עדכון | גרסה 0.9.89 - באגים בבקשה...
-
@י.-פל. האינדקס לא מתעדכן לבד צריך ללחוץ על עידכון אפילו שהוא מוגדר על אוטומטי
אגב, שוב יש את הדיווחים לווינדוס -
@י.-פל. האינדקס לא מתעדכן לבד צריך ללחוץ על עידכון אפילו שהוא מוגדר על אוטומטי
אגב, שוב יש את הדיווחים לווינדוס -
@י.-פל. לא, אין לי בכלל תיקייה כזו (כלומר לוגס) ולא קובץ כזה, ואני שוב שואל זה קשור לזה שיש לי ניידת ?
לגבי ההגדרות טעיתי בכוונתך, אבל סתם כך מעניין אותי לדעת מה נשתנה
עריכה: עכשיו אני שם לב שבגירסא הזו אין בAPDDATA כלום חוץ מאינדקס שממילא לא נוצר שם אולי עדיף לבטל את זה לחלוטין ולהפוך את זה לניידת למהדרין
עוד דבר כבר חששתי בהתחלה שזה לא מושלם כי גם בזאת וגם בקודמת עוד לפני שבחרתי תיקיה נכנסתי להגדרות וביטלתי את הסינכרון אוטומטי וישר קפץ לי למסך ראשי -
@י.-פל.
התקנתי עכשיו את הגירסא החדשה 9.90 והיא מכמה שניות אחרי ההתקנה קורסת, ואני לא מצליח לפתוח אותה כלל.
כרגע החזרתי את 89, שדווקא עבדה אצלי מצויין בלי קריסות. [אבל הוא כבר הספיק למחוק לי את האינדקס. אגב יש סיבה שיימחק האינדקס בעדכון הזה?]
יישר כח!! -
@י.-פל.
התקנתי עכשיו את הגירסא החדשה 9.90 והיא מכמה שניות אחרי ההתקנה קורסת, ואני לא מצליח לפתוח אותה כלל.
כרגע החזרתי את 89, שדווקא עבדה אצלי מצויין בלי קריסות. [אבל הוא כבר הספיק למחוק לי את האינדקס. אגב יש סיבה שיימחק האינדקס בעדכון הזה?]
יישר כח!! -
@י.-פל. לא, אין לי בכלל תיקייה כזו (כלומר לוגס) ולא קובץ כזה, ואני שוב שואל זה קשור לזה שיש לי ניידת ?
לגבי ההגדרות טעיתי בכוונתך, אבל סתם כך מעניין אותי לדעת מה נשתנה
עריכה: עכשיו אני שם לב שבגירסא הזו אין בAPDDATA כלום חוץ מאינדקס שממילא לא נוצר שם אולי עדיף לבטל את זה לחלוטין ולהפוך את זה לניידת למהדרין
עוד דבר כבר חששתי בהתחלה שזה לא מושלם כי גם בזאת וגם בקודמת עוד לפני שבחרתי תיקיה נכנסתי להגדרות וביטלתי את הסינכרון אוטומטי וישר קפץ לי למסך ראשי -
-
-
-
-
גירסה 990 הוסרה?
אין את הקבצים להתקנה והקישור הישיר מביא ל404 -
אני רואה שגם 89 הוסר מגיטהאב
למרות שדווקא אצלי נהניתי יותר ממנו מאשר מ-88. הרבה יותר מהר
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות