עדכון | גרסה 0.9.89 - באגים בבקשה...
-
לחיצה על הסמל תקיה במסך ספריה (כדי לחזור לתקיה הראשית) מרעננת את הספריה.
כמו כן, היה לי היום באג מוזר שהכפתורים לא הגיבו כלל!
סיסמא אוצריא.rar -
לחיצה על הסמל תקיה במסך ספריה (כדי לחזור לתקיה הראשית) מרעננת את הספריה.
כמו כן, היה לי היום באג מוזר שהכפתורים לא הגיבו כלל!
סיסמא אוצריא.rar@מענין-לשמוע אוו סוף סוף עוד מישהו עם הבאג הזה, חשבתי שזה בעיה אצלי
-
עוד באגים יש, בהדפסה
- הוא לא טוען גופנים שהשם שלהם בתוכנה לא בעברית ובמקומם הוא מביא דוד
- אי אפשר לבחור פחות מסכום מסויים של שורות בגלל שהספרים ארוכים (הייתי מציע אולי עדיף לעשות את זה כמו כותרות משנה מ- עד-) והוא לא מצליח לטעון אותם בכלל רק כשפותחים הוא טעון וכשמנסים לשנות משהו הוא מפסיק לעבוד
(הייתי מציע גם- להוסיף הדפסה בלי פיסוק להדפיס בלי טעמים פחות רלוונטי,
- שלא יקפוץ כל הזמן לחץ כאן למפרשים וקישורים רק בפעם ראשונה,
- שיהיה בהגדרות גם לחלונית מפרשים שתוצג אוטומטית)
- עוד באג יש שהתוכנה לא נסגרת לבד (פתאום עכשיו שהתקנתי מחדש פעם שלישית זה התחיל לקרות לי כמעט כל הזמן, עריכה: פתאום הפסיק מעניין
)
@מענין-לשמוע , זה הסיבה שלא נפתח לך, והג'סון שלך שונה כי זה פתוח תסגור דרך מנהל המשימות
-
@י.-פל. האינדקס לא מתעדכן לבד צריך ללחוץ על עידכון אפילו שהוא מוגדר על אוטומטי
אגב, שוב יש את הדיווחים לווינדוס -
@י.-פל. האינדקס לא מתעדכן לבד צריך ללחוץ על עידכון אפילו שהוא מוגדר על אוטומטי
אגב, שוב יש את הדיווחים לווינדוס -
@י.-פל. לא, אין לי בכלל תיקייה כזו (כלומר לוגס) ולא קובץ כזה, ואני שוב שואל זה קשור לזה שיש לי ניידת ?
לגבי ההגדרות טעיתי בכוונתך, אבל סתם כך מעניין אותי לדעת מה נשתנה
עריכה: עכשיו אני שם לב שבגירסא הזו אין בAPDDATA כלום חוץ מאינדקס שממילא לא נוצר שם אולי עדיף לבטל את זה לחלוטין ולהפוך את זה לניידת למהדרין
עוד דבר כבר חששתי בהתחלה שזה לא מושלם כי גם בזאת וגם בקודמת עוד לפני שבחרתי תיקיה נכנסתי להגדרות וביטלתי את הסינכרון אוטומטי וישר קפץ לי למסך ראשי -
@י.-פל.
התקנתי עכשיו את הגירסא החדשה 9.90 והיא מכמה שניות אחרי ההתקנה קורסת, ואני לא מצליח לפתוח אותה כלל.
כרגע החזרתי את 89, שדווקא עבדה אצלי מצויין בלי קריסות. [אבל הוא כבר הספיק למחוק לי את האינדקס. אגב יש סיבה שיימחק האינדקס בעדכון הזה?]
יישר כח!! -
@י.-פל.
התקנתי עכשיו את הגירסא החדשה 9.90 והיא מכמה שניות אחרי ההתקנה קורסת, ואני לא מצליח לפתוח אותה כלל.
כרגע החזרתי את 89, שדווקא עבדה אצלי מצויין בלי קריסות. [אבל הוא כבר הספיק למחוק לי את האינדקס. אגב יש סיבה שיימחק האינדקס בעדכון הזה?]
יישר כח!! -
@י.-פל. לא, אין לי בכלל תיקייה כזו (כלומר לוגס) ולא קובץ כזה, ואני שוב שואל זה קשור לזה שיש לי ניידת ?
לגבי ההגדרות טעיתי בכוונתך, אבל סתם כך מעניין אותי לדעת מה נשתנה
עריכה: עכשיו אני שם לב שבגירסא הזו אין בAPDDATA כלום חוץ מאינדקס שממילא לא נוצר שם אולי עדיף לבטל את זה לחלוטין ולהפוך את זה לניידת למהדרין
עוד דבר כבר חששתי בהתחלה שזה לא מושלם כי גם בזאת וגם בקודמת עוד לפני שבחרתי תיקיה נכנסתי להגדרות וביטלתי את הסינכרון אוטומטי וישר קפץ לי למסך ראשי -
-
-
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות