עדכון | גרסה 0.9.90, מוצ״ש אחמו״ק - באגים בבקשה...
-
טוב, היה לי בעיה וכתבתי מגילה של באגים והצעות אבל עשיתי ריענון ופתאום התנתקתי מהפורום ולא נשאר לה זכר ואין לי כוח לשחזר הכל אז אני יכתוב בקצרה מה שאני זוכר (מתוך מה שזכרתי אז), ואני מקווה שיבינו
- הקישורים אינם מיושרים לצדדים כהמפרשים
- חלונית החיפוש, ב:
- בחיפוש קטגוריות, תפתחו את המחשב ותראו אין לי כוח לפרט(יש לי 15 אינץ')
- בשורת החיפוש כתוב הקש אנטר וכ"ו אז כשל מקלידים הכיתוב מופיע בפנים והוא נכנס מתחת לאייקון ההסטוריה
- כמדומה שהייתה אפשרות למחוק הסטוריית חיפוש דרך שם אבל עשיו אני רואה שא"א אבל דרך ההסטוריה הראשי כן אפשר היה מיעיל אם יהיה אפשרות למחוק גם מתוך חלונית החיפוש
- ראיתי שהוסיפו אפשרות לכתוב את שם הגופן, אמרתי אולי יהיה אפשרות שהוא ימשוך לי עי"ז גם גופנים מהמחשב כגון תהילה וכדו' שהוא לא נותן לי כרגע (אני עשיתי כזה דבר בקובץ HTML) ושיופיע גם מה שכתבתי ברשימת הגופנים (כמובן אם הוא משך או עכ"פ שיהיה אפשרות למחוק מה שהוספתי ע"י איקס בצד, כמו בהיסטוריה)
- היה מאוד מועיל אם הייתה אפשרות ברשימת הגופנים כשאני עובר עם החיצים בין הגופנים שהגופן ישתנה אוטומטית או לחילופין שבלחיצה על אנטר הרשימה לא תיסגר, שיהיה אפשר להמשיך
- בהדפסה, ואלו הם:
- בהתחלה זכור לי שלא היה משתנה לי גופן חוץ מדוד (כמדומה שגם ראיתי שהעירו על זה ) בפעם אחרת הוא כן שינה אבל רק לגופנים שמופיעים בעברית בלבד(שזה מה שמגיע עם התוכנה , נכון? )
- אי אפשר לשנות מספר שורות רק עם הפס וזה בעייתי כי בגמ' נניח הוא לא נותן לי פחות מ 100+ שורות (אני יודע שיש אפשרו של כותרות וכותרות משנה אבל עדיין...) אני הצעתי פעם שיעשו כמו בכותרות שיהי משורה - עד שורה -
- הייתי מציע גם שתהיה אפשרות להסרת פיסוק (כמו שיש בלי טעמים שאני אישית חושב שאינו נצרך, אני טועה? תקנו אותי)
- עוד דבר הייתי רוצה שלא יופיע שם הודפס ע"י וכ"ו כי זה מפריע לקריאה (נכון שזה לא נועד לזה אבל עדיין..., מקסימום אם זה חשוב אז שיופיע בהדפסה לבד בלי שיראו את זה בתצוגה מקדימה)
- כאן אני מגיע לנקודות העיקריות כשאני משנה משהו הוא לא מצליח לטעון כלום והכל אפור
- מאז שנגעתי בזה התוכנה לא נסגרת לבד אלא פועלת ברקע בלילה זה עוד הצליח לעלות אחרי שסגרתי מהמנהל, והיום התוכנה לא מצליחה לעלות בכלל וכל לחיצה רק מוסיפה עוד שורה במנהל המשימות (נהיה לי איזה 10 אוצריא במנהל) כמובן אין קריסה או משהו ואין erorrs
היו עוד דברים שאני לא זוכר כרגע או שאין לי אפשרות להסביר בלי לצלם ועימכם הסליחה (בתרתי, מצד הדיווח ומצד חיסרון הדיווח,ודו"ק/והבן
) ומי יודע אולי זה בגלל שבאתי לדווח (זה התחיל לי בדיוק אז)
בהמשך למה שכתבתי למעלה לגבי הבעיות עיצוב בחיפוש הנה כמה תמונות
זה לגבי מה שנכנס מתחת לאייקון
זה לגבי החיפוש קטגוריות
עוד באג יש כשאני עורך את החיפוש אחרי שהוא פתוח בתור טאב אז אם אני בוחר קטגוריות ובוחר ספר ואחרי זה מבטל (וכנ"ל אם אני בוחר כמה ספרים ומבטל את כולם) הוא מכבה את החיפוש בקטגוריות (אני מציין שזה לא קורה כשהוא פתוח בחלונית צפה)
עוד באג יש שהוא לא זוכר בסגירה ופתיחה שהגדרתי ללא תצוגה מקדימה
(בכלל אני הייתי מעדיף שבכפתור של העין תהיה ההגדרה לבד אבל החליטו להפריד והבאג עכשיו שכל מקום שאני מבטל זה מבטל בהכל, כלומר אם אני לוחץ על העין זה מכבה גם בהגדרות שליד העין וגם בהגדרות עצמם) -
קרס לי ולא מצליח להיפתח
הורדתי את הדרייב שהעלה @י.-פל.
errors.txt -
התקנתי (הגירסא האחרונה מגיט), עבד בסדר. סגרתי, פתחתי - הכל טוב.
פתאום אני קולט שחיפוש לא עובד (למרות שבהפעלה ראשונה אינדקס).
נכנסתי בהגדרות, רואה שמוגדר כ'לא מעודכן', עדכנתי - ואכן החיפוש עבד.
סגרתי תוכנה, והיא לא מוכנה להפתח מחדש (גם לא הפעלה כמנהל), קורסת.צדיק-וטוב-לו כתב:
התקנתי, עבד בסדר. סגרתי, פתחתי - הכל טוב.
סגרתי תוכנה, והיא לא מוכנה להפתח מחדש (גם לא הפעלה כמנהל), קורסת.מחכה לעזרה...
-
אבקש מכלל המוקרסים למיניהם: בדקו את התוכנה הזו!
נסו להפיל אותה ככל הניתן!@י.-פל.
ניסתי להקריס בכל הכח, פתחתי עשרות ספרים, מפרשים, פי די אף, צורת הדף, באמת שניסיתי, ולא קרס.
אבל כן מופיע נתונים בקובץ....errors.txt -
צדיק-וטוב-לו כתב:
התקנתי, עבד בסדר. סגרתי, פתחתי - הכל טוב.
סגרתי תוכנה, והיא לא מוכנה להפתח מחדש (גם לא הפעלה כמנהל), קורסת.מחכה לעזרה...
-
מחכה לעזרה...
טופל בקוד.
ככל הנראה.
לע״ע, תנסה למחוק את קבצי הlock בappdataמחכה לעזרה...
טופל בקוד.
ככל הנראה.
לע״ע, תנסה למחוק את קבצי הlock בappdataלא עזר.
עדיין לא עובד.
כל נסיון פתיחה יוצרת אותם מחדש.מחיקה שלהם יחד עם מחיקה של קבצי HIVE - מאפשרת פתיחה מחדש של התוכנה, אך סגירה של התוכנה נהפכת לקריסה בפתיחה הבאה.
-
מחכה לעזרה...
טופל בקוד.
ככל הנראה.
לע״ע, תנסה למחוק את קבצי הlock בappdataלא עזר.
עדיין לא עובד.
כל נסיון פתיחה יוצרת אותם מחדש.מחיקה שלהם יחד עם מחיקה של קבצי HIVE - מאפשרת פתיחה מחדש של התוכנה, אך סגירה של התוכנה נהפכת לקריסה בפתיחה הבאה.
@צדיק-וטוב-לו אולי תוריד את הגירסה ש@י.-פל. הביא בשירשור פה
-
אבקש מכלל המוקרסים למיניהם: בדקו את התוכנה הזו!
נסו להפיל אותה ככל הניתן!@י.-פל.
בגירסא הזו הטעינה יותר איטית.
גם של הספרים, וגם של ההגדרות של התוכנה (צבעים, תצוגה מקדימה). -
@י.-פל.
גם של הספרים, וגם של ההגדרות של התוכנה (צבעים, תצוגה מקדימה).@י.-פל.
גם של הספרים, וגם של ההגדרות של התוכנה (צבעים, תצוגה מקדימה).אולי כי היא ניידת?
-
השדרוג לגירסה 0.9.90 מחק לי את הסימניות [אני מדבר על לפני תיקון הבאגים לא יודע אם סידרו את זה]
רק לציין שהגרסאות הקודמות לא מחקו לי סימניות.
וכן אם זכור לי טוב פעם שעמדתי על פרק תהילים ולחצתי על הסימניה בחלונית ניווט זה שמר לי את אותו פרק ובגירסה הנוכחית אני יכול לעשות סימניה רק דרך השלוש נקודות בצד שמאל למעלה ובחלונית ניווט זה לא עושה כלום.
וכמובן שכל הכבוד על כל העבודה הקשה לפי הכמות הרבה בכולל שמשתמשים בה חלקם העתיקו ממני את התוכנה חלקם לבד יש לכם הרבה זכויות ויה"ר שתהיו מהאוכלים פירותיהם בעולם הזה והקרן קיימת לעולם הבא. -
@י.-פל.
-
@אהרן גם אני מצטרף להנ"ל. מה הפשט? למה בחיפוש הכללי לא מופיע תוצאות מהספרים האישיים?
-
@אהרן גם אני מצטרף להנ"ל. מה הפשט? למה בחיפוש הכללי לא מופיע תוצאות מהספרים האישיים?
אצלי כן... האינדקס מעודכן? כמה ספרים הוא מאנדקס לך יותר מ7000?
-
@י.-פל.
-
השדרוג לגירסה 0.9.90 מחק לי את הסימניות [אני מדבר על לפני תיקון הבאגים לא יודע אם סידרו את זה]
רק לציין שהגרסאות הקודמות לא מחקו לי סימניות.
וכן אם זכור לי טוב פעם שעמדתי על פרק תהילים ולחצתי על הסימניה בחלונית ניווט זה שמר לי את אותו פרק ובגירסה הנוכחית אני יכול לעשות סימניה רק דרך השלוש נקודות בצד שמאל למעלה ובחלונית ניווט זה לא עושה כלום.
וכמובן שכל הכבוד על כל העבודה הקשה לפי הכמות הרבה בכולל שמשתמשים בה חלקם העתיקו ממני את התוכנה חלקם לבד יש לכם הרבה זכויות ויה"ר שתהיו מהאוכלים פירותיהם בעולם הזה והקרן קיימת לעולם הבא.השדרוג לגירסה 0.9.90 מחק לי את הסימניות [אני מדבר על לפני תיקון הבאגים לא יודע אם סידרו את זה]
נכון, ואני מתנצל בפני כולכם
היו כמה גרסאות שבהם חלק ניכר מהנתונים מתו.
סגרנו כמה חבילות, אני לא מצטער על זה, הקוד נקי יותר.
לכן גם לא יוצאת גרסה 1, כי עובדים על ניקוי וייעול הקוד. -
נכון, ואני מתנצל בפני כולכם
היו כמה גרסאות שבהם חלק ניכר מהנתונים מתו.
סגרנו כמה חבילות, אני לא מצטער על זה, הקוד נקי יותר.
לכן גם לא יוצאת גרסה 1, כי עובדים על ניקוי וייעול הקוד.נכון, ואני מתנצל בפני כולכם
צא וראה ענוותנותו...
הרי הזהירו והמליצו מראש:
כל מי שמתעסק עם גירסאות בדיקה [שהן מעצם עניינן בלתי יציבות]
כדאי לו לגבות את נתוניו האישיים במקום נוסף שאינו מכלל התוכנה.
או עכ"פ לפני התקנה חדשה - לשנות את שם התיקיות המקוריות, כך שלא יידרסו...ואתה - רבנו @י.-פל. - את נפשך הצלת...
-
אצלי כן... האינדקס מעודכן? כמה ספרים הוא מאנדקס לך יותר מ7000?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות