עדכון | גרסה 0.9.90, מוצ״ש אחמו״ק - באגים בבקשה...
-
עוד כמה דברים קטנים:
הפס להזיז את החלונות בצדדים נמצא לא במקום, מקווה שיראו את זה ברור בתמונות:זה לא קטן בכלל, זה מונע כיווץ כותרות בניווט
עוד כמה דברים קטנים:
הפס להזיז את החלונות בצדדים נמצא לא במקום, מקווה שיראו את זה ברור בתמונות:זה לא קטן בכלל, זה מונע כיווץ כותרות בניווט
כנ"ל בחלון מפרשים שמאלי.
וזה מה שגורם שקשה לתפוס את הלחצן של החץ לחזור אחורה. שו"ר שכתב כאן https://otzaria.org/forum/post/15392].
תיעוד:
גבול חלונית מפרשים.zipאני משתמש בגירסה האחרונה מהדרייב הנ"ל {https://otzaria.org/forum/post/15390}
ואגב אעיר, שהתוכנה אמנם רצה היטב, חלק ומהיר, פלאי פלאים.
אבל - בהתחלה היה נראה שהיא לוקחת המון זיכרון במחשב [גם אחרי האינדוקס]. כרגע נרגעה יחסית, ב"ה. -
ב'צורת הדף' עדיין לא מוגדר רש"י כברירת מחדל, לא בתורה ולא בתלמוד.
יש לזה סיבה?
אבל לא נורא, כיוון שאפשר לבחור ברירת מחדל
ולקבוע שההגדרות יחולו על הספרים באותה קטגורייה,
והוא אכן מזהה שיש להציג בכל מסכת את רש"י השייך לה...
[וכאן המקום להודות מכל הלב, רק עכשיו שמתי לב]אגב אעיר, שביבמות משום מה במקום 'תוספות' הוא מציג בברירת מחדשל את 'תוספות חד מקמאי'.
-
שמתי לב שבמפרשים על הטור וכדו' הקישורים אינם מתואמים בצורה נכונה - כגון כשאני רוצה לסמן על סי' רנ"ג סעי' ט"ו שיציג לי את הדרכי משה על זה הוא רושם לי שאין דבר כזה כיון שהדרכי משה רשום כס"ק ח' כיון שהוא לא כסדר הטור אלא לפי ס"ק בב"י על הטור - וכן להיפך אם פתחתי דרכי משה ואני רוצה קישור לטור הוא יפתח לי את הסעיף של השם של הס"ק בדרכי משה ולא את הטור שבאמת עליו נסוב הדרכי משה - את זה ראיתי בגירסא האחרונה אך אני לא יודע לומר על גירסאות קודמות
תודה על תשומת הלב! -
שמתי לב שבמפרשים על הטור וכדו' הקישורים אינם מתואמים בצורה נכונה - כגון כשאני רוצה לסמן על סי' רנ"ג סעי' ט"ו שיציג לי את הדרכי משה על זה הוא רושם לי שאין דבר כזה כיון שהדרכי משה רשום כס"ק ח' כיון שהוא לא כסדר הטור אלא לפי ס"ק בב"י על הטור - וכן להיפך אם פתחתי דרכי משה ואני רוצה קישור לטור הוא יפתח לי את הסעיף של השם של הס"ק בדרכי משה ולא את הטור שבאמת עליו נסוב הדרכי משה - את זה ראיתי בגירסא האחרונה אך אני לא יודע לומר על גירסאות קודמות
תודה על תשומת הלב! -
@הבל-הבלים לא בדקתי (אני אישית פחות משתמש עם זית)
-
@הבל-הבלים לא בדקתי (אני אישית פחות משתמש עם זית)
-
תודה על תשומת הלב! -
יש את ההודעות החדשות על מפרשים על הספר והסבר למילים בארמית, צריך שהם יופיעו רק פעם אחת אחרי הפעלת הסיור, כרגע נראה לי זה פותח את זה בכל ספר פעם אחת, לכאורה זה מיותר.
דרך אגב חשפתי שאם עוברים כמה פעמים בין שני טאבים זה מציע אפשרות להציג חלון מפוצל.
עוד גיליתי שאם יש ספר פתוח במיקום מסויים הוא לא נפתח שוב, ממש שדרוג! -
אולי זה כבר דווח ואולי זה כבר תוקן, ובאתי רק להע/איר:
התוצאות בחיפוש בתוך הספר מוצגות מתחילת הקטע. נוצר מצב שהתוצאה לא נכנסת לחלון. -
-
-
-
@הבל-הבלים
זה גם בתוצאות החיפוש הרגילות, נכון לגירסא האחרונה מהדרייב. -
@הבל-הבלים
זה גם בתוצאות החיפוש הרגילות, נכון לגירסא האחרונה מהדרייב.@מענין-לשמוע
שהתוצאות לא נכנסות בתוך בחלון?
יש לך תמונה?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות