עדכון | גרסה 0.9.89 - באגים בבקשה...
-
@חנניה
לי זה איפס את האינדקס, ואחר כך גם תקע את התוכנה.
https://otzaria.org/forum/post/13285
https://otzaria.org/forum/post/13391 -
זונדל כתב:
בלת"ק, אחרי כחצי דקה מהפעלת התוכנה היא נתקעת, ואחרי כמה זמן קורסת, מבדיקה היא נתקעת והראם מתחיל לעלות, מגיע לכ6GB RAM ואז קורסת. לא התקנתי עדיין תוספים.
בלת"ק, אחרי כחצי דקה מהפעלת התוכנה היא נתקעת, ואחרי כמה זמן קורסת, מבדיקה היא נתקעת והראם מתחיל לעלות, מגיע לכ6GB RAM ואז קורסת. לא התקנתי עדיין תוספים.
צילום מאמצע התהליך:

היה לי גם בעיה כזו של קריסה, גם בתהליך אינדוקס וגם בתהליך סנכרון
הפתרון היחיד שמצאתי היה להסיר את אוצריא בלי להשאיר שום עקבות...
ולהתקין מחדש גרסה מלאה הכי מעודכנתנראה שפתרתי את הבעיה. כנראה האינדקס לא גמר את האינדוקס בגלל חוסר בראם, למרות שהיה כתוב שהאינדקס מוכן. סגרתי את כרום [שלוקח אצלי המון משאבים] ועשיתי אנדוקס מחדש, וכרגע נראה שהכל עובד כראוי, למרות שכמובן הפעלתי את כרום מחדש. עברתי בין החלונות ופתחתי דברים, ונראה שעדיין עובד היטב. {מקוה שלא אעדכן בהמשך ששוב קרס.}
-
@י.-פל.
לא יודע מה הבאג, אבל בסגירת התוכנה ישנה שגיאה מסויימת שמפעילה את הדיווח לווינדוס (במנהל המשימות). -
הסרגל הצר במסך ספריה (נקרא בהגדרות - כמו כרום) ממש נח!
כדאי להעתיק אותו גם למסך עיון, גם שם להגדיר שהסרגל יהיה צר הרבה יותר והסמלים יהיו קטנים.
אולי גם להצר את הסרגל הימני? -
- בחיפוש עם 'שגיאות כתיב' לא מופיע רשימת הספרים.
- זה נראה קצת מוגזם, לא? ספויילר. (זה עדיף מכלום [מה זה עדיף, הכל בונוס], אבל זה כולל גם דברים ממש לא קשורים)
- הערתי על זה כבר בעבר- ההגדרה: רווח בין מילים' לא עובדת
-
@מענין-לשמוע לי לא
-
פלמנמוני כתב:
א"א לגלול ע"י העכבר בPDF
טופל
שוב נוצרת תקית אוצריא מיותרת בעברית ב ProgramData
עי' מש"כ בהודעה השניה בשרשור זה
זה שהוא בוחר לי לבד בצד ימין תוספות ככה אמור להיות ?
אתה בטוח שלא הגדרת את זה פעם בכל הספרים בקטגוריה בהגדרות צורת הדף?
הגודל של התקיות בכניסה ענקיות! במלא מובן המילה (
העיצוב איננו סופי
האייקונים צמודים והכתב לא כ"כ קריא (עדיף גם שיהיה מיושר לצדדים)
טופל
שמות הקבצים בשמאל
טופל
בהגדרות סמן הגלילה לא נמצא במקום ככה שכשנמצאים מעבר לו אי אפשר לגלול
לא הבנתי דבריו
באג שכבר היה פעם
הקישורים באודות לא מקשריםאצלי אינו כך
בתיקיית הספרים האישיים הוסרה האפשרות למחוק ספרים
וזה בעיה בגלל שגם כשמוחקים מהתיקיה דרך הסייר הרענון לא מסיר אותםטופל
בהערות: התזוזה באמצעות החיצים לא עובדת.
[תמיד היה באג אחר שהם הפוכים, כעת הם בכלל לא עובדים].טופל
אצלי לא מודגשות תוצאות החיפוש, כאשר החיפוש הוא
שני מילים במרחק. [בגרסה הקודמת היה מודגש]בגירסה הקודמת זה היה באג, כעת זה תלוי מה הגדרת בחיפוש, כאשר ברירת המחדל היא כמובן חיפוש צמוד
-
באג המופיע במהלך איתור ספר - ברגע שמופיעה תוצאה הדומה למה שהוקלד המיקוד נתפס עליו ולא ניתן להקליד ברצף אני מעלה הקלטת מסך שבו ניתן לראות שתוך הנסיון להקלדת משנה תורה זה נתקע על משנ
Recording 2026-04-15 113009.mp4 -
באג המופיע במהלך איתור ספר - ברגע שמופיעה תוצאה הדומה למה שהוקלד המיקוד נתפס עליו ולא ניתן להקליד ברצף אני מעלה הקלטת מסך שבו ניתן לראות שתוך הנסיון להקלדת משנה תורה זה נתקע על משנ
Recording 2026-04-15 113009.mp4 -
וכן לאחר שאותר ספר מסויים ואני מוחק את שורת החיפוש לא ניתן להקליד אלא אם כן לוחצים עליו שוב
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות