דילוג לתוכן
0
  • דף הבית
  • חוקי הפורום
  • מדריכים
  • פוסטים אחרונים
  • לא נפתר
  • תגיות
  • פופולרי
  • משתמשים
  • תרומות לאוצריא
  • צור קשר
  • דף הבית
  • חוקי הפורום
  • מדריכים
  • פוסטים אחרונים
  • לא נפתר
  • תגיות
  • פופולרי
  • משתמשים
  • תרומות לאוצריא
  • צור קשר
עיצובים
  • בהיר
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • כהה
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
לוגו אתר

פורום אוצריא

אוצריא - דף הבית
|
קח שותפות בהוספת ספרים
|
תרום לאוצריא
  1. דף הבית
  2. בעיות - תוכנת אוצריא
  3. עדכון | גרסה 0.9.90, מוצ״ש אחמו״ק - באגים בבקשה...

עדכון | גרסה 0.9.90, מוצ״ש אחמו״ק - באגים בבקשה...

מתוזמן נעוץ נעול הועבר בעיות - תוכנת אוצריא
גרסה חדשהעדכוןבאגדיווח
180 פוסטים 41 כותבים 5.5k צפיות 35 עוקבים
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • תגובה כנושא
    התחברו כדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ש
      ש
      ש.פ.
      כתב ב נערך לאחרונה על ידי

ולאן לשחרר אותה ??

תגובה 1 תגובה אחרונה
      0
      • A
        A
        asz
        מפתח

או שתוריד את הקובץ מכאן https://github.com/Otzaria/otzaria-library/releases/download/library-137/talmud_bavli_latest.tar.zst
        ותשים אותו בתיקיה על פי ההוראות כאן
        https://otzaria.org/forum/topic/1182/בקשת-מידע-איפה-שמים-את-הpdf/3?_=1777240084264

תגובה 1 תגובה אחרונה
        1
        • S
          S
          sirfaw
          כתב ב נערך לאחרונה על ידי sirfaw

קריסה.
          errors.txt

תגובה 1 תגובה אחרונה
          0
          • S
            S
            sirfaw

נפח התוכנה ב-ProgramData תקין?

22745a34-2f69-4d23-8c0b-aca73e606d33-image.jpeg

י. פל.י תגובה 1 תגובה אחרונה
            0
            • S sirfaw

22745a34-2f69-4d23-8c0b-aca73e606d33-image.jpeg

י. פל.י
              י. פל.י
              י. פל.

@sirfaw כתב:

חושב שלא.

S תגובה 1 תגובה אחרונה
              1
              • י. פל.י י. פל.

@sirfaw כתב:

חושב שלא.

S
                S
                sirfaw

@י.-פל. אדגיש שבספרים אישיים יש לי כ-90 GB.

י. פל.י תגובה 1 תגובה אחרונה
                0
                • S sirfaw

@י.-פל. אדגיש שבספרים אישיים יש לי כ-90 GB.

י. פל.י
                  י. פל.י
                  י. פל.
                  כתב ב נערך לאחרונה על ידי י. פל.

@sirfaw
                  אז יתכן שזה תקין.
                  יתכן מאוד מאוד.

תגובה 1 תגובה אחרונה
                  0
                  • א
                    א
                    אביעד

כמה באגים
                    הפד''א לא מגיב בצורה נורמלית, וא''א להזיז דרך העכבר

כאשר מסמנים בחיפוש כתיב מלא וחסר הוא לא מציג תוצאות

הלחיצה על הקטעים לבחירת מפרשים אינה אינטואטיבית וממש מרגישים כאילו זה תקוע
                    errors.txt

תגובה 1 תגובה אחרונה
                    2
                    • א
                      א
                      אביעד

יישכר כח עצום
                      אחרי הרבה זמן שלא השתמשתי זה פשוט עולם חדש

ועוד הערה קטנה
                      יש איזה הרגשה מוזרה שהחיפוש טס במהירות האור
                      אבל הגלילה בספר עצמו קצת תקועה ואיטית

ןלסיום אם יהיה אפשר להוריד את הכותרות המשניות במפרשים
                      רשי א א, רשי א ב וכו' וכו' זה פשוט מטריד ולענ''ד מיותר ממש

תגובה 1 תגובה אחרונה
                      0
                      • ח
                        ח
                        חד צורבא
                        כתב ב נערך לאחרונה על ידי חד צורבא

טוב, היה לי בעיה וכתבתי מגילה של באגים והצעות אבל עשיתי ריענון ופתאום התנתקתי מהפורום ולא נשאר לה זכר ואין לי כוח לשחזר הכל אז אני יכתוב בקצרה מה שאני זוכר (מתוך מה שזכרתי אז), ואני מקווה שיבינו

1. הקישורים אינם מיושרים לצדדים כהמפרשים
                        2. חלונית החיפוש, ב:
                          1. בחיפוש קטגוריות, תפתחו את המחשב ותראו אין לי כוח לפרט(יש לי 15 אינץ')
                          2. בשורת החיפוש כתוב הקש אנטר וכ"ו אז כשל מקלידים הכיתוב מופיע בפנים והוא נכנס מתחת לאייקון ההסטוריה
                          3. כמדומה שהייתה אפשרות למחוק הסטוריית חיפוש דרך שם אבל עשיו אני רואה שא"א אבל דרך ההסטוריה הראשי כן אפשר היה מיעיל אם יהיה אפשרות למחוק גם מתוך חלונית החיפוש
                        3. ראיתי שהוסיפו אפשרות לכתוב את שם הגופן, אמרתי אולי יהיה אפשרות שהוא ימשוך לי עי"ז גם גופנים מהמחשב כגון תהילה וכדו' שהוא לא נותן לי כרגע (אני עשיתי כזה דבר בקובץ HTML) ושיופיע גם מה שכתבתי ברשימת הגופנים (כמובן אם הוא משך או עכ"פ שיהיה אפשרות למחוק מה שהוספתי ע"י איקס בצד, כמו בהיסטוריה)
                        4. היה מאוד מועיל אם הייתה אפשרות ברשימת הגופנים כשאני עובר עם החיצים בין הגופנים שהגופן ישתנה אוטומטית או לחילופין שבלחיצה על אנטר הרשימה לא תיסגר, שיהיה אפשר להמשיך
                        5. בהדפסה, ואלו הם:
                          1. בהתחלה זכור לי שלא היה משתנה לי גופן חוץ מדוד (כמדומה שגם ראיתי שהעירו על זה ) בפעם אחרת הוא כן שינה אבל רק לגופנים שמופיעים בעברית בלבד(שזה מה שמגיע עם התוכנה , נכון? )
                          2. אי אפשר לשנות מספר שורות רק עם הפס וזה בעייתי כי בגמ' נניח הוא לא נותן לי פחות מ 100+ שורות (אני יודע שיש אפשרו של כותרות וכותרות משנה אבל עדיין...) אני הצעתי פעם שיעשו כמו בכותרות שיהי משורה - עד שורה -
                          3. הייתי מציע גם שתהיה אפשרות להסרת פיסוק (כמו שיש בלי טעמים שאני אישית חושב שאינו נצרך, אני טועה? תקנו אותי)
                          4. עוד דבר הייתי רוצה שלא יופיע שם הודפס ע"י וכ"ו כי זה מפריע לקריאה (נכון שזה לא נועד לזה אבל עדיין..., מקסימום אם זה חשוב אז שיופיע בהדפסה לבד בלי שיראו את זה בתצוגה מקדימה)
                          5. כאן אני מגיע לנקודות העיקריות כשאני משנה משהו הוא לא מצליח לטעון כלום והכל אפור
                          6. מאז שנגעתי בזה התוכנה לא נסגרת לבד אלא פועלת ברקע בלילה זה עוד הצליח לעלות אחרי שסגרתי מהמנהל, והיום התוכנה לא מצליחה לעלות בכלל וכל לחיצה רק מוסיפה עוד שורה במנהל המשימות (נהיה לי איזה 10 אוצריא במנהל) כמובן אין קריסה או משהו ואין erorrs
                            היו עוד דברים שאני לא זוכר כרגע או שאין לי אפשרות להסביר בלי לצלם ועימכם הסליחה (בתרתי, מצד הדיווח ומצד חיסרון הדיווח,ודו"ק/והבן😉 ) ומי יודע אולי זה בגלל שבאתי לדווח (זה התחיל לי בדיוק אז)
                        A ח 2 תגובות תגובה אחרונה
                        0
                        • ח חד צורבא

טוב, היה לי בעיה וכתבתי מגילה של באגים והצעות אבל עשיתי ריענון ופתאום התנתקתי מהפורום ולא נשאר לה זכר ואין לי כוח לשחזר הכל אז אני יכתוב בקצרה מה שאני זוכר (מתוך מה שזכרתי אז), ואני מקווה שיבינו

1. הקישורים אינם מיושרים לצדדים כהמפרשים
                          2. חלונית החיפוש, ב:
                            1. בחיפוש קטגוריות, תפתחו את המחשב ותראו אין לי כוח לפרט(יש לי 15 אינץ')
                            2. בשורת החיפוש כתוב הקש אנטר וכ"ו אז כשל מקלידים הכיתוב מופיע בפנים והוא נכנס מתחת לאייקון ההסטוריה
                            3. כמדומה שהייתה אפשרות למחוק הסטוריית חיפוש דרך שם אבל עשיו אני רואה שא"א אבל דרך ההסטוריה הראשי כן אפשר היה מיעיל אם יהיה אפשרות למחוק גם מתוך חלונית החיפוש
                          3. ראיתי שהוסיפו אפשרות לכתוב את שם הגופן, אמרתי אולי יהיה אפשרות שהוא ימשוך לי עי"ז גם גופנים מהמחשב כגון תהילה וכדו' שהוא לא נותן לי כרגע (אני עשיתי כזה דבר בקובץ HTML) ושיופיע גם מה שכתבתי ברשימת הגופנים (כמובן אם הוא משך או עכ"פ שיהיה אפשרות למחוק מה שהוספתי ע"י איקס בצד, כמו בהיסטוריה)
                          4. היה מאוד מועיל אם הייתה אפשרות ברשימת הגופנים כשאני עובר עם החיצים בין הגופנים שהגופן ישתנה אוטומטית או לחילופין שבלחיצה על אנטר הרשימה לא תיסגר, שיהיה אפשר להמשיך
                          5. בהדפסה, ואלו הם:
                            1. בהתחלה זכור לי שלא היה משתנה לי גופן חוץ מדוד (כמדומה שגם ראיתי שהעירו על זה ) בפעם אחרת הוא כן שינה אבל רק לגופנים שמופיעים בעברית בלבד(שזה מה שמגיע עם התוכנה , נכון? )
                            2. אי אפשר לשנות מספר שורות רק עם הפס וזה בעייתי כי בגמ' נניח הוא לא נותן לי פחות מ 100+ שורות (אני יודע שיש אפשרו של כותרות וכותרות משנה אבל עדיין...) אני הצעתי פעם שיעשו כמו בכותרות שיהי משורה - עד שורה -
                            3. הייתי מציע גם שתהיה אפשרות להסרת פיסוק (כמו שיש בלי טעמים שאני אישית חושב שאינו נצרך, אני טועה? תקנו אותי)
                            4. עוד דבר הייתי רוצה שלא יופיע שם הודפס ע"י וכ"ו כי זה מפריע לקריאה (נכון שזה לא נועד לזה אבל עדיין..., מקסימום אם זה חשוב אז שיופיע בהדפסה לבד בלי שיראו את זה בתצוגה מקדימה)
                            5. כאן אני מגיע לנקודות העיקריות כשאני משנה משהו הוא לא מצליח לטעון כלום והכל אפור
                            6. מאז שנגעתי בזה התוכנה לא נסגרת לבד אלא פועלת ברקע בלילה זה עוד הצליח לעלות אחרי שסגרתי מהמנהל, והיום התוכנה לא מצליחה לעלות בכלל וכל לחיצה רק מוסיפה עוד שורה במנהל המשימות (נהיה לי איזה 10 אוצריא במנהל) כמובן אין קריסה או משהו ואין erorrs
                              היו עוד דברים שאני לא זוכר כרגע או שאין לי אפשרות להסביר בלי לצלם ועימכם הסליחה (בתרתי, מצד הדיווח ומצד חיסרון הדיווח,ודו"ק/והבן😉 ) ומי יודע אולי זה בגלל שבאתי לדווח (זה התחיל לי בדיוק אז)
                          A
                          A
                          asz
                          מפתח

@חד-צורבא דבר ראשון המספרים השתבשו כי מס' 5 הראשון נכנס קצת פנימה-תערוך את ההודעה
                          ובגלל זה לא הבנתי מה הם הבאגים החל ממס' 5 השני-בהדפסה? או בכלל התוכנה?
                          לגבי מה שכן הבנתי:

@חד-צורבא כתב:

ראיתי שהוסיפו אפשרות לכתוב את שם הגופן, אמרתי אולי יהיה אפשרות שהוא ימשוך לי עי"ז גם גופנים מהמחשב כגון תהילה וכדו' שהוא לא נותן לי כרגע (אני עשיתי כזה דבר בקובץ HTML) ושיופיע גם מה שכתבתי ברשימת הגופנים (כמובן אם הוא משך או עכ"פ שיהיה אפשרות למחוק מה שהוספתי ע"י איקס בצד, כמו בהיסטוריה)

לא הוסיפו כלום, בסה"כ עיצבו את התפריט עם שורת חיפוש
                          מה שהתוכנה לא מאפשרת-זה בעיה אחרת
                          אפשרות למחוק מה שהוספתי ע"י איקס בצד, כמו בהיסטוריה-מה הכוונה? להסיר גופנים מהרשימה? בשביל מה?

@חד-צורבא כתב:

היה מאוד מועיל אם הייתה אפשרות ברשימת הגופנים כשאני עובר עם החיצים בין הגופנים שהגופן ישתנה אוטומטית או לחילופין שבלחיצה על אנטר הרשימה לא תיסגר, שיהיה אפשר להמשיך

ואיך יהיה אפשר לאשר את הבחירה שלי?
                          ולענין החלפת הגופן תוך כדי מעבר-צריך לבדוק כמה משאבים זה ייקח מהתוכנה

@חד-צורבא כתב:

כמובן אין קריסה או משהו ואין erorrs

לא נראה לי שאמור להיות-אחרי שהשני עלה הוא (כנראה) מחק את הקובץ של הקריסה של התוכנה שרצה בפעם הראשונה
                          עדיף יותר ללחוץ על סיים משימה

ח תגובה 1 תגובה אחרונה
                          2
                          • A asz

@חד-צורבא דבר ראשון המספרים השתבשו כי מס' 5 הראשון נכנס קצת פנימה-תערוך את ההודעה
                            ובגלל זה לא הבנתי מה הם הבאגים החל ממס' 5 השני-בהדפסה? או בכלל התוכנה?
                            לגבי מה שכן הבנתי:

@חד-צורבא כתב:

ראיתי שהוסיפו אפשרות לכתוב את שם הגופן, אמרתי אולי יהיה אפשרות שהוא ימשוך לי עי"ז גם גופנים מהמחשב כגון תהילה וכדו' שהוא לא נותן לי כרגע (אני עשיתי כזה דבר בקובץ HTML) ושיופיע גם מה שכתבתי ברשימת הגופנים (כמובן אם הוא משך או עכ"פ שיהיה אפשרות למחוק מה שהוספתי ע"י איקס בצד, כמו בהיסטוריה)

לא הוסיפו כלום, בסה"כ עיצבו את התפריט עם שורת חיפוש
                            אפשרות למחוק מה שהוספתי ע"י איקס בצד, כמו בהיסטוריה-מה הכוונה? להסיר גופנים מהרשימה? בשביל מה?

@חד-צורבא כתב:

היה מאוד מועיל אם הייתה אפשרות ברשימת הגופנים כשאני עובר עם החיצים בין הגופנים שהגופן ישתנה אוטומטית או לחילופין שבלחיצה על אנטר הרשימה לא תיסגר, שיהיה אפשר להמשיך

@חד-צורבא כתב:

כמובן אין קריסה או משהו ואין erorrs

לא נראה לי שאמור להיות-אחרי שהשני עלה הוא (כנראה) מחק את הקובץ של הקריסה של התוכנה שרצה בפעם הראשונה

ח
                            ח
                            חד צורבא
                            כתב ב נערך לאחרונה על ידי חד צורבא

@asz כתב:

אני חשבתי שיש אפשרות גם אם התוכנה לא מושכת או לא יכולה למשוך לבד שעכ"פ שיהיה אפשר למשוך (כמו שציינתי שעשיתי בקובץ HTML) ועל זה נסובו דברי שהגופנים שהוספתי יהיה אפשר למחוק מהרשימה (בהנחה והוא יוסיף כל מה שאני רושם ולא רק מה שהוא הצליח למשוך, וכמובן כל זה בהנחה שזה ישים לעשות כזה דבר)

@asz כתב:

בטח אתה מתכוון רק אם לא יסגר באנטר חשבתי על זה באמת ולכן זה היה רק כאופציה שניה והפיתרון יהיה לחיצה עם העכבר (כמובן, כשהוא לא על הרשימה, אלא אם כן יש אפשרות להגדיר לו שבלחיצה עם עכבר יסגור ועם אנטר לא יסגור)

@asz כתב:

ככה זה בזית

@asz כתב:

אני לא הבנתי דבריך ונראה לי שגם אתה לא הבנת דברי, אני ציינתי שאני סגרתי את כל האוצריא שיש לי במנהל, אשמח לתוספת הסבר
                            אגב, זה בסדר עכשיו ההודעה הקודמת או שצריך עוד שינויים

A תגובה 1 תגובה אחרונה
                            0
                            • מ
                              מ
                              מענין לשמוע

בעיה די רצינית:
                              אם מחפשים חיפוש מתקדם בתוך ספר, החיפוש לעולם מחפש רק בו!
                              גם אחרי סגירת התוכנה ופתיחתה מחדש!

תגובה 1 תגובה אחרונה
                              1
                              • א
                                א
                                אביעד

עוד כמה באגים
                                החיפוש בתוך ספר לא מאפשר לכתוב יותר ממילה אחת

כאשר מקישים על הכפתור הימני ועוברים עם העכבר על השורה של מפרשים המפרשים מוצגים וזה לא עובר כאשר מזיזים את העכבר ממנה

היה לי כמה קריסות אחרי חיפוש ואחרי פתיחת מיקרופדיהerrors.txt

א תגובה 1 תגובה אחרונה
                                1
                                • ח חד צורבא

@asz כתב:

אני חשבתי שיש אפשרות גם אם התוכנה לא מושכת או לא יכולה למשוך לבד שעכ"פ שיהיה אפשר למשוך (כמו שציינתי שעשיתי בקובץ HTML) ועל זה נסובו דברי שהגופנים שהוספתי יהיה אפשר למחוק מהרשימה (בהנחה והוא יוסיף כל מה שאני רושם ולא רק מה שהוא הצליח למשוך, וכמובן כל זה בהנחה שזה ישים לעשות כזה דבר)

@asz כתב:

בטח אתה מתכוון רק אם לא יסגר באנטר חשבתי על זה באמת ולכן זה היה רק כאופציה שניה והפיתרון יהיה לחיצה עם העכבר (כמובן, כשהוא לא על הרשימה, אלא אם כן יש אפשרות להגדיר לו שבלחיצה עם עכבר יסגור ועם אנטר לא יסגור)

@asz כתב:

ככה זה בזית

@asz כתב:

אני לא הבנתי דבריך ונראה לי שגם אתה לא הבנת דברי, אני ציינתי שאני סגרתי את כל האוצריא שיש לי במנהל, אשמח לתוספת הסבר
                                  אגב, זה בסדר עכשיו ההודעה הקודמת או שצריך עוד שינויים

A
                                  A
                                  asz
                                  מפתח

@חד-צורבא
                                  לגבי טעינת גופנים-אני לא קשור לזזה כ"כ, אבל אם זה טעינה חיצונית כמו תוסף אז לא נראה לי שיש קשר לפיתוח התוכנה
                                  לגבי בחירה עם enter: כשמגדירים קיצורי מקשים בתוכנה זה מיועד שיוכלו גם להשתמש בתוכנה רק עם קיצורי מקשים, ומקש enter משמש בדרך כלל לבחירה ולא לבדיקה
                                  אולי, אם זה אפשרי מבחינת משאבים (זיכרון ומעבד) יהיה אפשר בהקשת space (רווח) לבדיקה (ותזכור שזית זה לא אוצריא, לא מבחינת הבסיס כמו שפת תכנות ולא מבחינת כלים ותוספים)

@חד-צורבא כתב:

אכן, לא הבנתי את דבריך, ולא שמתי לב לכך שכתבת שסגרת במנהל המשימות (שכתבתי תסגור דרך סיים משימה שזה מה שעשית...)
                                  בכל אופן, אם אני מבין נכון, זה מאז שעשית שינויים בהדפסה,
                                  ואם זה בגלל הדפסה, תפרט איך הדפסת (ווינדוס? יצוא לוורד/PDF או הדפסה למדפסת?)
                                  איזה מדפסת? (יש גם מדפסות של קבצים כמו oneNote ומדפסת אמיתית)
                                  מצב הדפסה מוגן?
                                  ובעיקר, מה מופיע בתור הדפסה
                                  אני זורק כיוונים, אבל יכול להיות שאם ההדפסה קורסת והקובץ נשאר בתור הדפסה, התוכנה קורסת

ח תגובה 1 תגובה אחרונה
                                  0
                                  • S sirfaw

גלילה בתוספים אינה פועלת.

חד בדראח
                                    חד בדראח
                                    חד בדרא

@sirfaw כתב:

גלילה בתוספים אינה פועלת.

אצלי בתוסף של @מיתר-33 הנפלא של שמו"ת נגלל לפעמים כמו צב או בכלל לא אבל יש איזהו תגובה למגע, אם זה מקדם אותך רבינו @י.-פל.

תגובה 1 תגובה אחרונה
                                    0
                                    • י. פל.י
                                      י. פל.י
                                      י. פל.
                                      כתב ב נערך לאחרונה על ידי פלמנמוני
                                      פוסט זה נמחק!
                                      דנדיד תגובה 1 תגובה אחרונה
                                      0
                                      • י. פל.י י. פל.
                                        [[topic:post-is-deleted]]
                                        דנדיד
                                        דנדיד
                                        דנדי
                                        תורם לאוצריא
                                        פוסט זה נמחק!
                                        תגובה 1 תגובה אחרונה
                                        2
                                        • י. פל.י
                                          י. פל.י
                                          י. פל.
                                          פוסט זה נמחק!
                                          תגובה 1 תגובה אחרונה
                                          0
                                          • דנדיד
                                            דנדיד
                                            דנדי
                                            תורם לאוצריא
                                            פוסט זה נמחק!
                                            תגובה 1 תגובה אחרונה
                                            0

שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.

נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.

בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗

הרשמה התחברות

• התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון