני שבגי' 88 כן היה.
אציין שהתקנתי את גירסת ה - full -
-
להתעלם זה קל, אבל להיתקע עם באג שמפריע לאמינות בשמירה על היצירה של המשתמש, שזה לההבנתי הדבר שהכי נצרך לשמור עליו, לא מועיל לרזומה של המערכת.
להאשים את המפתחים בהתעלמות עקב ראיית עיניים קצרה - זה ג"כ קל, אבל לא תמיד זו גישה נכונה.
ע"פ הגיטהאב הרשמי, תיקון לבאג זה בוצע ב31 במרץ, בקומיט 8d98628.
באם אתה נתקל שוב בבעיה זו - יתכן ששינויים שהיו אחרי הקומיט הנ"ל הרסו את התיקון. לכן מומלץ לתת למפתחים אינדיקציה ברורה על הבאג - מתי בדיוק הוא קורה והאם הוא עדיין קורה בכל המקרים בהם הוא קרה לך בעבר או שרק בנקודה מסויימת התיקון עדיין רופף.
שים לב: על פי סך הקומיטים בגיטהאב הרשמי (כ- 3000) תוכל להבין שהמפתחים עובדים קשה מאוד על מנת לתקן את כלל הבאגים הקיימים בתוכנה, ולכן לא תמיד הם זוכרים לעדכן את מדווחי הבאגים על התיקון או לכתוב זאת ביומן השינויים הרשמי. אך אין זה אומר שהם לא ראו את הבאג, לא הצליחו לטפל, או סתם כך התעלמו ממנו.
באופן כללי, ובפרט מהטעם הנ"ל מומלץ מאוד לדבר אל המפתחים בשפה מכבדת, ולא בשפה שיש בה אף נימת זלזול. גם אם בעיניך לא היה שום זלזול בצורה שבה כתבת את דבריך - בעיני אחרים זה כן עלול להיראות כך.
עם זאת, אני מחזק את ידיך. מדווחי הבאגים חשובים מאוד להצלחת התוכנה, ובלעדיהם לא היתה התוכנה אוחזת איפה שהיא אוחזת כיום.
בהצלחה רבה! -
לא יודע אם זה שיפור - שהוא רוצה לאפס ולאנדקס שוב
והרי רק לפני כמה שעות הוא השקיע זמן רב לאנדקס מחדש ...על פי הגיטהאב הרשמי, הקומיט אליו אתה מתייחס (1fb691d) ביצע הגבלה באיפוס ולא הוספת איפוס: במקרים בהם האינדקס לא מעודכן במקום שיתאפס לבד הוא מבקש קודם את אישור המשתמש.
מסקנה: ככל הנראה החלונית הזו קפצה לך בעת שהתקנת גירסה חדשה שדורשת אינדוקס עדכני יותר, ולכן קפצה לך חלונית זו.
באם הנך חולק על דבריי וסבור כי החלונית קפצה סתם כך והרי באג לפניך - הינך מומלץ בחום לכתוב כאן שוב, ולהסביר את דבריך. -
- הרווח כללי בין מילים בחיפוש הכללי לא עובד (/עובד חלקי. עיתים חלים ועיתים צפצפה)
- אין אפ' להגדיר רווח בין מילים בחיפוש בתוך ספר.
-
אצלי לפני הגרסה האחרונה [מהדרייב] גם היה את הבעיה שבמנהל המשימות נשאר הפעלה של התוכנה מכל פעם שפתחתי את התוכנה
ואחרי שהתקנתי את הגרסה האחרונה בהתחלה עדיין הבעיה הייתה
אך לאחמ"כ הבעיה נעלמה ובאמת במנהל המשימות רואים רק פעם אחת את התוכנהאך יש לי כעת בעיה אחרת שבכל פתיחה מחדש של התוכנה התוכנה מבצעת אינדוקס מחדש
-
להתעלם זה קל, אבל להיתקע עם באג שמפריע לאמינות בשמירה על היצירה של המשתמש, שזה לההבנתי הדבר שהכי נצרך לשמור עליו, לא מועיל לרזומה של המערכת.
להאשים את המפתחים בהתעלמות עקב ראיית עיניים קצרה - זה ג"כ קל, אבל לא תמיד זו גישה נכונה.
ע"פ הגיטהאב הרשמי, תיקון לבאג זה בוצע ב31 במרץ, בקומיט 8d98628.
באם אתה נתקל שוב בבעיה זו - יתכן ששינויים שהיו אחרי הקומיט הנ"ל הרסו את התיקון. לכן מומלץ לתת למפתחים אינדיקציה ברורה על הבאג - מתי בדיוק הוא קורה והאם הוא עדיין קורה בכל המקרים בהם הוא קרה לך בעבר או שרק בנקודה מסויימת התיקון עדיין רופף.
שים לב: על פי סך הקומיטים בגיטהאב הרשמי (כ- 3000) תוכל להבין שהמפתחים עובדים קשה מאוד על מנת לתקן את כלל הבאגים הקיימים בתוכנה, ולכן לא תמיד הם זוכרים לעדכן את מדווחי הבאגים על התיקון או לכתוב זאת ביומן השינויים הרשמי. אך אין זה אומר שהם לא ראו את הבאג, לא הצליחו לטפל, או סתם כך התעלמו ממנו.
באופן כללי, ובפרט מהטעם הנ"ל מומלץ מאוד לדבר אל המפתחים בשפה מכבדת, ולא בשפה שיש בה אף נימת זלזול. גם אם בעיניך לא היה שום זלזול בצורה שבה כתבת את דבריך - בעיני אחרים זה כן עלול להיראות כך.
עם זאת, אני מחזק את ידיך. מדווחי הבאגים חשובים מאוד להצלחת התוכנה, ובלעדיהם לא היתה התוכנה אוחזת איפה שהיא אוחזת כיום.
בהצלחה רבה!@Otzaria-Bot גוט גוט !! בחור מחודד נהיית, חריף במיוחד, עלה והצלח
-
-
-
אופציית חיפוש מקורב לא פעילה,
חיפוש מקורב מחפש בדיוק כמו חיפוש מקורב ואין שום הבדל ביניהם -
כשלוחצים על לחצן < או לחצן |< בעיון כמה פעמים זה מפסיק לעבוד
(הלחצנים שמיועדים למעבר לקטע הקודם או הדף הפרק הקודם)
כבר דווח מזמן כמה פעמים -
-
@י.-פל.
באג?
בחיפוש בתוך ספר לא ניתן לחפש גרשיים:

ובחיפוש מתקדם הוא מוחק את הגרשיים, וגם לא נמצאו תוצאות. -
-
@חנניה
מה בכוונה?
שלא ניתן לחפש מילים עם גרשיים באמצע אלא רק עד הגרש?
לא באתי להראות שאין את הגרש בחיפוש, אלא שאי אפשר למצוא את המילה בשום צורת חיפוש.הרגת אותי.
סליחה!!!
אני חיפשתי עם Everything את הלוג, ולא חלמתי שיהיה לי עוד קובץ ERRORS (עם S בסוף).
כנראה שזה הטרנד החדש של AI, כי בכל התוכנות האחרות זה בדרך כלל בלי S. ויש לומר שעד היום כל מפתח תוכנה היה מנפה אותה מבאגים, ולפני שהוא משחרר עדכון, ולכן היה רק אופציא לERROR - בלשון יחיד, באג אחד בלבד... אבל היום שנותנים לAI לכתוב, אז יש מלא ERRORS (בלשון רבים).
-
@חנניה
מה בכוונה?
שלא ניתן לחפש מילים עם גרשיים באמצע אלא רק עד הגרש?
לא באתי להראות שאין את הגרש בחיפוש, אלא שאי אפשר למצוא את המילה בשום צורת חיפוש.הרגת אותי.
סליחה!!!
אני חיפשתי עם Everything את הלוג, ולא חלמתי שיהיה לי עוד קובץ ERRORS (עם S בסוף).
כנראה שזה הטרנד החדש של AI, כי בכל התוכנות האחרות זה בדרך כלל בלי S. ויש לומר שעד היום כל מפתח תוכנה היה מנפה אותה מבאגים, ולפני שהוא משחרר עדכון, ולכן היה רק אופציא לERROR - בלשון יחיד, באג אחד בלבד... אבל היום שנותנים לAI לכתוב, אז יש מלא ERRORS (בלשון רבים).
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות