עדכון | גרסה 0.9.89 - באגים בבקשה...
-
בהתקנה, בחרתי ללא איפוס נתונים (היה לי גירסא 0.9.88) - והתוכנה קרסה שוב ושוב.
התקנתי מחדש כולל איפוס - וזה פתר את הבעיה.אינדקס מחדש ממש, בצורה יחסית איטית.
התוסף החדש (של מאמע) לא עובד, לא יודע האם הבאג בתוסף או בתוכנה.
אגב, אפילו לא באג:
האחוזים של האינדוקס ככה"נ אינם מדוייקים, כי למרות שנשארו יותר מ 100 ספרים, כתב 99%.התוסף החדש (של מאמע)
מאמע רחל?...
-
בהתקנה, בחרתי ללא איפוס נתונים (היה לי גירסא 0.9.88) - והתוכנה קרסה שוב ושוב.
התקנתי מחדש כולל איפוס - וזה פתר את הבעיה.אינדקס מחדש ממש, בצורה יחסית איטית.
התוסף החדש (של מאמע) לא עובד, לא יודע האם הבאג בתוסף או בתוכנה.
אגב, אפילו לא באג:
האחוזים של האינדוקס ככה"נ אינם מדוייקים, כי למרות שנשארו יותר מ 100 ספרים, כתב 99%. -
באג חדש בצורת הדף בלחיצה ימנית הלחצן החלף מפרש לא עובד (בכלל בהתחלה שעדיין לא בחרתי מפרשים בלחיצה ימנית על המפרש הופיע לי גם קישורים וגם זה לא עבד ואח"כ זה נעלם)
עריכה: מוזר פתאום עובד ואחרי זה סגרתי את הספר ופתחתי ושוב לא עובד
שוב עריכה: גיליתי שזה מתחיל לעבוד כשחלונית הניווט על חיפוש עד שסוגרים את הספר , תופעה מעניינת
עוד דבר בלחיצה בספר בתפריט ימני על קישור זה אמור לפתוח את הספר או את תפריט הצד?@פלמנמוני עכשיו בחירה בחלונית של צורת הדף נטענת ביציאה מהחלונית, רק היה טוב יותר אם לפחות שינוי בגופן המפרשים יטען לפני זה
זה שהוא בוחר לי לבד בצד ימין תוספות ככה אמור להיות ?
עריכה: @פלמנמוני תיקון טעות, מה שלא נטען כנראה זה בגלל שלא לחצתי על סגור, גם עכשיו רק אם לא לוחצים על סגור זה לא טוען
-
התקנתי מחדש כולל איפוס - וזה פתר את הבעיה.
אני התקנתי גם בצורה זו וקורס שוב ושוב במיוחד לאחר ניסיון ההתקנה של התוסף מאמע
-
למה בעצם הכפתור של תצוגה מקדימה נפרד מההגדרות של תצוגה מקדימה
כלומר כשאני מבטל עם הכפתור זה לא משנה בהגדרות, זה באג ? -
בהערות: התזוזה באמצעות החיצים לא עובדת.
[תמיד היה באג אחר שהם הפוכים, כעת הם בכלל לא עובדים]. -
בהערות: התזוזה באמצעות החיצים לא עובדת.
[תמיד היה באג אחר שהם הפוכים, כעת הם בכלל לא עובדים]. -
@פלמנמוני מחילה, בכתיבת הערות - כשכותבים את הערה, לא ניתן לזוז בחיצים קדימה אחורה ולמעלה.
[הוספתי שכבר לפני כן אחורה היה קדימה וקדימה היה אחורה, זכר לאנגלית. כיום זה כלל לא עובד]ועוד באגון קטן, שכתבתי עליו כבר לפני זה כשכותבים את הערה ומדרדרים אותה למעלה זה יוצר שיבוש כזה במראה, כמין אפרוריות כזו -
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות
.